Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@Dorina4
to nejsou žádné skoky, jen to tak vypadá v tomto měřítku. teplota je zcela v pořádku, samozřejmě nemůže být každý den na setinu stejná ![]()
@andelka83 prosím o názor, takto vypadaji +- moje obvyklé grafy jiz 5mesicu…
@andelka83 @Litta @jajda32 děkuju
a ještě se zeptám, kdyby klesly hodnoty před ty předovulační, nebo na stejnou úroveň, to by znamenalo co? Že přijde MS?
@svandova no, možné je vždycky. To se pozná až na konci cyklu. Ale vidím že tento je trošku jiný než obvykle máš, tak je možné že změna je právě tohle. Ale najisto to říct nemůže nikdo.
@Dorina4 jo, obvykle buď začne koncem cyklu BT pomalu klesat, nebo klesne náhle nad linii nebo i pod ni.
@andelka83 děkuji, to je mi jasné…dnes už mám 37,5. To jsem za půl roku měření neviděla ani jednou…do uterka vydržím, pak testnu
Neustale mě popichuje a tlačí podbrisek a trisla, boli a narostla mi prsa, ale to je tak všechno, jo a bílý hned hustý se stále drží. Tak dám v úterý vědět jak dopadl test ci případně spadla teplota…uvidíme
@svandova píše:
@andelka83 a takto aktuální…je mozne těhotenství?:-)
bohužel se to moc nedá říct, mě už kolikrát graf vypadal jinak než předchozí - nadějněji, teplota stoupla 2× + implantační pokles jakoby, a stejně pak na konci klesnul… ale držím palce…
@Dorina4
jojo, pokud teplota klesne, většinou přijde menstruace třeba druhý den. mě tedy na 100%.
@andelka83 děkuji
Už tomu moc šancí nedávám
Včera jsem klesla na 36,6 a dnes 36,7…žádné terno. Mrchu čekám ut-stř…tak uvidíme ![]()
Ahoj, já sice zatím měřím BT z opačného důvodu, ale zatím se mi to jeví jako úžasná věc - rozhodně lepší než antikoncepční prášky. Měla bych dotaz, protože jsem se pročetla velkou částí této diskuze a myslím si, že jste tu všechny velké odbornice - můj minulý cyklus byl první po dobrání HAK, k ovu došlo podle mě 18DC, teplota zůstala krásně nahoře až do MS. Tento cyklus mám ale teploty o dost nižší než ten předtím a hlavně jsem začala sledovat i děložní hlen a ten mě zmátl - už mi připadalo, že plodnější hlen dle konzistence mít nemůžu (bílkovitý, pružný), takže jsem očekávala zvýšení teplot, ale teploty se drží pořád dole (36.1 - 36.2), ke zvýšení došlo jen jeden den a to jsem byla ještě ke všemu nachlazená. Co má tedy větší váhu - hlen či teplota? Děkuji vám moc ![]()
@Weru16 teplota. Hlen je jen doplňěk a ovulace se potvrzuje až teplotou. Hlen totiž se může měnit, tělo s emůže na ovulaci chystat, ale nakonec k ní nedojde. Po vysazení HA může být i nějaký cyklus anovulační. A ne hned první, sama jsem měla po vysazení dva bezproblémové cykly a pak třetí anovulační.
Takže všechno zapisovat, měřit a uvidí se.
Jo a vrchol hlenu (nejplodnější hlen) bývá před ovulací, i den dva.
Děkuji mockrát za odpověď
měřím, zapisuju, tak snad se v tom brzo lépe vyznám.
@Weru16 Dobře děláš, vyjadřuji Ti podporu.
My to máme jako antikoncepci už rok a půl a nemůžeme si to vynachválit. I muž je prý rád, že neberu HA, sám toho o ní slyšel dost.
A kdyby náhodou - nějak to zvládneme, takže až takový stres to pro nás není.
Ahojky chtěla bych se zeptat, je možné mít ovu 9-10 dni před MS?