Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6327
25.3.14 10:59

Teplotka se mi drzi tedka stale na jednos miste. @nosdos a co ti a ovu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
25.3.14 20:14

@hanka1120
wow, to vypadá dobře. Držím :palec:
Můj graf, viz foto, hlenu je trošku více, ale je stále jen krémovitý, ovu test negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
26.3.14 06:58

@nosdos testujes bt denne? u mne dnes maly pokles. normalne vcera jsem sla do prace na odpoledni, vse ok bylo mi dobre, pak se vecer prevlikam ana lkalhotkach skoro prez cely cerveny flek uplne se se lekla a dneska vubec nic.tak cekam co stoho bude dnes jsem 25dc ms mi chodi celkem pravidelne 28-29dc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
26.3.14 07:21

@hanka1120
Ano, testuji denně, a to i stále ve stejnou dobu.
No nevím, co by to mohlo být. Třeba uhnizďování, ale to by pak nebyl flek červený, ale jako špinění. Vážně nevím. Uvidíš, další dny a pak si uděláš TT. Držím pěsti.
A co se týče zapisování teplot, ty zapisuješ a zaokrouhluješ na jedno desetinné místo? Já nechávám přesně tu teplotu, kterou naměřím. Proto mám možná takové výkyvy a pak se v tom grafu ani sama nevyznám :(

Příspěvek upraven 26.03.14 v 07:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
26.3.14 07:23

@nosdos uvidime testnu az 13 dpo pokud drive nedojde ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
26.3.14 08:51

@hanka1120 to muze byt zahnizdovani.. Treba to tam nahlodalo vetsi cevku, proto to muze byt silnejsi jak spineni.. Taky ale byva vetsi pokles bt pri tom zahnizdovani, ale.ne vzdy to clovek chytne.. Preji hodne stestiiii..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
26.3.14 14:32

@anetinkaaa ja si myslim ze proste se blizi ms a dojde drive. uvidime. proste se mi to nestava, ms kdyz dorazi tak to poznam prvne me boli desne bricho.zase jsem nasla na kalhotkach flicek maly ale uz je to takovy do hneda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
30.3.14 10:18

@nosdos tak u mne dneska prisla ms a rovnou v plne parada, ale par dnu před jsem mainko spinila tak jsem pocitala ze dojde. a nco ty jak pokracujes. a stejne pokud byla ovu tak jsem mela kratkou lf.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
30.3.14 14:14

Ja stale cekam na ovu, dnes 21 dc, myslim, ze by mela uz dojit, aspon myslim podle cipku a hlenu. BT se stale drzi dole. Tak aspon MS dosla a muzete se snazit dalsi mesic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
7.4.14 08:11

Ahoj holky. Prosím, potřebovala bych poradit. BT měřím už několik měsíců, ale tento cyklus jsem naprosto bezradná. Mohly byste mi říct váš názor na tento graf? Podle hlenu a bolestí měla ovu proběhnout 16. nebo 17. DC, pár dní před tím jsem byla na kontrole u dr a na utz byl jeden krásně velký folikul. Jenže teploty se zvýšily jen o 0.2 a od té doby jsou stále stejné, žádný další vzestup se nekoná :nevim: Jindy těch 36.5 mívám první 2-3 dny po ovu a pak jde teplota zase dál nahoru..ale tentokrát nic. Může to být ovlivněno tím, že se u mě objevily nejspíš kvasinky ten 17.DC? (Ty vysoké teploty 12.-14.DC byly ovlivněny nemocí) Děkuji za každý názor :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
7.4.14 18:17

@marquet26 ta nemoc to cteni grafu komplikuje, protoze to nejde moc dobre porovnat. Zkousela jsi, jestli teplomer dobre meri? Stabilni teplota sama o sobe neni problem, ale tento graf je takovy nejisty, netroufla bych si s jistotou rict, jestli ovulace bylo nebo ne. Hlen sam o sobe probehlou ovulaci bohuzel nepotvrdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
7.4.14 18:18

@hanka1120 takovy krasny graf, to je skoda :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
7.4.14 20:03

@Lucake Děkuji moc za reakci. Já vím, že je nejistý…poslední dobou mám ty grafy právě dost různorodé a teď do toho navíc ta nemoc. Teploměr myslím měří dobře, zkusila jsem si jen tak orientačně změřit teplotu přes den a měla jsem 36,7. Asi to teď už nebudu řešit a počkám, co z toho vyleze. :nevim: ale jinak moc díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
8.4.14 05:55

@marquet26 neni zac :) nekdy to tak bohuzel vyjde ze si clovek nemuze být jisty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
8.4.14 07:24

@Lucake,
graf byl pekny mynuly cuklus a stejne lf bylaa kratka, nevim proc nomalne mivam 13 dnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí