Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@andelka83 ó díky, díky, no zeptat se musím…nám to v uzavřené trošku drhne, že Hani?
Holky jsou fajn, ale spíše už těhulky než snažilky…přečetla jsem vás asi 100 stran, takže mám trochu přehled.
@Liška2014 - proč by jsi nemohla? njn oni jsou už v jiné dimenzi tak se nediv.
no číst 100str bych teda nedala. já bych četla pár na začátku a několik a konci. ![]()
@hankamisa mě to baví a zajímá
nene, mně to nevadí, jsem ráda, že jim to vyšlo..jen potřebuju s někým víc drbat a pídit se a těšit se a prostě tak..znáš to ![]()
@Liška2014 -já jsem taky ráda, že jim to klaplo. ale v tuhle chvíli kdy řeším to co řeším tak mi to fakt nic neříká.
@hankamisa ono totiž není co teď probírat, dokud nebudou nějaká vyšetření, testy, zkoumání prdýlek co tam je a co není
…já vlastě taky teď čekám na zázrak a když nebude…tak na laparku
přemýšlela jsem jen o té hydrolaparce..ale když už, tak už..a naopak, díky mé sliznici..však víš..i když je mi s podivem, že u staré dr jsem měla kolem 9 mm a teď u nového dr už 2×14mm
takže kdoví, jak každý měří… ![]()
@Liška2014 - no já pokud dr. s iui cukne tak si laparku vydupu. nechám si vypálit tu endošku a dám pryč ty srůsty. pak ta šance bude větší at se to dr. líbí či ne. ![]()
no já bych na tvém místě nechala rovnou tu laparku aspon ti případné opravy mohou udělat rovnou. ![]()
o sliznici mi povídej znám to. má dr. prý max. +-5mm jiné dr. 8-9mm. tak si pak vyber. ale podle ms víc věřím těm druhým dr.
@hankamisa jojo, počítám s ní a těším se..věřím, že pak to bude šupitopresto ![]()
když mojemu dr těch 14mm líbí
![]()
jinak počkám ještě den dva, co BT a asi začnu brát utoše dva. já nevím
já si o duphason neřekla, protože by se na mě asi díval jako z jara, když folík nebyl
ale je fakt, že řekl, snažte se, vajíčko vydrží 24 hodin.
Teda už zase lítám v té euforii a hledám kočárky atd..
no jo, proč se chvíli netěšit, že jo ![]()
ahoj holky, koukám, že jsme to tu okupovaly jen s Hankou
![]()
DOTAZ: máte některá zkušenosti, jak vínko ovlivní BT? Měla jsem večer 2 skleničky…podotýkám, že jsem z vinného kraje, takže u nás normální jev ![]()
sice jsem do grafu dala poznámku, ale že by to ovlivnilo BT tak moc, že by byla,,pod čarou", to asi ne…co myslíte? asi nějaký stupínek ano
@andelka83 no tak uvidíme zítra, ponocování nebylo, prostě pohoda u večeře.
Je mi jasné, že ji zvedne, jen mě zajímalo, jak moc..ale to je možná u každého jinak…ale díky za odpověď ![]()
@Pajinka1991 nelžou
je to jeden z mála testů, kterým věřím
a navíc, toto není žádný pididuch, to už je čárka ![]()