Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@hanka1120
Taky jsem přemýšlela, že se na všechno vyprdnu, ale stále mi to nedá. Chci mít nějaké činy v ruce, když v dubnu letíme do Česka a já to chci vše ukázat svému gynekologovi. Uvidím, co mi řekne, zda mi nasadí nějakou léčbu. Hlavně chci i přítele objednat na spermograf a já budu chtít udělat ten hormonální profil, abychom věděli, kde je chyba. Protože 9.3. jsem celý den špínila, včera velmi slabé krvácení (jen tenký proužek na vložce za celý den) a večer a dnes do odpoledne zase nic a teď odpoledne zase jen špinění. Tak nevím, jsem docela zmatená, zda to mám vše počítat jako MS nebo jen ten včerejšek nebo zda vůbec. Jinak BT včera 36,26° a dnes 36,43°C, takže i z těch teplot jsem zmatená.
Jinak o té Praze jsem taky slyšela, že prý je tam nějaký super doktor, že každá žena otěhotněla u něj za 3 měsíce, takže asi bych to zkusila.
Holky, pro odbornice pres bt:))) koukejte na muj graf! i tohle je mozne!
![]()
A vyctete jiste i z grafu, ale dnes tento vysledek.. ![]()
Juchuuuuu
@Dominicenka
No kdyby jsi mi neukázala ten TT, tak bych ti taky řekla, že jsi určitě v tom
. Moc ti gratuluji, super zpráva.
Dekuji holky!!
a trochu jsem byla z tech mych teplot fakt nervozni a zacla o mereni bt pochybovat..ale evidentne-neco na tom je a zas tak moc to nekeca-naopak!!!
Ps:nebyt toho vzrustu-dnes mela klesnout-tak bych ani netestila. Vubec jsem neverila, ze by to ted vyslo ![]()
Ahoj holky, měřím druhy cyklus a jdu si k vám pro radu. První měsíc měření teplota po ms klesla, ale tenhle měsíc měření mám už týden po ms 37,1-37,2
Nevíte co by to mohlo znamenat? Asi to mám celý nějaký divný co myslíte? Snad budou fotky dost vidět. Děkuji moc za radu ![]()
@lenkator mi ten první připadá jako anovulační, v tom druhém byla ovu 5.3. Tak asi proto je každý jiný.
@andelka83 píše:
@lenkator mi ten první připadá jako anovulační, v tom druhém byla ovu 5.3. Tak asi proto je každý jiný.
Děkuji moc za odpověď
Myslíš, že byla ovulace den po menstruaci? ![]()
@lenkator nerozumím otázce..ovu byla 5.3. a MS ti začala 22.2. pokud chápu graf správně. 1den MS je 1DC. Anebo tam ta MS je blbě vidět.
Poslední ms mi začala 28.2. a trvala do 4.3. a od 6.3 mi začaly ty teploty nad 37
To mi právě přijde divné, že se mi takhle ta teplota po ms hodně zvedla. ![]()
@lenkator aha, no tak to máš ale blbě graf. 1DC má být teda 28.2. Zkus to nějak předělat, ideálně do nějakého programu, protože takhle je to všechno zmatené dost.
Takže ovu nikde nevidím. A během MS se obvykle neměří. Ovu den po MS je skoro vyloučená, jedině u hodně krátkých cyklů může být takhle berzo.
@andelka83 píše:
@lenkator aha, no tak to máš ale blbě graf. 1DC má být teda 28.2. Zkus to nějak předělat, ideálně do nějakého programu, protože takhle je to všechno zmatené dost.
Takže ovu nikde nevidím.
Dobře
děkuji.
@andelka83 Mám ještě graf v telefonu tak třeba to bude přehlednější ![]()