Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
85635
5.2.14 19:19

@nosdos No ta BT je strašně ovlivnitelná. Pokud říkáš, že ostatní znaky s tím nesouhlasí, tak uvidíš v příštích dnech, co křivka udělá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
6.2.14 04:46

@blumen @Lucake - tak bt stoupla 36,8,uvidím co udělá dále.
jen mě napadlo, jestli se v to pondělí ten folikul třeba jen neuvolnil a nepraskl až později :nevim: ale to je asi blbost, co? protože ovulace měla být normálně včera nebo dnes.

Příspěvek upraven 07.02.14 v 19:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
6.2.14 07:55

@hankamisa teplota pekna snad se udrží. Nekomu se zvedá se zpožděním, muže to byt tvůj případ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85635
6.2.14 08:17

@hankamisa tak podle tohoto grafu bych rekla, ze byla vcera :think: a co ovu test? Mne se zase uz tri dny drzi teplota na 37.08, jsem 11.dpo, MS cekam v nedeli, tak cekam, co se z toho vyvine… Myslela jsem, ze dneska budu tusit na cem jsem a prdlacky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
6.2.14 15:08

@blumen - ovut jsem už nedělala, když v pondělí dr. říkala, že už tam folikul není. no jestli byla ovu až včera tak budu doufat, že to spermoušci z pondělního rána vydržely i přes to menší krvácení.
no mě se bt držela +-37 od ovu až do ms.den před pak spadla. takže ted počkám až na ms a pokud si dá zpoždění tak to testnu ale dřív ne.
@Lucake - no snad, uvidím. testnu ještě zítra a pak na to už prdím abych to tak nesledovala. a co ty? jak se daří mrnouskovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85635
6.2.14 15:35

@hankamisa no tusim, ze to budu mit podobne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
6.2.14 18:56

@blumen
No tak dneska trošku pokrok. Začíná mě bolet v podbříšku, ale jen trošku a hlen se mění z lepkavého na krémový. Ale ovu test stále negativní. Ještě večer po sprše zkontroluji čípek. Tak asi ovulka je za dveřmi, co myslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85635
6.2.14 19:00

@nosdos No, ještě musíš počkat na další dny, jak se to vyvine, podle mě byla toho 4.2. ale ovu testy negativní :nevim: Womenzone Ti vyznačí ovulku podle grafu? Kdyžtak se zaregistruj na fertilityfriend, ten tuovulku pěkně vyznačí, když 3 dny po sobě bude zvýšená teplota… mně připadne lepší. Uvidíš, co ten čípek. Krémový ale není jako bílek, ne? Měl by být jako bílek natahovací, prý.

Edit: Ty jsi vlastně byla nemocná, tak ta vysoká teplota neplatí. Kdyby byl teď někdy v příštách dnech větší pokles, tak to by teprve mohla být ovulka, jestli rozumíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
6.2.14 19:13

@blumen
Ale to 4.2. nebyly další příznaky. Myslíš, že bych ovulku mohla mít tak brzy, když minulý cyklus jsem jí měla až 19 DC viz foto. Na womenzone graf nejdříve určí ovulku dle kalendářové metody a pak po skončení cyklu jí znovu přehodnotí podle naměřených teplot. Aspoň tak se mi zdá. Hlen je zatím krémový, ale co mám přečteno, tak by se měl měnit v bílek. Ten čípek ještě nevím, až po sprše, ale pro jistotu dneska bude i sex, ať máme zase nějaký náskok, kdyby náhodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85635
6.2.14 19:20

@nosdos mně se zdá, že ten womenzone blbě vyznačuje ovulku :think: :think: já si tento měsíc zadala graf do FF i womenzone. FF mi ji asi vyznačil dobře, ale womenzone až o dva dny později a to už 100% ovulka nebyla… i v tom tvm prvním grafu se mi zdá, že byla dřív, ale jsem začátečník. Nechceš si to ze srandy zadat i do toho FF? Co ti vyznačí?

Jinak já mám někdy ovu 20.DC, jindy 13.DC, ale podle toho se mi délka celého cyklu mění…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
6.2.14 19:21

@blumen
už jdu na to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85635
6.2.14 19:22

@nosdos já si myslím, že jsi měla i minule ovulku 14.DC, nemyslíš?? Zadej si tam schválně i ten starý graf, mě by to zajímalo taky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
6.2.14 19:59

@blumen
tak minulý měsíc asi mezi 11 - 15 DC, ale nemůže to s jistotou říct, je to odhad a v tomto cyklu zatím ovulku nedetekoval - to jsou informace podle toho fertilityfriend

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85635
6.2.14 20:06

@nosdos on ti neoznačil minulý měsíc jen jeden den?

Jo, to by souhlasilo, protože tento měsíc mi u Tebe taky chybí další teploty, ta teplota musí být aspoň tři dny po sobě zvýšená…

Ale nevím, který výsledek se ti zdá lepší?

Příspěvek upraven 06.02.14 v 20:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
6.2.14 20:09

Tak mě ovulaci vyznačil uplně nastejno jak fertility tak womenzone. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...