Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
430
7.3.14 11:43

@Litta Jooo…Asi ano…
Je to možné… ;)

Zrovna teď mám začít brát Proveru… Nějak se toho bojím… Znáš ji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
7.3.14 11:48

@Handulka14 Osobně ne. Jen jsem tu vyčetla, že by se měla vzít až po ovulaci, aby ji neblokovala, a že může zvyšovat teplotu. Zkus pohledat, určitě tu o tom už budou stovky příspěvků. Lepší jak Google tady. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
7.3.14 11:50

@Litta Já jsem zkoušela psát…
Jenže marně, bez odpovědi… :( ¨

Vůbec nevím, zda mi může pomoct otěhotnět… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1718
7.3.14 12:27

@Litta Diky,mrknu na to a porovnam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
9.3.14 12:32

Zdravím, první cyklus měřím bazální teplotu, bohužel jsem začala později, ale stejně si myslím, že podle grafu jde ovulace vidět, co myslíte?
Chápu, že z jednoho necelého měsíce nemůžu dělat závěry, MS ne/čekám každou chvíli. Myslela jsem, že dorazí dnes, zatím nic, napíná mě mrška tentokrát hodně. Ještěže vím, že ovulace proběhla později než obvyjkle, jinak bych si dávala větší naděje, protože jsem 32. den cyklu, minulý cyklus 27 dní a ty před tím ještě o den/dva kratší. Poslední cca 2 roky déla cyklu kolísá od 25 do 31dní (27-29 nejčastěji).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
9.3.14 12:32
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33013
9.3.14 12:37

@Hatšepsovet je vidět,19DC :palec: LF máš zatím 14, což je ideální. Držím palce ať nepřijde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
9.3.14 13:41

Ahoj holky,
prosím… kdo trochu rozumíte bazální teplotě… http://www.womenzone.cz/…Ashile/grafy?…
Je možné, že by pokles při uhnizďování vajíčka trval ne jeden, ale dva dny? Nebo jak jinak byste si vysvětlovaly tenhle graf (ovulace podle vzestupu teplot došla celkem nezvykle brzy, ale ten vzestup mi přijde ukázkový, jen nevím, co teď s tím poklesem… na MS je brzy..)
Co si o tom myslíte? Prosím poraďte, děkuji moc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
9.3.14 15:34

@andelka83 Děkuji, ukázkový bílkový hlen jsme měla až 20 DC, ale je možné že ovulka byla 19.DC večer a ráno už tepota stoupla, nevím, jak říkám měřím první cyklus. Před tím jsem se řídila jen hlenem. Pokud mrcha nepřijde do zítra, jdu pro test. Zatím se cítím stejně jako minulý cyklus před MS, takže ji spíš očekávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
10.3.14 07:52

@nosdos ahoj tak co ms uz dorazila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
10.3.14 13:08

Já to tento měsíc asi všechno prošvihla, měřila jsem po 14. den, teploty byly normální, ale pak malej chytl horečky a zvracel, takže jsme od čtvrtka spíš lítali kolem něho než abychom se snažíli, ani jsem nestihla měřit teplotu, protože jsem k němu pořád vstával, tak si musíme počkat na další měsíc :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
10.3.14 19:04

@hanka1120
Ahoj, děkuji za optání. Jo, včera jsem začala špinit a dnes MS dorazila, sice slabá, ale je tu. Tak máme další měsíc na to, abychom se trefili do ovulky. Snad tento měsíc bude. A co ty? Jak se máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
11.3.14 13:36

@nosdos no vidis konecne ses dockala. u nas nastala zmena rozhodli jsme se ze si dame pauzu, abych nabrala novou silu do dalsiho boje, takze zadne mereni bt, zadny pocitani kdy bude ovu, proste kdyz je nalada tak zasexujem a jinak jsem si zacala uzivat slunicka, chodim do prace, a je mi celkem fajn.bud otehotnim a nebo ne, ale v srpnu/zari chceme jit do dalsiho pokusu ivf a zaroven taky posledniho, snad to vyjde. a jeste porad zvazuji zda pred ivf nejit do laparky, a testy imuno podrobnejsi ktery se delaji v praze, sice to mame daleko jsme z brna ale rikam jako vlet by to bylo dobry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1157
11.3.14 13:42

@nosdos ahoj, minulý týden myslím jsem tady spolu „řešili“ muj graf BT a shodli jsme se na to, že ovulace nebyla, dneska jsem byla u mudr - jsem 40DC mrcha nikde, TT byl v sobotu negativní…a mudr mi řekla, že ovulace byla (prý ta Bt není spolehlivá), tak jsme zvědavá jak to dopadne,–)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
11.3.14 18:18

@Funnynka
No to se divím, protože co jsem si nastudovala, tak jen právě BT je ta nejspolehlivější metoda. Tak teď nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí