Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
Andelko muze byt bt z bylinek uplne jina? nez ostatni cykly?
@hanka1120 to nevím, ale možná že jo.
Já jsem to nezaznamenala, měla jsem trochu výkyvy i bez bylinek.
@hankamisa bohužel nevím jak přesně funguje pregnyl resp.jak se to projeví v grafu, řekla bych že je to individuální..ale teplota je dobrá, drží se. Nevadí že nějak extra nestoupá.
Andelko dekuji.beru ten jerab ptaci 15 kapek 3 krat denne. posledni mesice mam hroznou ms proto zkousim ty bilinky, mynuly cyklus jsem to dostala 30dc první pul dna krvacena pak to preslo faze spineni, druhy den spineni treti den spineni, a pk uz cisto. a bt vždycky když klesla dolu tak ten den ještě dosla ms, a tedka nic.24dc spineni včera uplne jen kolem cipku a dneska cisto.bt je porad dole ale merim od puly cyklu.moje bt
Holky, je možné, že i po agolutinu nedostanu klasickou MS? Předevčírem špinění, včera trošku krve a dnes zatím nic. Je to normální a mám to počítat jako MS? Díky za radu
@nosdos a jak jsi dlouho krvácela. ja to mivam taky nejak tedka divoky az jsem s toho na prasky.
js ju třeba dostanu normalne 30 dc ale krvacim asi tak 5 hod max pak to prejde do faze spineni a trvato dva dny a je cisto, mudr mi dokonce rekla ze to je normalni mne to nasmalni neprijde, a u mne to trva uz asi pul roku mesic co mesic. ![]()
@hanka1120
no minulý měsíc jsem sama od sebe dostala MS po 33 dnech a tento cyklus ani po 36 dnech nic, tak jsem si píchla agolutin a teď to asi přišlo, ale jak píšu úplně jinak jak to znám, takto jsem to snad nikdy neměla. Ani nevím, kolik hodin, ale na vložce jsem měla pár kapek ![]()
@nosdos aha tak tomu se neda rict ms ještě počkej a uvidíš, porada meris i bt?
@hanka1120
no v dubnu jsem moc neměřila, protože to stejně nemělo význam, když jsem měla jiné podmínky než mívávám. Ale teď jsem zase začala.
@andelka83 - díky. no právě, že já to až do toho pregnylu v lednu měla +- stejné at s ním nebo bez něj. nevím ale přijde mi to jakoby ten lednový pregnyl udělal nějaký zvrat v těle.
páč od té doby mi bt nestoupá.
jj drží, sice těsně ale jo.
@hanka1120 píše:
@nosdos a jak jsi dlouho krvácela. ja to mivam taky nejak tedka divoky az jsem s toho na prasky.![]()
js ju třeba dostanu normalne 30 dc ale krvacim asi tak 5 hod max pak to prejde do faze spineni a trvato dva dny a je cisto, mudr mi dokonce rekla ze to je normalni mne to nasmalni neprijde, a u mne to trva uz asi pul roku mesic co mesic.
mám něco podobného když mi během cyklu nedoroste sliznice. dr. mi říkala, že to krvácení závisí také od výšky sliznice. já když ji mám do 4mm tak jen špiním třeba jen dva dny. když ji mám vyšší tak i krvácím. někdy jen dva dny někdy více. až půjdeš na utz tak at ti dr. přeměří sliznici. u mě je to právě kvuli ní, že je nízká. čím vyšší tím více krvácení.
@nosdos píše:
@hanka1120
no minulý měsíc jsem sama od sebe dostala MS po 33 dnech a tento cyklus ani po 36 dnech nic, tak jsem si píchla agolutin a teď to asi přišlo, ale jak píšu úplně jinak jak to znám, takto jsem to snad nikdy neměla. Ani nevím, kolik hodin, ale na vložce jsem měla pár kapek
to by mohlo být i těhu.
. nevím jak dlouhé je máš. já měla cykly 28-29 dní. 34 den agolutin s tím, že by ms měla dorazit do 14 dní. cca 3-4 den po injekci asi dva dny pár kapek náznak ms a nic víc. po 14 dnech mi dr. potvrdil, že jsem těhu. ![]()
@hankamisa ja tedka vůbec nevim jakou mam sliznici ale opet se začínáme snazit tak to zacnu resit. vzdycky jsem myvala celkem dobrou po iui mezi 8-10mm ale konci cyklu nevim to my nikdo nikdx nemeril.ale vim ze ms se odviji od sliznice. takze tedka cekam co je bude dit.
@hankamisa
no těhotná rozhodně nejsem, tt jsem si dělala v den, kdy jsem si píchla agolutin a byl negativní, ani bt by tomu neodpovídala. Teď mám 36,1 - 36,2 st.
Asi máš pravdu s tou sliznicí, protože vím, že jí mám nízkou. Kolem 1-4 cm, takže mám i strach z toho, že ani neotěhotním ![]()
@nosdos - mě taky dělala před agolutinem TT a sněhobílo. a za 14 dní byli //.
s tou sliznicí bojuju do dneška. já má smůlu, že už jsme toho na ní vyzkoušela mnoho leč marně. růst se ji nechce. vyrostla jen když jsem brala antibiotika na zánět
. zkoušela jsi kontryhel, nosifol nebo gynex? to prý pomáhá, dost si to chválejí. já mám ted první cyklus estrofem a nic. takže se v pondělí uvidí a vypadá to, že skončím na laparce, jestli na něco přijdou proč neroste.
tomu se bráním už rok ale asi budu muset, nic nezabralo.