Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32903
4.6.19 12:46

@obyčejná holka záhada. Biochemické mívá normální //. Cysta jo, ta může. Zkoušela bych testy průběžně. Někdy se to zachytí později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5763
4.6.19 13:19

@andelka83 dobrý den, mohu se prosím na něco zeptat? Jak je možné, že jsem měla 2 pozitivní ovu testy (jeden odpolko, druhý dopoledne) a přitom graf vypadá, že ovu nebyla? Dle čeho se řídit? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32903
4.6.19 13:23

@Biton řídila bych se grafem. Test může být pozitivní i několikrát za cyklus. Reaguje na zvýšení hormonů ale nezaručí že k ovulaci dojde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5763
4.6.19 13:33

@andelka83 aha…děkuju…snad to nebude anovulák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.6.19 14:01

@andelka83 a myslíš, že je ovulace určená správně? Nemohla být třeba až o dva dny později? Měla jsem tam ještě hlen… A čípek se uzavřel taky až 2 dny po určené ovulaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32903
4.6.19 19:09

@obyčejná holka no podle pravidel je to právě správně. Vypadá to tak teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.19 09:56

Zdravím, v létě se chceme začít snažit o mimčo a vzhledem k tomu že nejsem nejmladší a poslední dítko jsem měla před 5 lety tak jsem si začala sledovat cyklus. Měřím si bazální teplotu viz přiložený graf. Apka mi vyhodnotila ovulku, ale úplně nevím zda s tím souhlasit :D Řekla bych že byla o dva dny dříve (podle mých pocitů). Co myslíte? Jinak celkově se mi zdá grafík divoký.

• Citovat
  • Upravit
5763
6.6.19 10:08

@Anonymní řekla bych, že to appka vyhodnotila správně (3 vyšší teploty po 6 nízkých)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2650
7.6.19 14:10

Holky mohl bych se zeptat? Ovlivňuje Bazalni teplotu vysoké teploty venku v létě?
Dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
8.6.19 22:19
@Megosek píše:
Holky mohl bych se zeptat? Ovlivňuje Bazalni teplotu vysoké teploty venku v létě?
Dekuji.

U mě nemají tyto teploty vliv, ale všeobecně taky nevím. Snad ještě někdo napíše. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4595
8.6.19 22:34

@Megosek ted nemerim, ale v zime se mi stavalo, ze mi byla nad ranem kosa a teplotu jsem mela opravdu vyrazne nizsi. A i kdyz se to nema merit na dvakrat, tak jsem se v posteli poradne zachumlala a zmerila cca za 10 minut a graf pak nebyl tak rozlitanej a ty teploty nejak odpovidaly. Naopak jsem si jen poznacila, ze mi byl hic. Jo a merila jsem v puse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2650
9.6.19 06:06

@Sona73 @bobulka88 diky holky za odpověď. Já merim totiž taky ráno v puse a někdy jak se probudim, tak mi je teplo. Tak uvidím přes léto, to snad už nějak vysleduju, zda mají na mě vliv nebo ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32903
10.6.19 08:31

@Megosek já jsem změnu neregistrovala. Nebo aspoň ne takovou, aby to dělalo problém s vyhodnocením. Ale měřím v pochvě, je tam stálejší teplota méně náchylná na změny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2650
10.6.19 08:43

@andelka83 no já si osobně myslím, ze by to taky nemělo mít nějaké velké vlivy… a jestli, tak třeba max 0.1 stupně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
26.6.19 05:08

Ahoj všem muzu znát váš názor. Měřim bt rok a poprvé po ovulaci tak nízké hodnoty včera pokles pod čáru, nevím nevím, jinak lf mivam 13-14 dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí