Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@šmoulililinka ovu ještě nebyla, ale to neznamená, že teprve nedorazí…vydržte
Spekuliji kdy proběhla a jestli proběhla ovulace. Hlen a čípek se zachovali ukázkově. Dvě teploty 36,4 které jdou za sebou jsou měřený 8:00-8:20 následující mezi 7:00-7:30. Vezmu-li v potaz čas, teploty 36,4 by mohli být o desetinu nižší vychází mi linie 36,3 pak by ovu mohla být 43 DC a situace by se shodovala se situací minulý měsíc, co se týče následného zachování čípku a hlenu… Je to velké věštění z koule? Nebo je to reálný?
@obyčejná holka zdravim. Podle mě ovulace nebyla. Teploty se vám skoro nezmenily. Uvidite, jak to bude další dny. Pokud měříte o hodinu dřív, tak to podle mě nema vůbec vliv na teplotu. Já merim vždy po probuzení, ať už je to v 7, v 8, někdy se stane ze v 9. A teploty mám stejné..
Dobré ráno přeji..:) mohla bych poprosit o zkušenější snazilky o radu a jejich názor a dopředu ano vím doktoři tu nejste ani jedna…
ale co si o tom myslíte???brala sem clostik, pak injekce ovitrelle a teď beru gynkopryl… je možné že mi způsobuje on tu stálou teplotu nebo třeba zavetávájící se miminko
a jooo mám dnes 3 den zpoždění a teplota je stále stejná…může to ovlivnit ten gynkopryl?
@K.D.P. je pardon to sem si nevšimla že se tom nenapsala test v pátek negativní..;)
No v pondělí jdu k dr a uvidím já jestli se to třeba stalo někomu vám… ![]()
@weru20 s tim gynkoprylem nemam zkusenosti. Mne teplota vzdy klesla a prisla ms a dokonce klesla i ted a to mam pozitivni test. Nadeje asi jeste muze byt, ale moc danci to nedavam.
@K.D.P. n jednu stranu si říkám že je brzo ale 4 měsíc beru hormony a asi k to jde opravdu vidět…ale toto se mi ještě nestalo ano tomu nic nenasvědčuje že by mě měla dojít právě…tak uvidíme…když bybse zařadilo byla bych ráda pac jinak od září CAR ![]()
@weru20 tak drzim palce. Ja mam pozitivni testy ale sili pomalu a obavam se mimodelozniho.
@K.D.P. dekuji:) tobě taky a hlavně ať sílí a mimodelozni to není…Já furt spím a sem hodně unavená to je šílené…spíš mě zaráží ta teplota a to zpoždění no…
nějak jsem se totiž smířila s tím CAR už tak uvidíme…
Ahoj, tak to tady ozivime. Mam 4 dny zpozdeni, BT 37,5. TT negativni. Minuly tyden ve středu jsem byla na prohlidce a nic nenasvedcovalo tehotenstvi, ale doktor rikal, ze muzu byt velmi kratce. Priznaky: bolest zad v krizi a bederni oblasti, bolest podbriska, bolest prsou, spineni (ale tim si nejsem jista, ja jen, ze pred ms jsem nikdy c v zivote nespinila a trva to 11 dni. Fakt lehounce). Tak co, mel jste to někdo podobně a bylo z toho mimco? ![]()
@MoiryB Podle mě když by byly příznaky těhu, tak je i pozitivní těhu test. Takže sice teplota vysoká a máš zpoždění, ale tipla bych, že spíš přijde ms a ty příznaky jsou příznaky před ms.