Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
786
1.3.14 21:02

@Bella Mona
Ovulka byla, ale naděje umírá poslední, mohlo se zadařit, i když s menší nejistotou. Spermie dokáží v tom nejlepším hlednu přežít i 3-5 dní. Takže nezahazuj flintu do žita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
1.3.14 21:16

@nosdos děkuji, ja uz tomu ani neverim po takove dobe, ze by to slo prirozenou cestou :roll: ani priznaky nemam jen me hrozne boli prsa ale to mivam pred kazdou MS tentokrat prisla teda bolest celkem brzo vetsinou to mivam tak tyden pred MS a ted prisla 2 tydny pred ocekavanou MS, ale vubec se na to neupinam

jak jsi na tom ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
1.3.14 22:08

@Bella Mona
Nijak :(. Dnes 38. den a MS nikde :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
1.3.14 22:45

@Abb Sarapis a pupalkový olej. Někomu stačí i doplnit magnezium, kdysi mi Dr. napsala myslím 2 tablety denně Magnesii lactici. A také mi nasadila lék metformin, který mění metabolismus cukrů v těle, a ten je prý hodně spjat s hormony. Těžko říct, co z toho mi pomohlo, ale otěhotněla jsem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
2.3.14 08:24

@nosdos - píchla mi 1amp. agolutin a 1amp. agofolin. to samé bylo i poprvé když mi ms vyvolávala po vysazení antiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
2.3.14 15:17

@hankamisa
Ok, děkuji za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
2.3.14 19:51

No a ve mně už to koluje. Dnes 39.den a MS nikde. Tak jsem si píchla agolutin a neofollin, tak jsem zvědavá, za jak dlouho MS dorazí. Už se na tu holku docela těším :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
2.3.14 20:37

@nosdos drzim pesti, at dojde co nejdriv. u mne dosla dneska slice slabci ale dosla, a taky dosla o den driv myu cyklus byl 27dnu. takze dnes 1dc. boli mne bricho ale da se to vydrzet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
3.3.14 07:17

@hanka1120
Tak to ber tak, že se aspoň můžete snažit o den dříve :-).
No já čekám, co bude u mě, snad dorazí brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
3.3.14 14:02

Ahoj holky,

uz nevim co si mam myslet, MS by mela prijit ve stredu, mam ji vzdy pravidelnou na den dneska se u me objevilo spineni jak u MS, ale BT stoupla. ( predchozi dva dny klesala). podle kalkulacky me na vcerejsek nebo dnesek vychazi uhnizdovani. tak nevim teda jestli MS neprisla driv nebo by to mohlo byt to uhnizdeni ( nekde sem cetla, ze BT pri tom klesa ), ale nevim co si to namlouvam, asi uz jsem magor :,(

nemate s tim nektera zkusenosti? ( a pochopim, kdyz si o me budete myslet, ze jsem nenormalni :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
3.3.14 14:11

@Bella Mona
Klidně to mohlo být uhnízdění, když BT klesla včera. Ale kalkulačkám moc nevěř. Kolikátý den po ovulaci teď máš? máš někde graf BT?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
3.3.14 14:14

@jajda32 ovulka byla 23.2. takze jsem 8. den po ovulce. graf mam silenej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
3.3.14 14:17

@Bella Mona nemohla být ovu už 17. 2.? I podle těch příznaků… :think: Jak dlouhé je míváš? Těch 28 dní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
3.3.14 14:19

@Litta no to prave nevim, ovutest byl pozitivni 18.2. ale podle BT byla 23.2. :nevim: cykly mam 30 dni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
3.3.14 14:21

@Bella Mona A ty měříš teď poprvé, nebo už nějaké cykly máš zaznamenané? Jaké míváš teploty po ovulaci? Z toho bys to mohla odhadnout. Pokud tohle není nějak posunutý cyklus, tak 8 dní před menstruací ovulace moc nebývá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí