Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6327
14.2.14 09:44

@nosdos vsak mer a uvidis sama jak to bude dal probihat, a v dubnu kdyby porad nic, tak zajdes za nim. a jak jsi ju mela nizkou kolik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
14.2.14 15:37

@hanka1120
Však ano, a taky plánujeme, že pro jistotu přítel zajde na sperrmegram.
Ten doktor tu říkal, že asi 2 cm, že to je skoro, jak kdyby byla po nebo těsně před přechodem. A to mě tak dojalo, že jsem hned volala do Česka a doktor mi pak poslal ten Orgametril.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
14.2.14 15:40

Kolik ti vubec je, ta sliznice je teda hodne mala, a zda to pomohlo vubec nevis vlastne ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
14.2.14 15:59

@hanka1120
V dubnu mi bude 32 let. No nevím, zda to pomohlo nebo ne. Ale na podporu jsem i brala Femigard, ale už jsem po 3 měsících s ním skončila. Teď uvažuji o gynexu nebo kotryhelu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
14.2.14 16:06

@nosdos MNE KONTRYHEL NEPOMOHL JEN SE MI TENKRAT PRODLOUZIL CYKLUS ALE KAZDA JSME JINA, A TELO REAGUJE NA KAZDOU TAKY JINAK.STOU SLIZNICI JE TO FAKT TEZKY, JA TREBA V DOBE OVU MIVAM SLIZNICI KOLEM 8-10 AALE PRE MS BVA NIZKA,,COZ PAK ZNAMENA ZE MS JE KRATKA A SLABA, JEDINE CO MI POMAHA JE UTROGESTAN, TO MAM PAK MS SILNOU A TREBA I 5-6 DNU BEZ JEN 2 DNY, JENZE PRECE NEBUDU CELY ZIVOT BRAT UTROS. JINAK JI MUSIM ZITRA KOUPIT OVU TESTY A ZA CHVILI BUDU TESTIT AT VIM ZDA BYLA OVULKA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
14.2.14 16:20

@hanka1120
A ultrogestan je přímo na tu sliznici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
14.2.14 17:01

@Lucake @blumen holky

Krásného valentýna vám přeji s valentýnkou nebo valentýnem. :hug: :) :think:
p. s. prosím bez gratulací. musela jsem vám to říct i když jsem chtěla počkat, ale nevydržela jsem.

už 3 dny mě bolí břicho ne podbřišek jako při ms ale na tu je brzo. říkala jsem, že budu testit nejdříve na valentýna. včera mě svrběla ruka ale koupi TT jsem oddolala a že to nechám až na neděli. dnes mě břicho bolí více a tak mi to nedalo a TT koupila i když vím, že je to brzo. takže jsem nevydržela a testila před chvíli a je tam slaboulinká sotva viditelná druhá //.takže další test v neděli ráno a snad bude silnější. čárka je tak slaboulinká, že nejde zatím vyfotit.

Příspěvek upraven 14.02.14 v 19:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
14.2.14 17:20

@hankamisa
Moooc gratuluji a snad v neděli bude silnější a potvrdí ti to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
14.2.14 17:29

@nosdos - jj určo bude. se ji nemůžu vinadívat. jen škoda, že to nemůžu říct chlapovi :(, chci mít nejdříve jistotu, že neodejde s ms jako minule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
14.2.14 17:31

ANO UTROGESTAN JE NA SLIZNICI, A VLASTNE I NA ZE MIMINKOVI, KDYZ OTEHOTNIS UDELALA TAKOVOU PERINU POMAAHA SE ZAVRTAT A EMBRIJKO UDRZET. A BERE SE MYSLIS AZ DO 12 TYDNA TEHU.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
14.2.14 17:39

@hankamisa DRZIM PALECKY, KDYBY JSI TO UDELALA TEN TEST Z RANI MOCE, BYLA BY URCITE SILNEJSI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
14.2.14 17:45

@hanka1120 - dík. já vím, jenže jsem ho koupila až dnes odpoledne. včera jsem koupi oddolala dnes už ne. původně jsem ho kupovat chtěla až v neděli ale prostě mi ty bolesti nedali.no další test až v neděli ráno… :mrgreen:..ještě je sobota. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
14.2.14 19:11

@hankamisa moc moc moc drzim pesti :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
14.2.14 19:38

@Lucake - :hug: dík. nějak se nemůžu stále vynadívat. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
15.2.14 09:49

Ahoj holky, měla bych ještě jeden dotaz. Minulý měsíc mi folikul nepraskl a udělala se z toho cysta :zed: Myslíte, že je možné, aby se to stalo zase?? :nevim: Že by se další měsíc udělala opět cysta, jen na druhém vaječníku? Projeví se to nějak na BT??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí