Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
85641
9.2.14 12:24

@hankamisa jako podle teploty byc hřekla, že ovulka ještě neproběhla. Ale psala jsi, že jsi byla nemocná, ne? Léky jsi teď nějaké na nachlazení nebrala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
9.2.14 12:54

@blumen - jj brala od 13dc acc long, a paralen grip v čaji oboje do pátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85641
9.2.14 12:55

@hankamisa Tak jestli jsi brala Paralen, tak ten teplotu snižuje, to bych se řídila jen ultrazvukem a ne BT…

A píšeš, že čípek tvrdne, tak to už ovu asi proběhla. U mě tvrdne hned po ovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
9.2.14 13:03

@blumen - no do včera byl ještě hodně nahoře a měkký a dnes ráno taky nahoře ale tvrdší. to je právě to, že tvrde až ted a ovu byla v pondělí. dnes mě už od rána bolí břicho lehce jako by měla dorazit ms a mírné žlutohnědé špinění ale to ještě je brzo.jsem 18dc a 6dpo. tak uvidím co se z toho vyvrbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
9.2.14 13:07

@blumen ahojky, a boli te břicho? nebo se řidiš podle toho, že ti klesla teplota? Mě dneska taky klesla.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85641
9.2.14 13:29

@Kettrinka No, mě dneska klesla teplota a MS dorazila dnes v 11 ráno, jako pokaždé :( Břicho mě nebolelo, to u mě začne až s MS.

@hankamisa Já se tím, zda je nahoře nebo dole neřídím, spíš sleduju měkkost, ale to beru spíš jako doplňkovou metodu, na to nejsem odborník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
9.2.14 13:45

@ to je škoda, měla si moc hezkej graf.. Tak příště :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85641
9.2.14 14:12

@Kettrinka snad jo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
9.2.14 14:20

@hankamisa na čípek bych se vykaslala. Paralelní teplotu snižuje tak vliv určitě byt muže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
9.2.14 17:21

@blumen @Lucake - no já čípek nějak nesleduju, nerozumím tomu.jen občas na něj šáhnu. doufala jsem, že bude delší a já s jistotou nasadím utroš. no dnes jsem ho nasadila i tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
9.2.14 19:44

Tak já dneska 100% ovulku měla. Vše tomu naznačuje, jen se divím, že mi to graf nezaznamenal. Nevíte proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85641
9.2.14 20:09

@nosdos jestli jsi ji měla dnes, tak to poznáš až podle vzestupu teplot v dalších 3 dnech… Jinak před ovu klesá teplota těsně předem na pár hodin, takže jestli jsi ji měla navečer, tak ses prostě ranním měřením to toho poklesu teploty netrefila. To byl můj připad taky. Vím, že ovulka byla 100% v neděli večer, ale v neděli ráno byl spíše teplotní vzestup než pokles. Stát se to může. Uvidíš v dalších dnech. Jinak zkus ovu test i zítra, zda čárka zeslábne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
9.2.14 21:27

@blumen
no teď jsem tě moc nepochopila
pokles tam byl a teď už by měla jen teplota stoupat, ne?
A co to teda znamená, že byl teplotní vzestup a ne pokles?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85641
9.2.14 21:29

@nosdos pokles byl v pátek, ne? to by zatím vypadalo, ze ovu byla v pátek… pokud by bylo ovu dnes, čekala bych DNESKA pokles a od zítřka teprve stoupání… Dneska totiz teplota stoupla, jestli se správně dívám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
9.2.14 22:44

@nosdos Ovulace nastává s největší pravděpodobností) večer/v noci před ránem, kdy teploměr ukáže zvýšenou teplotu. Proto se říká, že ovu byla v den poklesu. Ale zvýšení hladinyhormonu a tím i teploty je zaznamenáno až ráno druhý den. 3 zvýšené teploty značí, že zvýšení nebylo jednorázové, proto ovu ještě nevyznačil FF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí