Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@Litta jak rikam.. S cyklem jeto tezko.. Od listopadu prisla MS az na konci unora a tak sem si myslela, ze uz to bude ok. Beru nosifol, gynex. Piju kontryhel a tak se snazim, aby to nabehlo.. Tech nocnich mam tak 7 do mesice
@anetinkaaa 7 do měsíce se dá, pokud to není jeden týden v kuse, tak ovulaci myslím nakonec z grafu poznáš.
Teď je důležité se srovnat, tak uvidíš, jak to půjde. Kdyžtak pak nasdílej graf, kdyby ses chtěla poradit, vždycky se tu někdo objeví. ![]()
Jak dlouho, kolik dní vám před pozitivním ovu testem začala sílit čárka na testu?
tak fakt
. měla bych mít ovulaci ve středu nebo čtvrtek 12–13dc, dle utz a folikulu.tak po zkušenosti z minulého cyklu (ovu 12dc)testuji každý den už od 8dc (dnes 10dc).8dc slabounká čárka, 9dc byla stejná jako 8dc a dnes je mnohem světlejší, přitom by ale měla sílit když se ovu blíží.
minulý cyklus jsem testila 9dc a bylo bílo, tak jse si řekla, že budu testit od 12dc když bych měla mít ovu +-14–15dc. a ejhle ovu dorazila už 12dc takže jsem podle testu nepoznala nic, páč jsem testit nestihla.ted jsem měla ve stejný dc folikul stejně velký jako v minulém cyklu a i dr. to vypočítala, že by to mělo vyjít taky +- ten 12dc. jenže test zeslábl. ![]()
@hankamisa
může to být úplně ze dne na den, ale každý to má asi trochu jinak
@Litta diky za rady, uvidim, co z toho nakonec vyleze. Obe nocni byly v klidu, nespala sem, ale aspon sem dve hodky odpocivala a teplota se drzela opet nizko a to tentokrat i po spanku pak doma.. Takze bud anovulacni cyklus nebo to mam hold posunute, jestli treba za to nemuze gynex a nosifol..
Aahoj holky mám takový problém dneska měla prijít MS a neprišla, mám citlivost v prsou, je mi spatne od zaludku, dneska ráno jsem šla zvracet, bolí me bricho a bazální teplotu mám 37,8 a to v den MS, pri kolika stupnuch bych to mela dostat nebo na kolik by mela bejt teplota. Měla už to nekterá a MS mám pravidelnou
Děkuju za odpovedi ![]()
@nosdos včera jsem si delala test a snehobílí
tak to zkusím ve ctvrtek ráno ![]()
@argo1 Tak prisla MS potvora ale nechápu to příznaky tomu nasvěčovaly tak nevím ale stve me to že se zase nezadařilo. DPO asi 2 týdny
@Ewiq mě přijde, že mám příznaky skoro každej měsíc a zatím nic
takže snažení zdar ![]()