Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
Holky jen pišu TT negativní ráno jdu k dr a uvidime co on mi řekne
Holky, můžete se mi prosím ještě jednou podívat na ten graf, jestli je ovu nebo anovu? Prosím…
Ahoj holky,
tento mesic poprve testuji BT a ovutesty, chtela bych se vas zeptat na vas nazor k memu grafu, vubec tomu nerozumim ![]()
Záhada rozluštěna.
na ovu v pátek to nevypadá, na ms taky ne a sliznice jen 4mm. našla tam cystu 21mm, takže píchla agolutin a agofolin.
ten 12dc to mohl být folikul či cysta z minulého cyklu ale ta se jí nezdá. pak tam zbyli dva pidi folíky ze kterých by nic být nemělo. a ajhle z jednoho je 21mm cysta, zmetek stihl vyrůst.
ten 20dc by mohla být ovulace právě toho folíku co z něj je cysta, tělo se mohlo připravovat ale folikul nepraskl a zůstal. proto ta bt klesla tak rychle.
slabě pozitivní TT mohla způsobit právě ta cysta. prý se to občas u cyst stává.
v pátek otevřený a hodně krátký čípek mohl značit příchod ms ale přes tu cystu a nízkou sliznici to nemusí jít. tak proto jen to nepatrné špinění a mokro.
takže až ms dorazí tak hned po ní na kontrolu jinak za 14 dní pokud by nedorazila a domluvíme se co dál.
nevíte co pomáhá na cystu aby praskla? nedávno to tu někdo psal, že to pomohlo. ![]()
@hanka1120
Tak tady jsou mé grafy.
Ale včera a dnes je teplota hodně zkreslena (radši bych ji vůbec nezapisovala a nebrala v potaz), protože včera jsem spala u sestry (takže jiné prostředí) a dnes jsem bohužel měřila úplně v jiný čas - místo ve 4:30, tak až ve 14:30. Teda ještě mám jednu naměřenou teplotu a to 36,64°C dnes ve 3:00 ráno, ale to je jen po třech hodinách spánku a po 3 panácích a jednom pivu. Do grafu jsem zapsala tu po těch 7 hodinách spánku, měřenou ve 14:30. MS zatím nikde
.
@hankamisa A to vše ti řekl doktor? Taky přemýšlím, že si nechám píchnout agolutin.
@nosdos - jj, ptala jsem se jí na to, když jsem ji ukazovala graf. a poznámky.
Holky, myslíte, že má smysl dělat TT 13DPO?? Mohl by ukázat alespoň dušíka, kdyby se zadařilo??
. Jsem nedočkává, znáte to ![]()
@hanka1120
Dneska jsem 34 DC. Vím to, že jsem divná
, gord tento měsíc ta BT si dělá co chce.
@Tery05
Test si klidně udělat můžeš už po 10 DPO, ale s jistotou je vždy lepší počkat. Protože ten testík dříve ti nic nemusí ukázat, budeš akorát zklamaná a pak za pár dní, když nedorazí MS si test uděláš znovu a tam už zjistíš opak. Tak vždy lepší vydržet a počkat co to dá
.
@Alice83
Mě se to zdá jako anovulák, nejsem si jista, jsem v tom taky nováček.
@Bella Mona Ještě vydrž, já si ale myslím, že ovu stále neproběhla.
@hanka1120 To si taky říkám, ale zase jestli není brzy a jestli MS nepřijde sama. Sice mě nebolí podbříšek, ale děl. čípek je hrozně vysoko a měkký, skoro na něj nedosáhnu, tak si možná říkám, že MS dorazí už brzy. Nechci do sebe cpát pořád nějaké svinstvo. Stačí, že už jsem tento měsíc vysadila ten orgametril a možná i proto je to zpoždění.