Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4829
31.5.14 08:45

@Lucake Jasně, mě to pak napadlo. Přiznávám, že mi jednou nějaký tvůj příspěvek padl do oka, tak jsem díky občasnému nakukování k vám do diskuze pochytila, že žijete jinde. (Ale neboj, nešpehuju tě 8) ;) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
31.5.14 09:16

@hankamisa
Tak to ti už neporadím. Ale dle BT bohužel to vypadá, že MS asi dojde. Ale ještě máš naději.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
31.5.14 09:46

@hankamisa opravdu vypada ze ms dojde, ale dokud neni cervena porad je sance. a toho caru bych se nebala, v nekterych pripadech hodne pomuzou. nekomu staci inseminace je to bezbolestne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
31.5.14 09:53

@hanka1120 - no jenže já nemám problém otěhotnět ale udržet. takže ikdyby tak inseminací se moc nevyřeší, když není sliznice, která by mimi udržela. já potřebuju jen silnější léky aby začala růst. a hlavně chcem domácí snažení a ne dr. přímý zásah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
31.5.14 09:59

@hankamisa
Já mám taky nízkou sliznici, ale zatím se pořád snažíme. Piju kontryhel, jím tabeltky s drmkem a listovku. Snad něco bude mít na tu sliznici vliv. Jinak dnes asi podle BT mám ovu. Zítra by snad teploty mohly jít konečně nahoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
31.5.14 10:02

@hankamisa car dokaze i jine leky nez gynekolog na to udrzeni a na sliznici. a jak vis ze otehehotnis ze se to proste neudrzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
31.5.14 10:05

@hanka1120 - jj car to dokáže napsat silnější léky, proto mě tam taky dr. posílá. protože ty co mi napsala byli nejsilnější co mi napsat mohla. ona už mi víc pomoci nedokáže. a jak vím, že mimi neudržím. jednoduše, na podzim jsem těhu byla ale opět s nízkou sliznicí a mimi se neudrželo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
31.5.14 10:07

@nosdos - já už na ní vyzkoušela za posledních 16m vše, bohužel marně. ani hormony jako poslední možnost nezabraly. :cert:
tak držím palečky at zabere. :hug:

Příspěvek upraven 31.05.14 v 10:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
31.5.14 10:07

@hankamisa aha tak to jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
31.5.14 10:31

@hankamisa a co všechno jsi měla napsané od gynekologa? Ať vím, když teď v červnu zase letím do ČR a kdyby se teď nezadařilo, ať vím, na jaké léky se ptát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
31.5.14 11:37

Od dr. na recept:estrofem, proveru, clostil, pregnyl, utrogestan. pak jsem měla kontryhel, femigard, gynex, jeřáb ptačí, drmek, nosifol, grepový a ananasový džus, červený víno a určo jsem ještě něco zapoměla. kdo si ten myšmaš má pamatovat. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
31.5.14 13:07

@hankamisa
Wow, toho teda je. A to vše je na sliznici? A nic z toho ti nepomohlo? To je divné. Asi bych vážně šla na CAR a nebála se toho. Tam ti určo pomohou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
31.5.14 13:30

@nosdos - na sliznici a na ovulaci. jo na ovulaci, na folikuly to pomohlo na sliznici nic. :zed: do car se nepoženu ne proto, že bych měla strach ale páč chci mimi z domácího snažení, bez přímého zásahu dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
31.5.14 13:39

@hankamisa
Aha tak snad se brzy zadaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
31.5.14 20:31

ovulace

Ahoj holky, jdu si k vám pro radu - myslíte si, že mám cyklus anovulační. Žadný test mi nevyšel pozitivní - jen pár mírných náznaků, bazální teplota nad 37 taky nejde.Tak si s tím moc nevím rady.Co myslíte? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí