Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18687
7.8.14 21:04

@Janička 1211 teda nemas je zrovna ukazkove :mrgreen: meris vzdy stejne? sledujes i jine priznaky? Jak ti to ukazuje ovulaci je podle me blbost, pokud byla, tak bych to videla spis na 6/7 @andelka83 co myslis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32941
7.8.14 21:08

@Lucake no, možno. Jen ta jedna teplota klesne na linii, a podle pravidel pak třetí musí být nad 0,2, což není. Ale záviselo by na dalších symptomech, možná některý by tu doměnku potvrdil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
7.8.14 22:07

@Lucake @andelka83 Holky,to, jak mi graf ukazuje ovu je blbost, to už vím dlouho…proto se v tom nikdy nemůžu vyznat… příznaky mám, jen že mě bolí břicho…ale teď je to bohužel taky pasé, protože ty bolesti způsobuje i ten myom…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
7.8.14 22:07
@Janička 1211 píše:
@Lucake @andelka83 Holky,to, jak mi graf ukazuje ovu je blbost, to už vím dlouho…proto se v tom nikdy nemůžu vyznat… příznaky mám, jen že mě bolí břicho…ale teď je to bohužel taky pasé, protože ty bolesti způsobuje i ten myom…

Jinak měřím každý den pravidelně, vždy v 6h ráno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3083
8.8.14 00:40

Jééééžkovy voči :-) hotová alchimie. Holky, vy se v tom vyznáte. Já v těch skákavých grafech vůbec. Zítra/dnes pošlu pokračování, jak teplota roste/klesá. Ale asi to nebude moc věrohodné, když ponocuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
8.8.14 06:04

@reedik Jééééjda,no to koukám na ten čas, v kolik jsi dávala příspěvěk… 8o To se pak nediv kolísavým teplotám…Co jsem tak četla, tak je moře faktorů, co ovlivní výši BT :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3083
8.8.14 06:17

@Janička 1211 no :-) s přítelem jsme seděli venku, popíjeli jsme alkohol, prptože jsem byla vytočená z babičky, která má alzheimera a včera udělala scénu. Tak jsem si musela dát na uklidněnou :-) Ráno jsem měřila o hodinku dřív než normálně a ejhle, teplota vyskočila :-) Ale moc se nerafuji, protože to může být tím alkoholem. Uvidíme ještě zítra a pozítří. Ale moc tomu nevěřím, že by se teplota udržela nahoře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32941
8.8.14 09:13

@reedik no, správně by se mělo jít spát před půlnocí, spát aspoň 6hodin a nepít večer alkohol. Každý na to teda reaguje jinak, ale u mě se to projevilo vždycky, ponocování a alkohol večer. Jsou tam pak jednorázové skoky, a ty teploty se nepočítají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3083
8.8.14 09:18

@andelka83 jj čekám, že to zítra klesne. Ale na grafu to dneska vypadá hezky :) Zítra bude určitě smajlík :( Zkusím udělat ovu test dneska dopoledne. Ale pořád tajně doufám, že teplota zůstane nahoře… Nahoře je test z předevčerejška a ten spodní je včerejší. Tak uvidíme, ale už bych chtěla, aby přišla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
10.8.14 07:50

@Lucake @andelka83 holky ve čtvrtek v poledne jsem dostala pregnyl, v pátek dopoledne byla ovu usuzuji podle bolestí. včera bt stoupla na 36,7 a dnes zas klesla na nomál 36,5.je šance i když bt nestoupne k otěhotnění? měla jsem tři krásný folikuly.5-9dc clostil.je možný, že by bt klesla, protože by se k prasknutí chystal ještě jeden folikul? jestli bt nestoupne tak stejně asi k otěhulení dojít nemůže, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3083
10.8.14 08:18

@hankamisa Já se v grafech moc nevyznám. Měřím zatím druhý cyklus a tento mám pěkně divoký. Snažíme se o mimi, ale vypadá to na anovulák… :-( Takže ti moc neporadím, asi se budou miset zapojit zkušenější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32941
10.8.14 09:04

@hankamisa teplota klesla na linii, tak se uvidí jaké budou další dvě teploty. Jestli nad, tak ovu v pohodě 16DC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
10.8.14 09:44

@andelka83 -no a co když bude stejná nebo klesne? já vím, že folikul praskl aspon jeden určitě v pátek dopoledne.to už poznám, kdyby nepraskly cítila bych to jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
10.8.14 10:26

@hankamisa nejlíp fakt počkat ty dva dny. Tim ze je to s pregnylem tak muže byt ten graf nestandardní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
10.8.14 10:31

@Lucake - jj počkám. jen mě ten pokles zaskočil. akorát jsem ted (na popud kamošky, že si myslí, že ovu je dnes) zkusila tu včerejší bt snížit o stupínek a pokud by se bt držela pak na min.36,6 tak to ovu ukáže na dnes. no tak to jsem na tu svoji detektivku zvědavá. :D :think:

a co malej, jak roste? je to hodný dítko? jak si užíváš maminkovství? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí