Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@nosdos Tak testuj dál. No podle grafu to vypadá, že byla spíš včera
ale při té nemoci to je asi zkreslené, když ji normálně míváš později…
@blumen
No i hlen zatím je spíš lepkavý až krémovitý, takže ještě ovulka určitě nebyla.
Tak navzdory pondělní prokázané ovulaci bez clostilu i pregnylu, nedala se přehlédnout bolestmi ani utz bt stávkuje.
![]()
To je vážně zajímavý a já si myslela, že na měření které mě každé ráno otravuje se mohu spolehnout a také ne
škoda, že se nedělají domác utz to už je jediná věc které věřím a to ať jde o těhu nebo o ovu
@hankamisa to je divne teda, leda by jsi mela opozdeny vzestup teploty ![]()
@hankamisa tak to je fakt zajimave, ledaze by praskla cysta a ne vajicko ![]()
@Lucake @blumen - cysta určitě ne. byla jsem na kontrole den před ms a nic tam nebylo. pak 7dc a folikul byl 10mm a dva malinký do 5mm, takže to dr. spočítla, že pokud by rostlo ty 2mm za den tak by to vycházelo na pondělí. no já se svou zkušeností pomalosti růstu jsem to tipovala tak na uterý či dnešek. ale podle těch bolestí to byla určo ovulace.bylo to totiž uplně stejný jako minulý měsíc při ovulaci. ![]()
je zajímavé, že mi v anovulačních cyklech bt stoupne okolo 37 po,,ovulaci,, a při ovulačních zůstává dole, nebo stoupne a zas hned spadne. ![]()
no uvidím zítra, změřím znovu. já měřit nechtěla ale kvuli utroši jsem chtěla počkat až bt stoupne.
Příspěvek upraven 05.02.14 v 15:02
@hankamisa to je fakt u tebe divne s tou teplotou, tak uvidis, jak to bude dal, ja jsem teda mivala bolesti spis pred, ale urcite uz se dobre znas
@Lucake - no nevím. já mám za sebou teprve 2 ovulaci, ostatní byli anovulační i když mi graf ovulaci ukázal.
. a obě byli bolestí uplně stejné. jen ted přišla ovu i ms o 2dny dříve. ale to prý mohlo být i tou mobilizací co jsem podstoupila. v pondělí dopoledne ovulace a odpoledne na utz folikul už nebyl a byli tam je ty dva maličký. je zajímavý, že už 3 cyklus po sobě jedu jen z pravého vaječníku. ten levý jako by se v listopadu zasekl.
Příspěvek upraven 05.02.14 v 15:09
@hankamisa a jak vis, ze ty bolesti byly minuly mesic ovulace? Zkousela jsi nekdy ovulacni testy? Mozna by nebylo marne to zkombinovat. Podle nich jsou me bolesti ovulace. Ted poprve jsem si merila BT a lisi se mi to o den, ale spise je to chyba reseni, ovulku fakt poznam.
@blumen -minulý měsíc byli i ovu testy pozitivní a utz to za dva dny potvrdil a byla jsem po pregnylu. chodím každý měsíc na měření, protože jsem brala clostil. ted jsem byla taky na utz a ovut nevím páč jsem stihla měřit jen jednou a to byl skoro stejný jako kontrolní čárka. ovu totiž přišla dříve. no já ovu taky poznám, páč jsem takový bolesti neměla a bylo to mezi dvěma uzt, kde folikul nejdřív byl a pak ne, byla jen tekutina. jo a množství ovut už nepočítám, bych se nedopočítala. ![]()
@nosdos řekla bych, že byla včera, nemyslíš? ![]()
Opravuji se, teď musíš čekat další dva dny, zda budou teploty stále stoupat… a vidím, že ovu test byl negativní, ale to se někdy může stát…
@blumen
ale ani mě tentokrát nebolí podbříško a jak píšeš i ovu testy jsou negativní. Jo a hlen ani čípek tomu neodpovídá, že by ovu už byla. Tak proto se ptám. Jinak ta zvýšená teplota 1.2. je proto, že jsem byla nemocná a tudíž se to projevilo i na teplotě.