Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@Funnynka píše:
@hanka1120 já na to jednu dobu trpěla furt - urinal akut je dobrej ale nejlepší je stejně teplíčko, teplej urologickej čaj a hodne tekutin a murd ti n ejspis napise algifenový kapičky.
ale jestli te „svědí“ tak to nebude asi jen močák ale i zánět pochvy - na to se dávají zaváděcí globule od dr a nebo me casto hodne dobre poslouzil gynopevaril combipack - koule a masticka a to fakt uleva do druheho dne.
HOLKY UDELALA MI TO NEJAKOU NEPLECHU V GRAFU TEN ZANET MOCAKU?
Zdravim vas..tak jsem dnes 9 DC, ovu mam tak 13-14DC..doted jsme se snazili kazdy den.ale asi to nebylo rozumny
ted zkusime se snazit 10DC pak dat pauzu a snazit se az 13DC..jeste jsem si koupila gel na podporu otehotneni..myslite ze by to takhle mohlo vyjit?:) Ja vim hloupa otazka, ale uz zkousim vse mozne ![]()
@hanka1120 já si myslím že určitě ano… řekla bych že teplota bude vyšší - ale to si fakt jen myslím.
@Funnynka SVEDI MNE TO PRAVE ALE NA GYNNDE O ZANETU NIC DNES NERIKAL ALE MAM DOMA JESTE Z MYNULE GYNDY ZAVADECI TABLETKY MACMIROR COMPLEX 500 AMAM DOMA MASTICKU CLOTRIMAZOL
@hanka1120 tak to máš v pohodě, namaž se, večer dej kuličku a zítra bude uleva.
@nosdos MUJ GYNEKOLOG SE TYM I ZABYVA, TEDKA MAM ANT NA MOCOVE CESTY.
@hanka1120 tak to je dobře, uvidíš, to zabere i bez dalších přípravků, jen hodně pij!!! a vydrž
Ahojky holky tak dnešním dnem mi fertilityfriend zrušil ovulku. Dnešní ranní teplota opět nižží
. Dnes jsem 28DC a 25DC jsem vysadila duphaston tak jsem zvědavá zda zítra mrcha dorazí.
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jestli některá měříte BT v puse?