Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
Ahoj holky, já jsem z te BT teda paf..myslíte si, že jsem mohla mít ovulaci až 24.1. tedy 25. den cyklu? (cykly mívám 33 dní) a celou dobu jsem měřila téměř stejné hodnoty až toho 25. to vyskočilo na 37,0 a od té doby už zase je tak 3 dny..(kdy je nejlepší sex) zvýšení bazálka se ukáže až po ovulaci nebo ten den zvýšení se rovná den ovulace..hlen v této době nepozoruji, měla jsem jej 17.1. (poslední MS byla 31.12.) [* *]
Diky moc holky za odpovědi. zítra testnu. třeba už tam budou konečně.
@berussssska18 Ahoj, jo mě se to zdá ovu jistá tak jak ji vyznačil FF, může se posunout, nejčastěji předchozím stresem nebo nemocí.
@lenca21 Jednou sem někdo dával odkaz na stránky, kde bylo podrobně popsaný, který léky /hormony mají vliv na zvýšení či snížení BT, ale bohužel jsem si to nedala do záložek tak nevím.
@Luci1986 Nemůže to být tohle? Symptotermální metoda VI. – Vliv léků na znaky plodnosti
@lenca21 Prosím tě, můžu se zeptat, od jakého dne jsi brala ten duphaston? Měl by se brát také až po potvrzené ovulaci. Dnes jsem to zjišťovala u Dr. A prý zahušťuje hlen, takže i proto může být těžší otěhotnět když se začne brát moc brzy.
@Litta Jo to je ono, díky ![]()
Ahojky mám ho brát od 11-25 dne, ale tenhle cyklus jsem začala až 13DC jinak hlen v období toho 21 dne byl vodnatý takže v tom by problém být neměl nicméně nevím co si o tom mám myslet. Dnes mi teplota zůstala dole na těch 36,6 mrcha zatím nikde a včera jsem začala mít citlivé bradavky což je mi divné když už jsem vysadila. Nezbývá mi stejně nic jihého než čekat zda zítra či v poztří dorazí, jestli ne tak třeba proběhla a počkám si do 3.2.
Holky tak dnesn bt opet stejna 37.0,ale vcera mne zacalo svedit vevnitr a chovalo se to jako mykoza a casto curani, jenze vecer mne zacalo bolet bricho jak podbrisek a fest a porad boli rano jsem jela na gyndu a bohuzel mam zanet mocaku, porad mne boli podbrisek mela jste to nektera? mam antibiotika a koukila jsem si brusinky akut.
@hanka1120
to já mívám často, takže vím, jak tě to trápí, máš stále pocit, že se ti chce čůrat a když jdeš na wc tak to nejde ![]()
@hanka1120 já na to jednu dobu trpěla furt - urinal akut je dobrej ale nejlepší je stejně teplíčko, teplej urologickej čaj a hodne tekutin a murd ti n ejspis napise algifenový kapičky.
Ahojky
přijde Vám to jako ta „trifazická křivka“
Já to furt studuju, ale moc moudra z toho nejsem
![]()
@hanka1120
protože už tam máš zánět, tak proto ta bolest, mě vždy pomohli jen antibiotika a zjistila jsem, že většinou to mívám po sexu, když je více náruživý ![]()
V říjnu jsme byli na dovolené na Kanárech a tam jsem to měla taky, takže jsem tam musela vyhledat lékaře, protože vím, že vždy potřebuji antibiotika, že samo to od sebe nepřejde. Naštěstí vše dobře dopadlo a mě se po dvou dnech ulevilo.
@nosdos to je plodnost podle jonáše (myslím) určuje se to podle datumu a presne hodiny narození - asi blbost, ale zapla jsem si to ze zvedavosti.