Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3325
11.9.19 08:26

Ahojte devcata co merite BT.Ja mam takovy mozna blby dotaz.Ale je bt opravdu spolehliva? Ja mam ted takovy divny cyklus.Par dni me bolelo v podbrisku i v krizich byla sem si jista ze bude ovulace merila sem poctive Bt.Vzdy po ovulaci me zacnou bolet prsa.Prsa me zacali bolet uz ted v nedeli ale Bt me zklamala proste nestoupla nechapu.Dala bych ruku do ohne za to ze probehla ovulace podle bolesti ktere byly dost vyrazne a prsa me nikdy nebolely pred ovulaci vzdy jen po no ted je to uplne opacne. stalo se vam to taky nekdy? ja myslels totiz ze prsa a bradavky boli prave kvuli zvysene hladine progesteronu ale to by Bt mela taky stoupnout a to se nestalo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.9.19 08:36

@Petra1986 Jedna kámoška si podle podobných příznaků myslela, že má ovulaci. A byla o tom skálopevně přesvědčená, co jiného by to prý mohlo být než ovulace. No a pak x cyklů měřila a dělala ovulační testy a zjistila, že má ovulaci později, než si myslela.
Osobní zkušenost ale nemám, já na sobě ovulaci nepoznám, akorát podle hlenu.

• Citovat
  • Upravit
1699
11.9.19 09:28

@Petra1986 Ja osobne BT verim. Ja jsem po laparo po mimodeloznim. Minuly tyden tlak na prave strane, hlen. Tak jsem se zacala radovat, ze by konecne. Ale BT do dneska stale dole. Muze se stat, ze se telo pripravuje na ovulaci, ale z nejakeho duvodu k ni nemusi dojit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3325
11.9.19 10:03

@K.D.P. no budu merit dal uvidime zda se to nejak neposunulo nebo co. zvlastni to nase zenske telo.taky se priklanim k tomu ze se tam neco vytvarelo ale vajucho neprasklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7281
11.9.19 11:32

Dnes takto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
11.9.19 12:28

@Petra1986 ahoj, ja ovulaci zjistuji dle hlenu, cipku, ovu testu a prvni mesic dle BT, protoze jsem prodelala v cervnu potrat a pak jsem dle meho nazoru nemela ovulaci ikdyz jsem mela bolesti a ukazkovy hlen, ale ovu test negativni. Zacala jsem brat gynex a musim rict, ze ovu bolesti ukazkovy, ovu hlen i cipek ukazkovy, ovu test pozitvni ze vic ta cara tmavsi uz byt nemohla a krasne na grafu videt ovu dle teploty :) za me doporucuju si i k mereni BT delat i ovu testy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3325
11.9.19 14:06

@Ennulka :palec: tak to je parada.ja taky beru gynex a i krem cytovital a mozna teda jak nad tim premyslim ty bolesti mohli byt i z gynexu.no ale kdovi ovu testy pri mem nepravidelnem cyklu to ani nezkousim jinak bych do toho sla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
11.9.19 14:21

@Petra1986 ja bych za gynex i,,vrazdila,, :lol: :lol: podle me uplne uzasny doplnek stravy :) chapu no, ty ovu testy neni uplne levna zalezitost, sama jsem uz do nich vrazila hodne penez, ale mereni bazalni teploty dle recenzi by melo byt nejspolehlivejsi :) :palec: akorat pro me je to takovy otravny kazdy probuzeni myslet na to ze mam merit teplotu :think: a jinak na nejake diskuzi jsem cetla, ze nekdo po gynexu mel bolesti, ja mam tedy od potratu bolesti snad obden, tak v tomhle ti neporadim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7281
12.9.19 08:58

:pankac: zatim se drzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3325
21.9.19 11:02

Caute holky me se bt drzi ted posledni 3dny v rovine je to normalni? tam kde mam vynechane teploty sem byla nemocna byli 37 takze moje ovu netusim kdy byla.Jen mi prijde ze bt 36.7 je dost malo na poovulacni :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3325
21.9.19 11:03

@šmoulililinka jak jsi dopadla s grafikem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1699
21.9.19 11:59

@Petra1986 ja bych rekla, ze graf to oznacil dobre a za me teplota stoupla krasne, staci i rozdil 0.2 desetiny trvajice vice dnu :wink: kazda ma jine teploty, ja mam predovul. 36.5-36.7 a poovul. 36.9-37.0. Drzim palce at to vyjde :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3325
21.9.19 12:30

@K.D.P. dekuji za nazor :hug: kde o to ze jine cykly mi bt vystoupala i vys a ted to proste stoji no. vcera bolest vajecnku, orsa me az palily a dneska nic. nevim tento cyklus je pro me cely nejaky divny a nemuzu se ubranit a porad to resi ikdyz nechci nic resit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.19 22:55

Myslite, ze uz proběhla ovu? :think: :andel:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.10.19 22:57
@Anonymní píše:
Myslite, ze uz proběhla ovu? :think: :andel: