Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@Anonymní píše:
Příkladám graf
Pravdepodobne ano. Mer dal, at se to potvrdi ![]()
@K.D.P. píše:
Pravdepodobne ano. Mer dal, at se to potvrdi
Zatim takhle. Tak snad by to uz konecne mohlo klapnout.
![]()
Po „sto“ letech zase tu s jedním nadějným grafem a šíleně bolavýma bradavkama ![]()
Ahoj, nemáte některá zkušenost? Měřím první měsíc se spolehlivým teploměrem… Myslíte, že byla ovulace, jak je vyznačena? Nebo až při těch dalších narustech? Vůbec nevím, co z toho vyčíst, ms čekám teď během víkendu…
@Janee19 píše:
Ahoj, nemáte některá zkušenost? Měřím první měsíc se spolehlivým teploměrem… Myslíte, že byla ovulace, jak je vyznačena? Nebo až při těch dalších narustech? Vůbec nevím, co z toho vyčíst, ms čekám teď během víkendu…
Ještě fotka ![]()
Ahojky holky, po utrogestanu už asi nemá smysl měřit že?
byla u mě opět zázrakem ovu, mívám jednou za půl roku a najednou hned druhá po sobě (asi Fertiprona pomohla)… v té poslední jsem otěhu, ale nedopadlo to, už podruhé. Tentokrát jsem po ovu dostala Utrogestan… stoupla vám bt hned? dala jsem večer a ráno byla nad 37… tak zda tou ovu či utrošem
Ahoj holky
omlouvám se za spam, určitě bych tady někde svoji odpověď pogooglila, ale vy budete rychlejší.
Začala jsem si měřit BT, dnes mi teplota stoupla o 0,3. Podle předchozích cyklů by to souhlasilo na období ovulace. Ta teplota znamená, že ovulace ale již proběhla, že (co jsem se dočetla z návodů na netu)? Jaký den je to po už záleží asi individuálně na každé z nás ![]()
Ahojky můžu se k vám přidat? měřím první měsíc a vypadá to že zrovna jde o anovulacni cyklus. snažíme se téměř rok. většinou poznám že mě po ovu bolí prsa a tentokrát nic ani bolesti při ovu. cykly mám většinou 30dni (nejkratší 26, nejdelší 33dni). no ale jaksi už mám 4 dny zpoždění, testy negativní, žádný špinění jen bolest v podbřišku od cca 29dc. můžete mi prosím kouknout na graf? zajímalo by mě jestli z toho jde vycist nějaký problém. četla sem že tyhle skoky jsou při nízkým progesteronu, může to být můj případ? teploty mi přijdou i dost nízké (měřím v pochvě) ale štítnou žlázu bych měla mít ok. spíš mě to zajímá, zatím se nehroutim ![]()
Cyklus ovulační byl, ale ovulace mohla být až 24 nebo 25 dc, tak bych ještě chvilku počkala, do týdne by mohla ms přijít nebo budeš těhotná ![]()
@Janee19 taky mě to napadlo že mohla být později ale i tak sou ty teploty děsivý
no vzhledem k tomu že tenhle měsíc sme tomu moc nedali tak v těhotenství nedoufal spíš mě zajímá co se to zas děje když cyklus předtím byl 28 dní a před tím 26. ale děkuju budu vyčkávat ![]()
@valkeera tak obecné máš nižší teploty, ale ten rozdíl je tam pekny
Uvidíš až přijde ms, snad od 35. dne bych na ni byla pripravena
Zdravím dámy,
prosím Vás, proběhla ovulace nebo..? Měřím první cyklus lady compem, ale sama jsem to naházela i do grafu, ať jsem chytřejší - ale zjevně moc nejsem
prvně jsem si myslela, že proběhla ovulace kolem 15. - I hlen tomu odpovídal, ale teď nevím.. Očekávám druhou MS po porodu, nekojím a těhotnět nyní opravdu nechci..
Děkuji moc. ![]()
Nechte mi prosím anonym, jsou to pro mě citlivé věci ![]()