Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6327
27.2.14 17:14

@nosdos ASI ZKOUSI CO VYDRZIS. U NAS SE TO URCITE NEPOVEDE I KDYZ CHTELA DNESKA POTVRZENA ANGINA :cert: :cert: @Tery05 JAK DLOUHO SE SNAZITE?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
27.2.14 17:20

@hanka1120
Tak to mě mrzí, snad se brzy zadaří. Jinak děkuji, sice se říká, že trpělivost růže přináší, ale u mě už trpělivost začíná přetékat přes hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
27.2.14 17:25

@nosdos JEDNOU DOJIT MUSI A PRIZNAKX NEMAS? A NEBO MUZES MIT CYSTU.JA JSEM TAKY NA MRTVICI, V KRKU MNE BOLI TAK ZE SE MI SPATNE POLIKA, PARALEN GRYP JIM PO 4 HODKACH A TEPLOTA SE DRZI OKOLO 38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
27.2.14 22:21

Snažíme se teprv druhý cyklus, ikdyž ten první jsme se snažili mimo plodné dny :dance:, Ještě jsem neměřila teplotu. Od tohoto cyklu plánuju sledovat folik na gyndě a podpořit ovulku injekcí :palec:. Snad se brzy zadaří :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
28.2.14 07:23

@hanka1120 Příznaky žádné a stále nic :(
Angínu třeba vyležet, čaj, postel a potit se!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
28.2.14 07:24

@Tery05
To je docela krátko, ale tak je pravda, že s podporou by to tak brzy mohlo vyjít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
28.2.14 11:00

Ahoj :) mam dotaz snad mi nekdo poradi :) normalne mam Mdny 4 dny ovu by měla byt ted 6.3 ale Mdny byly ted 6dnu tak fakt nevim…posune se i ovu nebo zustane na 12DC? dekujiiii ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
28.2.14 12:53

@petunna Délka ms by to spíš neměla ovlivnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
28.2.14 12:55

Aha tak dekuji :) tak snad z toho bude 3 mimi :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
28.2.14 13:01

@petunna Každopádně ovulace nebývá ve stejný den cyklu tak ani tak, takže se 12.DC napevno nepočítej. Jestli ale míváš úplně stejně dlouhé cykly a ovulaci už jsi předtím nějak ověřila (ne tedy výpočtem na netu…), tak by to odpovídat mohlo, +- jeden až dva dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
28.2.14 13:36

Jojo to jo mam to přesně po 28 dnech a ovu citim i podle hlenu no tak uvidim dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
28.2.14 13:40

Jenom mě to zajimalo jestli se to posune :) neni až takovy učel otěhotnět mam dvě dcery 10 a 6 tak nějak mi to chybi a citim se nenaplněna jsem ze 3 deti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
28.2.14 14:45
@petunna píše:
Jojo to jo mam to přesně po 28 dnech a ovu citim i podle hlenu no tak uvidim dekuji

Tak to jo, to vychytáte snadno. Já jsem taky ze tří a taky se mi to líbí. :palec: Tak ať se dočkáte. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Abb
9
28.2.14 17:49

Ahoj holky,
chtěla jsem Vás požádat o radu. Trpím nepravidelnou menstruací a sem tam mám i anovulačními cykly (měřím BT) - tudíž mám problém otěhotnět. Mohly by jste mi poradit nějaké přípravky, které by mé problémy mohly srovnat?
Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1157
28.2.14 18:47

Ahoj holky potřebuju poradit, nejak se mi zbláznil graf BT a já už nevím co si mám myslet. Od cca 18DC jsem měla skoro pozitivní ovu testy, ale brala jsem je za negativní, 23Dc už už skoro stejný jako kontrolní ale stejně světlejší takže jsi se říkala že taky negativní, každopádně hlen jsem měla bílkový, při sexu mě jako vždy trochu píchalo v podbřišku ale podle BT nic, nic a pořád nic, navíc mám pořád stejnou teplotu. Občas se mi udělá jako trošku nazvracení ale za chvíli je to ok, občas mne pobolívá v podbřišku jako na ms, ale ta nikde. Tak co si o tom myslíte.

http://www.womenzone.cz/…nnynka/grafy?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital