Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6327
26.1.14 13:58

@Vlaďka 27 ja se na prvni ivfko desne tesila proste jsem verila ze to na 100 procent vyjde, mela jsem dlouhy protokol takze 23dc jsem zacala pichat decapeptyl kazdy rano, najednou tu bylo 30 dc a ms nikde tak doktor naridil zase vysadit ms dosla ale slaba a konecne tu bylo 2dc aja mohla zacit se na vse tesit pichala jsem fostimon 225j a decapeptyl prvni kontrola nic moc proste vse uplne male, takze zvednot davky na 300j dalsi kontrola bohuzel foliku nic moc mela jsem jich jen 6 coz mne desilo pri takovych davkachpak jsem mela jeste jednu kontrolu foliku sice bylo 10 vse na jedne strane vajecniku ale ty 4 byli malinke.leva stana proste mudr vzdycky psala nevydet po opu 6 vajicek krasnych zbyli jen dve ty se vlozili, a presne tyden od et dosla cervena proc dosla tak brzy mi nikdo nedokazal rict proste jen to je stava a dorazila i prez utros. tak jsem sla na krev a opravdu byla negativni a doktorka na mne ze jestli pujdem hnedka zase do toho, to me malem svihlo,.proto jsem zmenila car

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
26.1.14 14:28

@hanka1120
tak treba uz tam je mimi :) to by bylo super
ja mam ted skoro po MS a teplota mi sla hodne dolu na 36,28 tak jsem zvedava, kdy zacne zase stoupat a doufam, ze uz zjistim i ovulku. Zacala jsem i se zkoumanim delozniho cipku a chci i zkoumat hlen, at mam tu ovulku potvrzenou ze vsech stran.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
26.1.14 14:30

@nosdos mimi tam neni urcite. takze snad pristi cyklus by byt mohlo ale tento urcite ne. drzim palecky at ovu dojde brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10129
26.1.14 15:20
@hanka1120 píše:
@BealyAM a uz to mas i potvrzene?

zítra jdu k dr. Tak jsem nervni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
26.1.14 15:29

@BealyAM aha tak drzim palecky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
26.1.14 16:11

@lilamum Já se spíš přikláním k tomu, že dnes jsi 5DPO. Tělo se může na ovulaci chystat, být i hlen ale nakonec ovu není. Nebo se může stresem nebo nemocí ovu posunout. Někteří autoři uvádí, že po vysazení HA se cyklus rovná i rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
26.1.14 16:27

@Vlaďka 27 Teplota by se měla měřit po pořádném vyspání, takže za mě - u tebe odpoledne ve 3. A poznačit si, že je to měřeno po noční. Třeba ti noční služby tolik nezasáhnou do hodnocení grafu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
26.1.14 17:30

Ahoj, tak dneska 11 dni od agolutinu a ms zatim nikde.na kontrole pred 11dny byla sliznice celkem vysoka. ovulku sme snad vychytali. myslite ze se to mohlo povest a ms nedojde? uz byy mohlo, snazime se půl roku.kdy mam zkusit test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
26.1.14 18:31

@hanka1120 Tak to mě mrzí že to proběhlo tak to. Já 1 stimulovala gonalem a po 2 menopurem, oba byli krátké protokoly. Měla jsem pokaždé 16 folikul a 8 vajíček. Jednu stranu jsem měla také skoro bez folíků. S tím že si to dostala týden po KET si nic nedělej, já to dostala 8 den a známá dokonce 6 den, obě jsme braly utroš. Jsou ženské které to nedostanou přez utroš vůbec a 14 den na krvi zjistí že HCG je 0. Je spousta různých případů a různých konců které se prostě jen stanou a doktor odpovídá tím způsobem,,to je jenom příroda". :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
26.1.14 18:32

@Luci1986 Děkuji za radu, udělám to přesně tak. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
26.1.14 19:25

@Luci1986
to si myslim, ze je i muj pripad. Ja uzivala 15 let antikoncepci a v prosinci 2012 jsem ji vysadila. Ale od te doby problemy dostat vubec MS, ale ted se jevi, ze uz je to OK a ovulace uz taky je, tak ted to jen dobre naplanovat a snad bude. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
26.1.14 19:28

@yamato pokud jsi uz tehotna, tak test uz by to mohl odhalit ted.
Ale promin, musim ti napsat muj podobny problem. Ja po agolutinu cekala taky na MS a cekala jsem 20 dnu a pak teprve MS dorazila :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2368
26.1.14 19:57

Ahoj holky, tak to s tou ovulkou vidím bledě. Včera jsem dobrala poslední duphaston a dnes mi teplota hodně klesla :( tak uvidím kdy mrcha dorazí a jak bude teplota vypadat zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
27.1.14 03:34

@yamato Hm, optimista by v 8. dni po ovulaci viděl dokonce nidační pokles. ;) Zkusila bych raději vydržet co nejdéle to půjde, i když náznak by na testu mohl být už dnes. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10129
27.1.14 06:54

@yamato ja bych pockala do 14 DPO, to uz by mohl byt test vypovídající. Drzim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí