Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@nosdos Ahoj, to ti chválím, že ses rozhodla, že orgametril nebudeš brát - já věřím příbaláku, že potlačuje ovulaci. Tvůj Dr. ti to předepisuje takhle na dálku, to jde jak? Jo a agolutin není škodlivý ![]()
@Luci1986
No jde to
. Vše jde, když se chce. No ale jak je vidět, zase ten orgametril k něčemu byl, když 4 měsíce mně MS docházela pravidelně po 28 dnech. Teď jeden měsíc bez a MS nikde
.
No o agolutinu přemýšlím, ještě tu mám u sebe jednu dávku, tak bych si jí mohla klidně píchnout, ale chci počkat, zda MS nepřijde sama.
@Bella Mona
Dnes ráno proveden TT a výsledek jak jinak Negativní, ale já jsem to čekala, takže zklamaná nejsem. Teď jen aby co nejdříve dorazila MS, abychom se mohli pokoušet znovu.
Neznáte někdo nějaké babské rady, jak vyvolat MS? Teda kromě svařáku a horké vany. Díky za info.
@nosdos prace ms chodi pravidelne 28-29 dc ale myslim ze neovuluji, bt je takova divna, drive jsem mivala problemy ze treba folik se zastavil na velikosti 13 a dal nevyrost a tym znika anuvolak, tedka nevim budu muset zajit na gyndu.
@hanka1120
No já kdybych byla v ČR, tak jsem asi na gyndě více jak doma ![]()
Tak BT mi klesla z 37,1 na 36,9 a objevilo se uplně slabé špinění
. Vypadá to, že brzo mrcha dorazí
.
Doufám, že zítra BT zase stoupne
. Pak by to mohlo být dobré znamení
.
Tak dneska mi došel mikroskop na zkoumání slin, to je poslední věc, co mi chyběla do sbírky ![]()
Snažíme se chvilinku tak jsem zatím pozitivní
. A kdyžtak máme další pokusy ![]()
@nosdos píše:
Tak dneska mi došel mikroskop na zkoumání slin, to je poslední věc, co mi chyběla do sbírky
@Litta
no uvidím, až přijde ovulka a jestli to podle něj rozeznám ![]()
Tak mrcha dorazila v plné síle o den dřív
. No nic, máme před sebou další pokus ![]()
@Tery05
Tak to mě mrzí, ale ber to pozitivně. Aspoň dorazila, já jsem dnes 36. den a stále nic ![]()