Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@nosdos ja jdu pristi tyden na gyndu a chci se ho zeptat zda mi udelal hormonalni profil, to co pises ty o te ms, tak ja ju tak mivam skoro bezne slabonkou, silnou ji mivam bud po utrosu, nebo po te injekci na vyvolani.sama os sebe je slaba.my mame posledni spermiogarm asi cca rok a pul, vcelku dobry akorat snizena pohyblivost ale pry na otehotneni udajne staci.do caru, nas budu nejblizci dobe taky objednavat, protoze chci novy vysledky udelat a jsem zvedava zda dostanu doporuceny na to imuno. a jeste se znasim teda hubnout jde to ale pomalu, v lete jsem mela 85kg, a tedka mam 77.9 @andelka83 a jak jsi na tom ty a ms, upravila se ti po detech? zabrali ti ty bylinky?
@lenkator no, takže ty červené čáry jsou MS jo? tak mezi nimi je anovulační cyklus, a ten nový zatím ještě nelze hodnotit. Výška teplot je trochu nestandartní..ale já nemám moc co kecat, já mám běžné poovulační teploty stěží nad 36.
tu hladinu teplot má každý individuální.
@hanka1120 já a MS už nejsme nijak, beru od října HA
a do té doby to skákalo tak různě, po odstavení. Ale dá se říct že poslední 3cykly už byly v pohodě. Až na špinění na konci cyklu.Ale to byl můj problém vždy.
@andelka83 píše:
@lenkator no, takže ty červené čáry jsou MS jo? tak mezi nimi je anovulační cyklus, a ten nový zatím ještě nelze hodnotit. Výška teplot je trochu nestandartní..ale já nemám moc co kecat, já mám běžné poovulační teploty stěží nad 36.tu hladinu teplot má každý individuální.
Tak super, děkuji
anovulák
tak to máš taky hezký
![]()
@andelka83 píše:
@lenkator no, takže ty červené čáry jsou MS jo? tak mezi nimi je anovulační cyklus, a ten nový zatím ještě nelze hodnotit. Výška teplot je trochu nestandartní..ale já nemám moc co kecat, já mám běžné poovulační teploty stěží nad 36.tu hladinu teplot má každý individuální.
jo jo, to červený je ms ![]()
@hanka1120 No tak my s přítelem jsme se dneska objednali k doktorům. Přítel na spermogram a já ke svému gynekologovi, který mi udělá i hormonální profil, tak jsem zvědavá. Spíš myslím, že chyba bude u mě, tak doufám, že mě aspoň něco naordinuje, abychom se prcka brzy dočkali. Jinak s tím hubnutím to zkouším taky, ale nějak se mi nedaří. Teď mám kolem 73 kg a pořád to jen tak hapruje nahoru a dolů a nevím co s tím. Jídlo jsem omezila, hlídám si tuky a cukry, sem tam cvičím, ale pořád žádná výrazná změna. Jak to děláš???
@nosdos stym hubnutym je to drina, ja hodne jedla sladky drive, a hodne jsem nabrala asi u ivfka z hormonu, no od rijna, delam v pekarne, a je tam frmol takze celkem hodnicka.mam vice pohybu, a tedka cca 14 dnu, jsem uplne omezila sladke, a jim poctive po 4 hodkach v malych davkach.ale nekdy bych fakt snedla celou lednicku.
chce to proste pohyb a upravid jidelnicek a nejest sladky a smazeny jidla. kolik mas na vysku?
@hanka1120
No já sladký nejím vůbec. No když řeknu, že jednou do 14 dnů mám na něj chuť, tak si dám nějakou malou tyčinku a toď vše. U mě je to asi u pohybu, protože když jsem dělala před 2 lety pokojskou, tak jsem se vážně nadřela a měla jsem 60 kg, ale od té doby co dělám mistrovou v prádelně, tak toho pohybu tolik nemám, tak musím cvičit doma, ale jsem líná na to, abych cvičila každý den. No teď tu začíná být teplo, tak aspoň vypadnu ven na inline brusle a snad to pomůže. Jinak na výšku mám 168 cm a ty?
@nosdos ja si tedka budu kupovat kolo, tak budu jzdit na kole, tak snad to pujde dolu ty kila.
@hanka1120
Já zase tak tlustě nevypadám, teda trošku špíček na břichu, větší zadek a stehna. Ale vždy jsem to tak měla. Taky si říkám, že mi asi i hodně váží kosti ![]()
@nosdos chci zpet na svych 60-65 ja mam taky trosku bricho, a a stehna a vetci prsa.ja taky nikdy nebyla chuta vzdycky jsem byla oplacana.
@hanka1120
No já byla chudá, ale jak jsem přijela do Anglie, tak šly jaksi kila nahoru
Taky bych chtěla se dostat aspoň na 65 kg.
Ahojky tak dnes je mi nějak spatne tedy nejen dnes. Jen dnes už skoro celej dden. Nějak nemůžu ani cítit kolu a to ji miluju. Teplota se mi drží nahoře tak nevím co si myslet. 1. nastupuju fo te nove prace tak by to bylo dost zajímavý kdybych byla tehu