Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
Ten 15DC se mi to nezda, mozna az 19DC. Zkus aplikaci Fertility Friend, tam je to mnohem prehlednejsi.
@Sardelka děkuji, přeházela jsem to tam a opět jsem z toho jelen
když tam není výrazně zelený čtvereček (ovulace) tak ještě neproběhla? A ty světle zelené plodné dny jsou tedy na základě čeho?
děkuji za vysvětlení ![]()
@Anonymní píše:
@Sardelka děkuji, přeházela jsem to tam a opět jsem z toho jelenkdyž tam není výrazně zelený čtvereček (ovulace) tak ještě neproběhla? A ty světle zelené plodné dny jsou tedy na základě čeho?
děkuji za vysvětlení
Nemas i data za prosinec? Obecne je jeden graf na nasledovani ovu malo, spolehlive to je od dvou a vys. Podle tohoto grafu ovu vypada na 20DC, ale to by Ti ji FF zvyraznilo, takto to zatim vyhodnocuje asi jako anovulacni cyklus.
Svetle zelene plodne dny jsou na zaklade predpovedi u delky cyklu. Takova klasicka teorie, ze u 30denniho cyklu je ovu nekde mezi 13-16DC. To jeste nema s tvym cyklem co delat, proto je lepsi jich mit vice.
Hodne Ti ty teploty litaji nahoru a dolu, meris vzdy ve stejny cas?
@Sardelka snažím se, většinou v 6 ráno, jen někdy musím vstát kolem 4 k dětem, tak změřím tehdy.. Právě od 31.12 byla první ms po porodu v listopadu.. Ale nekojím (ne že bych nechtěla, nic neteklo…).. No na straně mě píchalo právě kolem 13.1 já si vždycky myslela, že to je zrovna ovulace.. Prášky už jíst nechci, ale 3 děti už mám a zatím opravdu stačí.. Nezbývá, než počkat kdy dorazí MS.. Já právě koukala na netu samé krásné grafy - jak je to krásně poznat a ten můj je teda děsný ![]()
Holky poraďte jsem 29dc… a zkoušela jsem ovulacni testy co si myslíte? Může být ovulace tak pozdě?
@Adelaa11 píše:
Holky poraďte jsem 29dc… a zkoušela jsem ovulacni testy co si myslíte? Může být ovulace tak pozdě?
Pri dlouhem cyklu urcite ano. Ja mam cykly 36-42 a ovulaci 24-29.
@Sardelka ja mam prave nejvic 33… beru clostilbegyt drihy cyklus a minuly jsem měla 29 dní cyklus… tak mě udivuje že testy jsou poměrně silné na konci cyklu…
@Adelaa11 nene jakože ovu 14 pak jsem zkoušela zas ovu před koncem cyklu pze mě boleli vaječniky a testy byli hodně výrazné ale dle bt o ovu nešlo ![]()
@Jájinka01 tak ja prave nevím co to může být… ja jsem si myslela zda jsem neměla ovu 14-15 den pošlu testy at vidíš a pak to bylo slabé a teď poslední dny zase sílí…
@Adelaa11 joo přesně, ovu pak zeslábl a pak zas sílil už jsem si říkala jestli to nebude těhu, když podle bt to ovu není hm a prd normálně jsem to dostala ![]()
@Jájinka01 no já právě nevím zda ta ovu byla ten 15 dc… merim v pochvě ráno… tad je graf…ale dnes mi trošku spadla teplota z 37,22 na 37,10…
@Adelaa11 jo vypadá to, že tak byla ale máš vyšší predovulačni teploty, tze je vcelku normální teplota nad 37 po ovu aaale samozdrejmě z toho může být i těhu ![]()