Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@Lucake @andelka83
dnešní ko
hned po příchodu se mě ptala jestli folikul praskl jak to vypadá. já, že určitě praskl, protože si jdu pro trojnásoný dárek.
takže negativa nepřijímám.
folikul praskl, volné tekutiny je tam hodně
. když to řekla, tak jsem to pochopila tak, že mám opět plný močák (u mě na utz normální) a ona se usmála a řekla, že tím myslí tekutinu z folikulu. jenže to vše hatí ani ne 6mm sliznice. estrofem nezabral.
sice je to málo ale šance je, sice malá ale je.
takže pokud tam mimi je a bude chtít k nám a zabojuje tak není vyloučeno. uvidí se za týden jestli ms dorazí či ne. pokud dorazí nástup do car.
tak jsem řekla, že ne. že tento cyklus je uplně jiný nejen pregnylově, bt ale tak celkově.
už druhý den mě dloube či píchá občas levý vaječník (tam byl folikul). po pregnylu mi bylo pořád zle a ted vůbec nic.ani nevím, že ho mám. vaječník píchá a občas zabolí při ležení jako bych ho moc natáhla, bt stoupá jindy spadla hned druhý den. takže to klapne i kdyby nechtělo. ![]()
@andelka83 @Lucake - tak nevím. ale dnes mě pobolívá břicho jako by měla dorazit ms, ale na tu je ještě brzo
no uvidím co ráno bt. ![]()
@hanka1120 No já jsem 5 DC a BT 36,2 stupňů a ovu testy negativní. Ale na čípku hodně hlenu, tak jak kdyby moc krému - bílého. Tak nevím, zda ovu přijde. Už radši testuji ode dneška, ať něco neprošvihnu. Stále piju kontryhel a jím drnek. Tak snad to bude mít nějaký úspěch.
@nosdos - bylo by to hezký.
ale už začínám cítit břicho jak před ms a to mám čas. ![]()
Tak doufám, že zítra stoupneme a že je to jen nidace.
.no břicho cítím opět, žaludek pořád jak hladový a na zvracení, při zátěži břicho bolí. ale není to podbřišek ale břicho. takže uvim co z toho zítra bud. jestli nidace nebo pms. ![]()
http://www.womenzone.cz/…kamisa/grafy?…
Příspěvek upraven 29.05.14 v 05:06
@hankamisa Ahojky
Tak ti držím palečky
koukám že se pořád snažíte…ale nezoufej určitě se to teď už podaří
![]()
@mimi89 -
jj snažíme.
musí protože pokud ne čeká mě car a tam já nechcííííííííííí. tohle je poslední pokus bez něj.
@Viollett - já používám dr. max ![]()
@Lucake - jj ![]()
@hankamisa Tak to určitě teď dopadne
nám to vyšlo na poslední pokus…:) takže vám určitě taky
držím palečky
četla jsem že tenhle cyklus je jiný tak to se tam snad zavrtává… ![]()