Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@Lucie34 no, to jsem zvědavá co holky na graf…tam totiž ani není jistá ovulace v tom lednovém, strašně to skáče. Připadá mi to spíš na anovulační s nějakým hormonálním výkyvem (jako MS), ovu testy pozitivní nejsou, teplota hore dole..na první fázi je 37 docela dost..opravdu zvláštní. A jestli míváš cykly 30dní tak ovu by měla být někde mezi 14-20DC.
@andelka83 souhlasim s andelkou zkus tehu test protoze bt ti vyskocila celkem brzy vysoko. a za druhe ovu test reaguje i kdyz je nekdo tehu ukazose //.skus tedka tehu treba na tebe vykouknou //
@hanka1120 tak jo jdu nato jedu do lekarny a dam potom vědět holky jak jsem dopadla
Andelko ja si myslim ze ani bt neni stoprocentni jak to vydis ty?
@hanka1120 myslím že je to celkově trochu zvláštní situace..těžko říct, není to jednoznačné. I ta teplota může být něčím ovlivněná, že takhle skáče šíleně.
@andelka83 ja mam tento mesic taky anovulak a bt mi vubec neskace
@hanka1120 ony ty anovuláky jsou zvláštní a můžou mít hodně podob..někomu se drží teplota pořád skoro nastejno, a někomu naopak hodně skáče. ![]()
@hanka1120 neskáče jo?
leze to zajímavě nahoru, jsem zvědavá na další vývoj.
@andelka83 ano jen leze nahoru, ale uvidim co bude dal.ale uz mam uplne hustej bily hlen. a od 14 dc do 20dc jsem merila i ovu testama,15dcbyl na ovu testu // jenze ta druha carka byla slabci, ale jen malinko, tak jsem si rikala ze ovu test bude brzy pozitivni ale bohuzel pak jen slabnul a 20 uz byl cisty. cyklus mivam pravidelny tedka 28-29dc.
Andelko prave ze nechapu, kdyz je to anuvolak, jaktoze bt vylezla na 37,pri anuvolaku by bt mela bt prece nizka.
@hanka1120 ty teploty jsou orientační..když má někdo běžné teploty před ovu kolem 36,8 tak může mít skákací anovulák i s nějakou teplotou 37.
No, jako bych u tebe i lehounce tipla ovu 17 nebo 18DC (co znamená hvězdička 12DC?)
@andelka83 ten 12 dc znamena styk a pak byl dalsi ale to tam nemam dobsani, pak byl,17 a 19dc. jenze jestli ovu probehla to je ve hvezdach.
@hanka1120 aha,tam ten 12Dc dost vykukuje, tak jsem si říkala jestli nebylo něco zvláštního (mimo sexu teda
) Tak uvidíš co se z toho vyklube.