Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@Bella Mona
Ovulka byla, ale naděje umírá poslední, mohlo se zadařit, i když s menší nejistotou. Spermie dokáží v tom nejlepším hlednu přežít i 3-5 dní. Takže nezahazuj flintu do žita.
@nosdos děkuji, ja uz tomu ani neverim po takove dobe, ze by to slo prirozenou cestou
ani priznaky nemam jen me hrozne boli prsa ale to mivam pred kazdou MS tentokrat prisla teda bolest celkem brzo vetsinou to mivam tak tyden pred MS a ted prisla 2 tydny pred ocekavanou MS, ale vubec se na to neupinam
jak jsi na tom ty?
@Abb Sarapis a pupalkový olej. Někomu stačí i doplnit magnezium, kdysi mi Dr. napsala myslím 2 tablety denně Magnesii lactici. A také mi nasadila lék metformin, který mění metabolismus cukrů v těle, a ten je prý hodně spjat s hormony. Těžko říct, co z toho mi pomohlo, ale otěhotněla jsem ![]()
@nosdos - píchla mi 1amp. agolutin a 1amp. agofolin. to samé bylo i poprvé když mi ms vyvolávala po vysazení antiny.
No a ve mně už to koluje. Dnes 39.den a MS nikde. Tak jsem si píchla agolutin a neofollin, tak jsem zvědavá, za jak dlouho MS dorazí. Už se na tu holku docela těším ![]()
@nosdos drzim pesti, at dojde co nejdriv. u mne dosla dneska slice slabci ale dosla, a taky dosla o den driv myu cyklus byl 27dnu. takze dnes 1dc. boli mne bricho ale da se to vydrzet.
@hanka1120
Tak to ber tak, že se aspoň můžete snažit o den dříve
.
No já čekám, co bude u mě, snad dorazí brzy.
Ahoj holky,
uz nevim co si mam myslet, MS by mela prijit ve stredu, mam ji vzdy pravidelnou na den dneska se u me objevilo spineni jak u MS, ale BT stoupla. ( predchozi dva dny klesala). podle kalkulacky me na vcerejsek nebo dnesek vychazi uhnizdovani. tak nevim teda jestli MS neprisla driv nebo by to mohlo byt to uhnizdeni ( nekde sem cetla, ze BT pri tom klesa ), ale nevim co si to namlouvam, asi uz jsem magor ![]()
nemate s tim nektera zkusenosti? ( a pochopim, kdyz si o me budete myslet, ze jsem nenormalni
)
@Bella Mona
Klidně to mohlo být uhnízdění, když BT klesla včera. Ale kalkulačkám moc nevěř. Kolikátý den po ovulaci teď máš? máš někde graf BT?
@jajda32 ovulka byla 23.2. takze jsem 8. den po ovulce. graf mam silenej.
@Bella Mona nemohla být ovu už 17. 2.? I podle těch příznaků…
Jak dlouhé je míváš? Těch 28 dní?
@Litta no to prave nevim, ovutest byl pozitivni 18.2. ale podle BT byla 23.2.
cykly mam 30 dni
@Bella Mona A ty měříš teď poprvé, nebo už nějaké cykly máš zaznamenané? Jaké míváš teploty po ovulaci? Z toho bys to mohla odhadnout. Pokud tohle není nějak posunutý cyklus, tak 8 dní před menstruací ovulace moc nebývá…