Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@Janička 1211 teda nemas je zrovna ukazkove
meris vzdy stejne? sledujes i jine priznaky? Jak ti to ukazuje ovulaci je podle me blbost, pokud byla, tak bych to videla spis na 6/7 @andelka83 co myslis?
@Lucake no, možno. Jen ta jedna teplota klesne na linii, a podle pravidel pak třetí musí být nad 0,2, což není. Ale záviselo by na dalších symptomech, možná některý by tu doměnku potvrdil.
@Lucake @andelka83 Holky,to, jak mi graf ukazuje ovu je blbost, to už vím dlouho…proto se v tom nikdy nemůžu vyznat… příznaky mám, jen že mě bolí břicho…ale teď je to bohužel taky pasé, protože ty bolesti způsobuje i ten myom…
@Janička 1211 píše:
@Lucake @andelka83 Holky,to, jak mi graf ukazuje ovu je blbost, to už vím dlouho…proto se v tom nikdy nemůžu vyznat… příznaky mám, jen že mě bolí břicho…ale teď je to bohužel taky pasé, protože ty bolesti způsobuje i ten myom…
Jinak měřím každý den pravidelně, vždy v 6h ráno…
Jééééžkovy voči
hotová alchimie. Holky, vy se v tom vyznáte. Já v těch skákavých grafech vůbec. Zítra/dnes pošlu pokračování, jak teplota roste/klesá. Ale asi to nebude moc věrohodné, když ponocuji…
@reedik Jééééjda,no to koukám na ten čas, v kolik jsi dávala příspěvěk…
To se pak nediv kolísavým teplotám…Co jsem tak četla, tak je moře faktorů, co ovlivní výši BT ![]()
@Janička 1211 no
s přítelem jsme seděli venku, popíjeli jsme alkohol, prptože jsem byla vytočená z babičky, která má alzheimera a včera udělala scénu. Tak jsem si musela dát na uklidněnou
Ráno jsem měřila o hodinku dřív než normálně a ejhle, teplota vyskočila
Ale moc se nerafuji, protože to může být tím alkoholem. Uvidíme ještě zítra a pozítří. Ale moc tomu nevěřím, že by se teplota udržela nahoře.
@reedik no, správně by se mělo jít spát před půlnocí, spát aspoň 6hodin a nepít večer alkohol. Každý na to teda reaguje jinak, ale u mě se to projevilo vždycky, ponocování a alkohol večer. Jsou tam pak jednorázové skoky, a ty teploty se nepočítají.
@andelka83 jj čekám, že to zítra klesne. Ale na grafu to dneska vypadá hezky
Zítra bude určitě smajlík
Zkusím udělat ovu test dneska dopoledne. Ale pořád tajně doufám, že teplota zůstane nahoře… Nahoře je test z předevčerejška a ten spodní je včerejší. Tak uvidíme, ale už bych chtěla, aby přišla
@Lucake @andelka83 holky ve čtvrtek v poledne jsem dostala pregnyl, v pátek dopoledne byla ovu usuzuji podle bolestí. včera bt stoupla na 36,7 a dnes zas klesla na nomál 36,5.je šance i když bt nestoupne k otěhotnění? měla jsem tři krásný folikuly.5-9dc clostil.je možný, že by bt klesla, protože by se k prasknutí chystal ještě jeden folikul? jestli bt nestoupne tak stejně asi k otěhulení dojít nemůže, že?
@hankamisa Já se v grafech moc nevyznám. Měřím zatím druhý cyklus a tento mám pěkně divoký. Snažíme se o mimi, ale vypadá to na anovulák…
Takže ti moc neporadím, asi se budou miset zapojit zkušenější
@hankamisa teplota klesla na linii, tak se uvidí jaké budou další dvě teploty. Jestli nad, tak ovu v pohodě 16DC.
@andelka83 -no a co když bude stejná nebo klesne? já vím, že folikul praskl aspon jeden určitě v pátek dopoledne.to už poznám, kdyby nepraskly cítila bych to jinak.
@hankamisa nejlíp fakt počkat ty dva dny. Tim ze je to s pregnylem tak muže byt ten graf nestandardní
@Lucake - jj počkám. jen mě ten pokles zaskočil. akorát jsem ted (na popud kamošky, že si myslí, že ovu je dnes) zkusila tu včerejší bt snížit o stupínek a pokud by se bt držela pak na min.36,6 tak to ovu ukáže na dnes. no tak to jsem na tu svoji detektivku zvědavá.
![]()
a co malej, jak roste? je to hodný dítko? jak si užíváš maminkovství? ![]()