Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1699
5.10.19 23:01
@Anonymní píše:
Příkladám graf

Pravdepodobne ano. Mer dal, at se to potvrdi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.10.19 15:29
@K.D.P. píše:
Pravdepodobne ano. Mer dal, at se to potvrdi ;)

Zatim takhle. Tak snad by to uz konecne mohlo klapnout. :think: :roll: :nevim: :zed:

• Citovat
  • Upravit
7281
5.5.20 18:58

Po „sto“ letech zase tu s jedním nadějným grafem a šíleně bolavýma bradavkama :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2650
5.5.20 19:10

Vypadá to dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7281
7.5.20 12:01

BT se stále drží - 37,2.. huaa to je napětí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.5.20 12:04

Ahoj holky,prijde.vam ze to sílí? ze se blizi ovu.

• Citovat
  • Upravit
2832
7.5.20 21:33

Ahoj, nemáte některá zkušenost? Měřím první měsíc se spolehlivým teploměrem… Myslíte, že byla ovulace, jak je vyznačena? Nebo až při těch dalších narustech? Vůbec nevím, co z toho vyčíst, ms čekám teď během víkendu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2832
7.5.20 21:34
@Janee19 píše:
Ahoj, nemáte některá zkušenost? Měřím první měsíc se spolehlivým teploměrem… Myslíte, že byla ovulace, jak je vyznačena? Nebo až při těch dalších narustech? Vůbec nevím, co z toho vyčíst, ms čekám teď během víkendu…

Ještě fotka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7281
18.6.20 10:56

Ahojky holky, po utrogestanu už asi nemá smysl měřit že?
byla u mě opět zázrakem ovu, mívám jednou za půl roku a najednou hned druhá po sobě (asi Fertiprona pomohla)… v té poslední jsem otěhu, ale nedopadlo to, už podruhé. Tentokrát jsem po ovu dostala Utrogestan… stoupla vám bt hned? dala jsem večer a ráno byla nad 37… tak zda tou ovu či utrošem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1506
19.6.20 07:40

Ahoj holky :mavam: omlouvám se za spam, určitě bych tady někde svoji odpověď pogooglila, ale vy budete rychlejší.
Začala jsem si měřit BT, dnes mi teplota stoupla o 0,3. Podle předchozích cyklů by to souhlasilo na období ovulace. Ta teplota znamená, že ovulace ale již proběhla, že (co jsem se dočetla z návodů na netu)? Jaký den je to po už záleží asi individuálně na každé z nás :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
8.8.20 12:57

ahojky

Ahojky můžu se k vám přidat? měřím první měsíc a vypadá to že zrovna jde o anovulacni cyklus. snažíme se téměř rok. většinou poznám že mě po ovu bolí prsa a tentokrát nic ani bolesti při ovu. cykly mám většinou 30dni (nejkratší 26, nejdelší 33dni). no ale jaksi už mám 4 dny zpoždění, testy negativní, žádný špinění jen bolest v podbřišku od cca 29dc. můžete mi prosím kouknout na graf? zajímalo by mě jestli z toho jde vycist nějaký problém. četla sem že tyhle skoky jsou při nízkým progesteronu, může to být můj případ? teploty mi přijdou i dost nízké (měřím v pochvě) ale štítnou žlázu bych měla mít ok. spíš mě to zajímá, zatím se nehroutim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2832
8.8.20 18:23

Cyklus ovulační byl, ale ovulace mohla být až 24 nebo 25 dc, tak bych ještě chvilku počkala, do týdne by mohla ms přijít nebo budeš těhotná ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
8.8.20 19:43

@Janee19 taky mě to napadlo že mohla být později ale i tak sou ty teploty děsivý :D no vzhledem k tomu že tenhle měsíc sme tomu moc nedali tak v těhotenství nedoufal spíš mě zajímá co se to zas děje když cyklus předtím byl 28 dní a před tím 26. ale děkuju budu vyčkávat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2832
8.8.20 20:07

@valkeera tak obecné máš nižší teploty, ale ten rozdíl je tam pekny :wink: Uvidíš až přijde ms, snad od 35. dne bych na ni byla pripravena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.21 12:47

Proběhla ovulace..?

Zdravím dámy,

prosím Vás, proběhla ovulace nebo..? Měřím první cyklus lady compem, ale sama jsem to naházela i do grafu, ať jsem chytřejší - ale zjevně moc nejsem :mrgreen: :think: prvně jsem si myslela, že proběhla ovulace kolem 15. - I hlen tomu odpovídal, ale teď nevím.. Očekávám druhou MS po porodu, nekojím a těhotnět nyní opravdu nechci..

Děkuji moc. :kytka:

Nechte mi prosím anonym, jsou to pro mě citlivé věci :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex