Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3083
14.8.14 11:14

@hankamisa jééé tak to jsi o den napřed s ovulkou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2809
14.8.14 12:45

anovulační cyklus?

Ahoj holky. Koukněte prosím na můj graf. Ovulační testy téměř pozitivní 8- 9.8. (pozitivitu jsem úplně nechypla, hodně sem pila, bylo vedro)
Hlen ukázkový+ bolest v podbřišku. Pak už testy začaly slábnout
Dle teplot asi ovu nebyla, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2809
14.8.14 12:47

Pardon, fotka se mi tam nevložila. Tady tedy můj graf. Ještě podotýkám že minulý cyklus se mi natáhl na 50dní-(možná po Gynexu). Obvykle 36 dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
14.8.14 16:50

@Lucake - nemůžu, po dnešku už nemám sil. já za prd, spermio nakonec taky za prd a to před rokem bylo na 1* a s ivf se nikdy nesmířím. takže nejspíš nic. chtěla jsem přirozeně, eventuelně iui páč bych se mohla pokusit ovlivnit pohlaví. přirozeně to nejspíš nepůjde a iui mi neudělaj páč je riziko mimoděložního u mě dosti vysoké. a ivf to nedám, páč tuším, že to bude źas kluk. kdyby to byl kluk přirozeně tak s tím smířená jsem, že by to nevyšlo páč budu vědět, že jsem udělala maximum.ale u ivf to maximum udělat nemůžu. žádost na pojištovnu sice poslaná abych věděla jaké jsou případné šance přes ní. ale tak nějak vím, že to stejně nedám.
takže už ani tomuhle grafu bt nevěřím.
jo a na tu kineziologii jsem měla jít až ted, ne před tím. ted bych to asi potřebovala víc.

Příspěvek upraven 14.08.14 v 16:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
14.8.14 16:53

@reedik - hezký tak hodně štěstí.
@markyska82 - to vypadá, že folikul nepraskl. takovýhle himaláje mám já když folikul je ale nepraskl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
14.8.14 16:55

@hankamisa ale prece u IVF si muzes udelat geneticke testy a pak ti reknou o pohlavi. Ale chapu, je to uz takove velk zahravani s prirodou. Kdyby to byl kluk, ja si ho od tebe vezmu :mrgreen: :mrgreen: blba sranda :mrgreen: spermio se meni porad, to nic neznamena, kdyz ho mel loni vyborne, tak mozna jen mel pred tremi mesici teplotu nebo nejaky jiny vnejsi vliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
14.8.14 16:55

@markyska82 podle teplot nebyla, bohuzel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
14.8.14 17:29

@Lucake bohužel se zjištují jen nemoci, ne pohlaví. to jen v hrozbě těžkých VV.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2809
14.8.14 19:02

Na pravé straně mě stále chvílemi pobolívá. Ovu testy už slabé. Ach jo. Já se snad nedočkám. První dítko bylo hned a teď 13 měsíců a stále nic. Našli mi dlouhé děložní hrdlo(mám 10,5cm, normálně je 3-5 cm). Tak se po akci sanžím vyset jako netopýr a pořád nic.No a pak folikul nepraskne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
14.8.14 20:21

@markyska82 - nepraskne. to znám taky mám tu čest. :cert: dostávám na to pregnyl a zatím s ním ok..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
19.8.14 06:05

Ahoj holky, zdravím Vás po (pro mě) náročném víkendu… Jak jistě víte, začala jsem ho s pěknou depkou. Byla jsem pochopitelně naštvaná na celej svět a odnesli to všichni okolo, nejvíc chudák manžel. Já mě mít za manželku, tak se pošlu k vodě :think::oops: Už jsem se všem omluvila.
Ale abych to nezakecávala… V sobotu jsme měli hasičskou soutěž a opět se nám zadařilo, skončily jsme druhé. Tak holky vymyslely, že to půjdeme oslavit. Samozřejmě se mi v mym stavu nechtělo ani na soutěž, natož pak jít někam slavit. Holky začaly argumentovat tím, že když všechny, tak všechny…Nechala jsem se ukecat a táhly jsme… V jednom baru se nám nelíbilo, tak jsme ho změnily. Tam jsme se rozdováděly a dostaly „toulavý boty“… Domu jsme přitáhly až nad ránem. Trochu jsem dostala, že se neozvu, když někam jdu.. No jo, ale to bych se ten večer moc natelefonovala… :oops: :think: :lol: :lol:… V neděli mi nebylo 2×, ale užila jsem si to. Asi jsem to už potřebovala, protože to ze mě tak nějak spadlo.
Další pozitivní zpráva je, že mam tu operaci opravdu naplánovanou na 23.9, dneska jsem tam volala. Tak snad to zůstane jen u tý jedný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
19.8.14 20:35

@Janička 1211 - tak to je dobře, že jsis to užila. ono je někdy potřeba vypnout. :hug: neboj určitě bude stačit jedna operace.
@Lucake - myslíš, že mohla být ovu až 9dpo - 17.8.? 7.8. pregnyl, 8.8. si myslím že ovu podle bolestí. ale holky mi radily, že prý byla spíš až 10.8. což mi připadá po pregnylu pozdě ale praskly dva folikuly tak nevím jestli to nebymohl být ten druhý a to by byla ovu 7dpo. termín ms zítra nebo pozítří. tt není sněhobílý ale čárka taky nic moc viditelná. na pregnylovku bych to už neviděla, většinou mi mizí 8-9 den po injekci. jo a blbě od žaludku a bolest břicha jiná než na ms od soboty. teda s tou bolestí nevím od té hydrolaparky mám bolesti uplně jiný, než jsem znala. takže se učím znovu poznávat své tělo. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
23.8.14 17:18

@hankamisa Ahojky tak jak je? Jak jsi na tom? už??:) :kytka:
Já jen oznamuji že to už mám za sebou a malej měl 3710g a 51cm :) a vše bylo bez nástřihu a bez poranění…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
23.8.14 18:07

@mimi89 - :mavam:. je ty se máš. moc gratuluji a přeji hodně zdravíčka. :)
u mě bohužel, ms dorazila.iui pokud to klapne (ivf jsem odmítla, to nedám) tak až začátkem října. :( domácí snažení už jsem vzdala a ted se smiřuji s tím, že mě čeká nejspíš další kluk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32941
23.8.14 18:17

@mimi89 moc gratuluju, krásné míry :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie