Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
12.3.19 07:12

@Lilinka88 presne jak pises, uvidi se :nevim: ja uz sem za ta leta snazeni zvykla na ledacos, ale byla bych rada kdyby to tentokrat netrvalo tak dlouho…
Jinak ja myslim ze je silnejsi, to je ten spodni ze? Hcg stoupa cca co dva dny ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.3.19 07:45

@Lilinka88 me dneska teplota o jeden stupen stpupla :roll: sem myslela ze to vyskoci nahoru a bude klid… achjooo, doufam ze to neni anovulak, mi to tam nejak neobvykle lita :nevim: :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
1039
12.3.19 07:57
@Anonymní píše:
@Lilinka88 presne jak pises, uvidi se :nevim: ja uz sem za ta leta snazeni zvykla na ledacos, ale byla bych rada kdyby to tentokrat netrvalo tak dlouho…
Jinak ja myslim ze je silnejsi, to je ten spodni ze? Hcg stoupa cca co dva dny ;)

Ty jsi psala, že máš nějak rozmezí 3 dny, kdy probíhá ovulace, že? Já bych možná zkusila ovulační test - aspoň se vytestuješ na ovu testech a o to míň to pak budeš honit na těhotenských testech. :-D
Ano, dnešní je ten spodní. A ty dva proti němu vypadají, že tam nic není. Jsem to spočítala, že bych mohla být 13/14 dní DPO. Tak doufám, že to by čárka odpovídala. Každopádně už mám termín MS, akorát jsem ovulaci měla asi až 17.DC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.19 09:59

@Lilinka88 asi to nebudu resit ovu testikama, my spolu ted spime co dva dny, tak to necham tak, myslim ze ovu byla vcera nebo dnes… jestli zitra stoupne teplota na ty vyssi tak budu klidna :mrgreen:
Ja myslim ze jsi tehulka :-) me se ten testik z dneska libi, je krasne ruzovej a zesilil ;-)

• Citovat
  • Upravit
1039
12.3.19 13:37
@Anonymní píše:
@Lilinka88 asi to nebudu resit ovu testikama, my spolu ted spime co dva dny, tak to necham tak, myslim ze ovu byla vcera nebo dnes… jestli zitra stoupne teplota na ty vyssi tak budu klidna :mrgreen:
Ja myslim ze jsi tehulka :-) me se ten testik z dneska libi, je krasne ruzovej a zesilil ;-)

Tak to jsem zvědavá, jestli ti teplota stoupne a pak by to mohlo být ono. Při vaší intenzitě bych se vůbec nedivili, kdyby se zadařilo. :-) Tak uvidíš… :kytka: Když já pořád ten test na fotce zkoumám a přemýšlím. :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.19 13:49

@Lilinka88 taky sem zvedava :nevim: uvidime… snad to neni anovulak a klapne tooo .
Je mi to jasne :mrgreen: ale je tam, hcg se tam neukaze jen tak ze srandy ;-) uvidia jaky bude testik treba zase rano ;-) verim ze silnejsi ;-)

• Citovat
  • Upravit
1039
12.3.19 14:14
@Anonymní píše:
@Lilinka88 taky sem zvedava :nevim: uvidime… snad to neni anovulak a klapne tooo .
Je mi to jasne :mrgreen: ale je tam, hcg se tam neukaze jen tak ze srandy ;-) uvidia jaky bude testik treba zase rano ;-) verim ze silnejsi ;-)

A už jsi měla anovulační cyklus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.19 15:10

@Lilinka88 mela sem jednou, asi kdyz mala mela rok a pul, ted ma 2,5. To sem musela jit na vyvolavacku… ale pak uz zase dobry… :-)

• Citovat
  • Upravit
1039
12.3.19 17:19
@Anonymní píše:
@Lilinka88 mela sem jednou, asi kdyz mala mela rok a pul, ted ma 2,5. To sem musela jit na vyvolavacku… ale pak uz zase dobry… :-)

Tak to by byla velka nahoda, kdyz uz je to takova doba, co jsi ho mela. Ja jsem ze zvedavosti udelala ted odpo mamatest a tam je stin, ze se to ani za stin neda povazovat, tak tomu nerozumim, predtim dve ruzne znacky duch a ted nic. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.19 17:37

@Lilinka88 ty jsi taky nedockavka koukam ;) podivej, muzes mit ted odpoledne vice naredenou moč, takhle v zacatcich kdy neni hcg jeste vysoke se moc snadno zredi a pak toho nemuze testik tolik zachytit… proto delame testy z ranni moci. Kdy neni naredena. ;-) neves hlavu a udelej zase rano a uvidis… jak vypada teplota, meris?
No doufam ze neni anovulacni tento cyklus, ze bude vitezny… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1039
12.3.19 18:18
@Anonymní píše:
@Lilinka88 ty jsi taky nedockavka koukam ;) podivej, muzes mit ted odpoledne vice naredenou moč, takhle v zacatcich kdy neni hcg jeste vysoke se moc snadno zredi a pak toho nemuze testik tolik zachytit… proto delame testy z ranni moci. Kdy neni naredena. ;-) neves hlavu a udelej zase rano a uvidis… jak vypada teplota, meris?
No doufam ze neni anovulacni tento cyklus, ze bude vitezny… :nevim:

Tak a kdo neni? :) jak to tam jednou je a ja rada vim, na cem jsem,ale ted nevim vubec nic. Teplota z rana je porad stejna, a to 36,8. A vse, co me boli uz nekolik dni, boli porad. Nebude anovulacni a teplota vyskoci, uvidis. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.19 18:30

@Lilinka88 naprosto te chapu… vydrz do rana a uvidis… rekla bych ze rano se to rozsekne uz urcite… bud bude silnejsi nebo zeslabne… nezbyva nic nez pockat, ale ja vzdycky verim ve stastne konce takze verim i v ten tvuj :hug: ono pak cele tehotenstvi se na neco ceka, a clovek je az do porodu napjaty jak ksandy, porad nejake kontroly, strach jestli je vse ok, tak to mas takovej nacvik trpelivosti na cele tehu :-) a pak porodis a 8o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.3.19 18:31

@Lilinka88 no a taky verim ve svuj stastny konec… jen ta pitoma teplota no… a porad me boli podbrisek, nikdy me v cyklu takhle nebolel no… 8o :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1039
12.3.19 18:45
@Anonymní píše:
@Lilinka88 naprosto te chapu… vydrz do rana a uvidis… rekla bych ze rano se to rozsekne uz urcite… bud bude silnejsi nebo zeslabne… nezbyva nic nez pockat, ale ja vzdycky verim ve stastne konce takze verim i v ten tvuj :hug: ono pak cele tehotenstvi se na neco ceka, a clovek je az do porodu napjaty jak ksandy, porad nejake kontroly, strach jestli je vse ok, tak to mas takovej nacvik trpelivosti na cele tehu :-) a pak porodis a 8o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Rozumím ti, jak to myslíš. Pak už se člověk vlastně strachuje celý těhotenství a pak celý život. :) Jenže někdo se otře o trenky a je v tom a někdo tady měří teplotu, dělá testy a je to vydřený. :-D Určitě mi rozumíš, jak to myslím. Je fajn, že myslíš pozitivně, což si myslím, že je taky správný přístup, nepodléhat nějakým negativním myšlenkám a tím se to podpoří. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
12.3.19 18:46
@Anonymní píše:
@Lilinka88 no a taky verim ve svuj stastny konec… jen ta pitoma teplota no… a porad me boli podbrisek, nikdy me v cyklu takhle nebolel no… 8o :nevim:

Tak třeba je to ovulace - já jí jeden cyklus poznám, bolí mě podbřišek a druhý cyklus o ní vůbec nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí