Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1039
26.3.19 07:36

@Lenulin95 Já taky vidím, že čárka je více viditelnější a už je i růžová. :-) Myslím si, že tohle bude taky naprosto v pořádku. :kytka: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
26.3.19 07:37

@Ja.JJu. Myslím si, že testy jsou naprosto v pořádku. :-) A hlavně, čárka má sílit, co dva dny. A tobě od pátku zesílila na 1000%. :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.19 07:50

Ahoj holky, zdravím… Jsem ráda, že jsem našla aspoň jedno aktivní fórum, kde by jste mi mohly poradit… BT měřím krátce, začala jsem tak nějak ze zvědavosti a už mě to pár dní drží 😊 čekala na pokles teploty a ms, bylo to jak kdybych rozbalovala kinder vajíčko 😂 čekala jsem až teolota klesne a schválně jestli to dostanu… A on se ale stal přesný opak, asi 4 dny jsem měla 36,3/36,4 a najednou 36,6 a dorazila ms dnes druhý den ms opět 36,6.. Což jsem fakt nepochopila… Může fakt takový výkyv způsobit např to, že jseme v místnosti měla o 2/3 stupně víc, měřila o hodinku později, nebo si při hledání teploměru klekla na 4? Nebo jste se setkali s tím, že při příchodu ms některým ženám stoupá? Já toho moc tedy nenašla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
26.3.19 08:01

@obyčejná holka Ahoooj. :-) Je pravda, že my jsme tady aktivní holky a píšeme si docela často. :-)
Mně teda teplota klesá přesně v den MS, ale ne nějak dramaticky, záleží jaké jsou tvoje běžné teploty. A určitě má vliv to, že měříš o hodinu později, říká se, co hodina, to o 0,1 jde teplota nahoru. Ale, jestli to může ovlivnit i teplota v místnosti… jako vše je určitě možný. :-) Já už bych se ničemu nedivila. A teplotu by jsi měla měřit naprosto v klidu, ideálně ani z postele nevstát, jen natáhnout ruku a měřit. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.19 08:38

Takže zvýšení teplot při nástupu ms není normální a nejspíš jsem si to způsobila tím, že jsem měřila o hodinu později a hledala teploměr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
26.3.19 08:41

@Lilinka88 @Já.JJu holky,já tomu nemůžu uvěřit ze se to povedlo :hug: neboj. Tvoje testy jsou krasny. Ona správně se má testovat ob den. Ale j jsem blázeň a budu taky testovat každý den :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
26.3.19 08:50

@obyčejná holka Tak si to nějak myslím já. :-) Ale samozřejmě každá jsme úplně jiná a mohla by jsi být výjimka. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.19 08:54

Díky, takže teoreticky, pokud zítra zaměřím ve stejných podmínkách jako před ms, měla by být teplota nižší než těch 36,3/4 co jsem měla před ms?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
26.3.19 08:55

Tady přikládám ještě po zaschnutí. Dole dr.max. akorát už nemám ty testy co jsem dělala včera a dnes. Tak zítra udělám Maxe nebo tam mam ještě jiný. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
26.3.19 09:17

@Lilinka88 nebooooj vse bude uplne v pohodeeee, ja se nemuzu dockat az se ozves… az odpoledne… jsi koza, taky ses mohla objednat na rano, nas tady budes napi at :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :hug: :hug:
Tak snad ty me testy budou jeste aspo trochu silit, ja ani u prvni nemela uplne silne…takze se uklidnim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
26.3.19 09:19

@obyčejná holka ahojky :-) to je nejake divne… se zvysenim bt pri nastupu ms sem se nesetkala teda… kdy si zacala merit a jaky jsi DC a DPO? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
26.3.19 09:20

@Lenulin95 tak to vypada dooost dobre :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to je fakt super… jsem zvedava na rano… to uz by podle me.mela byt kraane videt… a kdy mas.dostat ms??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
26.3.19 09:22

@Lilinka88 @Lenulin95 holky.zlaty, a tak me napada, co vytvorit novou skupinku? Prece jen BT uz merit nebudem a ted se budem zabyvat zase trochu necim jinym… :nevim: :dance: jako treba ,, cekame zimni miminka :mrgreen: nebo tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
26.3.19 09:28

@Ja.JJu. To mě objednala sestřička - neměla asi jindy doktorka volno. :-D Já bych tam nejraději vlítla už ráno v 5, víš jak. :-D
Sílit budou, ale ty už nemáš ducha, ale čárku. Takže těhotná jsi a MS jsi nedostala. A basta. :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
26.3.19 09:30

@Ja.JJu. Já jsem klidně pro. :-D :-D a klidně bych to i zamčela, ať každý nemusí číst, co píšeme. Hm? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí