Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@Ja.JJu. Hele ms dorazila až 33 DC předchozí ms dorazila po 28 dnech a předtím nevím, jelikož jsem přestala před pár měsíci kojit , ovulace nevím… Snažila jsem se jí najít pomocí ovulačních testu od 10 do 20 DC a nic hladina lh hormonu byla podle druhé čárky tak nějak pořád stejná… Poslední den testování ovu kdy vyšel test také negativně (20dc) jsem měla celkem velké bolesti v pravém podbřišku až jsem uvažovala, že pokud to druhý den nepřejde, budu muset k dr. Druhý den ale po bolesti ani památky, jestli to byla ovu
těžko říct… Dá se říct, že u mě je zázrak, že jsem dostala ms po 3 po sobě. První dítě jsme měla pomoci clostilbegytu, předtím 10 let ha, po níž jsem to půl roku nedostala, tak jsem šla na vyvolávačku a nasadila ten clostilbegyt… a předtím ms tak 1/2× do roka… Takže já zkoumám jak moje tělo přirozeně funguje až teď v 29…😁 ![]()
@obyčejná holka ojojoj
tak to je moc info na me… ale tak me napada , co kdyz anovulak?
@Ja.JJu. Nejspíš jo, nevím, spíš mě zarazila ta teplota, teprve se učím no… 😁
@Lilinka88
tak neco spytlikujeme… ja na to mrknu jak budu doma a kdyztak zalozim a pisnu… ![]()
@obyčejná holka no jinak me nic jineho nenapada… tehotna asi nejsi? Delala sis treba test? Vis co, mozne je fakt uplne vsechno ![]()
@Ja.JJu. Paráda.
Dneska je úterý, ty určitě lítáš po městě a kupuješ těhotenské testy, co?
A kyselinu listovou jíš?
@Lilinka88 ne
ja jsem z vesnice a do mesta se dostanu jedine autem ktere ma chlap v praci
ja jjsem s Elli u nas na farme , cpeme se mandarinkama, sedime u krbu a budeme delat bramboraky
mame tady takovou klubovnicku kde relaxujeme… tak kazdodenni prochazka sem a jsme zde
ale tt mi doveze manzel vecer
chci jeste zkusit zitra a pak v patek a pak uz koncim ![]()
@Ja.JJu. Test jsem si dělala než jsem to dostala a byl negativní… I kdyby ten 20 DC byla ovu, tak bych na testu 11 dpo něco více děla ne, teploty by byli vejš a nedostala bych ms ne? Tedy tak mluví tabulky… 😁 😁 Ale já čímž, kdo je tabulkovej že… Je pravda že ms není bůhví jaká, ale to nebyla ani v předchozích cyklech… No uvidíme co bude dál… 😁
@obyčejná holka zkus test, alespon to budes moct uplne vyloucit… ale.musim te varovat, kdo sem vejde, otehotni…
takze…
a presne jak rikas, tabulky jsou tabulky, realita je nekdy proste jina…
![]()
@Ja.JJu. Jako byl by to gól no… 😁 Celý cyklus se hlídám, snažím a když už to zabalím, zjistila bych, že jsem v tom? 😂 😂 Bylo by to fajn, ale moc tomu nevěřím… Každopádně moc díky 😊
@obyčejná holka hele ja bych se nedivila
vsak za zkousku nic nedas.. ja bych to prubla… uz je pro zajimavost… ![]()
@Ja.JJu. Dám na tebe, ale znamená to pro mě, že musím do města a to se mi zrovna moc nechce… 😁
@Ja.JJu. tyyyo mám fakt radost. Ale ještě nedělám žádné závěry. MS by měla přijít až o víkendu nejdele v pondělí. Tak doufám, že nepřijde ![]()
@obyčejná holka
no abys mi nenadavala ze jsi sla zbytecne…
treba mi budes dekovati
![]()