Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@Bella Mona
no zkusit to můžu, ale nechápu proč??? Ovu stejně nebyla a příznaky těhu taky nemám.
@nosdos tak si ho nedelej, ja te nenutim
ja bych si ho na tvem miste asi zkusila udelat a pokud by byl negativni, tak bych sla na gyndu
@Bella Mona
u mě je to trošku obtížnější jít na gyndu. Žiju v Anglii a tu na gyndu nechodím, je to tu drahé a stejně ti ani pořádně neřeknou, co ti je. Vše konzultuji se svým gynekologem na dálku přes telefon.
@nosdos KLIDNE JESTE TEN TYDEN POCKEJ, JA MAM PRAVIDELNY CYKLUS A PROSTE JEDNOU CAS SE MI STANE ZE MISTO SVYCH 28 DNU CEKAM A CEKAM A ONA DOJDE AZ 40 DC. PROSTE NEKDY AJI ANOVULACNI CYKLUS BYVA DELSI NEZ KLASICKY. HOLKY, MOJI MAMCE JE 48 LET A NORMALNE TO NEDOSTALA, POSLEDNI MELA V PROSINCI, A JA SI Z NI DELALA SRANDU ZE JE NA STARA KOLENA TEHOTNA, DNESKA BYLA NA GYNDE, A PROSIM UZ JE TO PRECHOD, CELKEM BRZO SI MYSLIM.
@nosdos aha, tak to je fakt komplikovane ![]()
tak snad to nic neni a jsi v poradku ![]()
@hanka1120
ok, počkám a pak se uvidí.
No to docela jo, přechod už ve 48 letech, no to je síla.
@Bella Mona
max. jen nějaká cysta, která nechce prasknout, ale po agolutinu by snad prasknout mohla. V dubnu se chystáme do ČR, tak samozřejmě hned zajdu na vyšetření a domluvím se s doktorem o dalším postupu.
@nosdos MAMKA SI MYSLI ZE JE TO TYM ZE BYLA HODNE KRAT TEHU JA JSEM PRVNI, PAK CEKALA DVOJKY ALE TY DALA PRYC PROTOZE MNE NEBYL ANI ROK, PAK BYLA TEHOTNA ZA 6 LET ALE ARODIL SE NOMOCNY CHLAPECEK, MEL DAUVNUV SIMDROM VE 2 LETECH UMREL, PAK SE NARODILI MOJE DVE SVICE ASI ROK A PUL OD SEBE, A PAK MAMKA VLASTNE CEKALA KLUKA VYSNENIHO, JENZE POPRODILA 7 MES A TAKY ZEMREL NEMEL VUBEC VYVIMUTE PLICE, A TENKRAT JI DOKTORI REKLI ZE KLUKI NIKDY NEPORODI ZDRAVIHO, A POSLEDNE CO PORODILA JE 16 LET ZDRAVYHO KLUCINU MYHO BRACHY, TAKZE MY JSME 4 JEDNOU POTAT A DVE DETI KTERE SAMI UMRELI. MOZNA TO MUZE BYT I TEMA PORODAMA TEN PRECHOD.
@nosdos A MENTRLUJI I KDYZ MAM CYSTU, JA BYCH SPIS U TEBE SAZELI NA TY LEKY CO JSI TEDKA VYSADILA.
@hanka1120
Jejda, tak to mamka toho hodně zažila. Až mi je jí líto. Musela si toho hodně vytrpět.
Je to možné, taky si myslím, že je to tím orgametrilem, proto nechci do sebe cpát další svinstvo v podobě agolutinu. A jestli je to jiný problém, tak stejně agolutin pomůže jen tento cyklus a příští cyklus může být to samé. Nejraději bych počkala, až MS dorazí sama, ale může to trvat i déle než 40 dnů. ![]()
@nosdos znam kocenu ze cekala na ms i 60 dnu nakonec dosla.mas pravdu, angolotin opravdu pomuze jen na tenhle cyklus, ja na nem byla taky nekolikrat a fakt pusobil jen ten cyklus. protoze ja mivam ms max 2-3 a ani ne silnou, a po agolitinu 5-6 dnu a silnou jenze jen ten cyklus. hormony jsou svinsto mne to povidej, ja pred rokem a pul byla na umelym oplodnenim, ktery samosebou nevysel, a ms po umelym to byla katastrofa, prvni 3 mesice mne chodila po 40 a pak se to pomalu upravovalu ale pomalu na svych 28 pravidelnych dnu jsem se dostala az za rok. jeden cas mne hodne na gynde zase pala utros aby ms byla delsi a silnejsdi brala jsem ho asi 6 mes po vysazeni se to ale vratilo zpet, to bych ho musela brat cely zivot, nekdy je to proste pech.
@hanka1120
a během těch 6 měsíců se ti taky nepodařilo otěhotnět?
@nosdos bohuzel ne protoze jsem i mela silene rozhozeny cyklus.
@hanka1120
No a teď už to máš lepší? Máš MS pravidelnou? A i ovulace se dostavuje? Jestli ano, tak v čem je u tebe problém?