Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@blumen
no tak uvidím co naměřím zítra ráno, ale i tak kdyby ovulka byla v pátek, tak třeba jsme to stihli i tak
Já doufám
@Luci1986 ok, děkuji za info, tak počkám pár dní, co mi pak vyhodnotí přímo graf.
@blumen
Tak dnes ráno teplota naměřena 36,36 st. To je pokles. A co to tedy znamená? Že ovulka byla včera?
Děvčata, co si myslíte o mém grafu? Proč teplota prudce nestoupla po ovulaci?
@nosdos ahoj, no já teda nevidím ovulku ani teď, anovulační cyklus to být nemůže? Ty testy nejsou 100%. Nevím ![]()
@blumen
Jejda, nestraš mě. Možná bych tomu věřila, kdybych si dělala jen ovu testy, ale já zkoumala i čípek a hlen a navíc mě bolel i podbříšek a ten mě pobolívá až dodnes. Tak třeba ještě stoupne, nemyslíš?
@nosdos Já fakt netuším, u mě ten graf vypadal jinak. Ale třeba máš tu teplotu něčím ovlivněnou, vnějšími faktory, plus jsi byla nemocná. Já už nikdy BT měřit nebudu, jen mě to znervózňovalo
Třeba Ti ještě někdo poradí ![]()
@nosdos A nebrala jsi nějaké léky? Měření teploty ukáže ovulaci mnohem spolehlivěji než ovu testy, hlen a čípek dohromady. Kdyby ta poslední teplota nebyla tak kleslá, tak ti řeknu, že je pořád ještě možný, že ovu byla ale teď se mi to už bohužel zdá málo pravděpodobný. Ale opravdu se někdy stává, že se tělo chystá na ovu a jde to vidět na hlenu i čípku a nakonec z toho nic není, folikul nakonec nepraskne a neuvolní vajíčko. Ale může to přijít za pár dní, to se mi také mnohokrát stalo, takže ještě nesmutni ![]()
Ahojte holky, mám takový problém. Vůbec se nevyznám ve své teplotě ![]()
Myslela jsem (aspoň všechny příznaky tomu nasvědčovaly), že už mám po ovulaci, ale teplota dneska opět klesla, tak nevím, co si mám o tom myslet. Taková možná blbá otázka, ale zeptám se. Myslíte si, že za cyklus můžete mít dvě ovulace hned po sobě? Dnes už jsem si nechtěla dělat ovu test, ale udělala a nevím, jestli byl úplně pozitivní, ale silný duch tam byl. A navíc hlen mám dneska více krémovitější a čípek stále otevřený. Fakt jsem z toho jelen
. Poradíte některá?
@Luci1986
Moc děkuji za podporu, Luci. Snad máš pravdu, protože viz výše
Fakt netuším, co se to vlastně ve mně odehrává ![]()
@blumen
Nemocná jsem byla asi 2 dny na začátku cyklu, a na grafu ta tečka, tak to je právě ta teplota ovlivněna práškem. Jinka žádné prášky, kromě kyseliny listové a femigradu (který jsem dobrala včera po 3 měsících) nic neberu.
@blumen @Lucake - dnes jsem v práci zvedla pár těžších krabic a pak mě bolelo trochu břicho, to neznám. ted po cvičení mojžíšovky cviků v leže na břiše bolí zas a to taky nemívám. dnes jsem 9dpo a bt at žijou himaláje…
![]()
http://www.fertilityfriend.com/home/45363d
když se mi ovu posunula o 3 dny dříve to by měla taky ms dorazit dříve nebo normálně? normálně by měla dorazit 18.2.-19.2. s posunutou už 15.2.
Příspěvek upraven 13.02.14 v 05:35
@nosdos - na testování je brzo. nebudu testovat dřív jak v pátek 11dpo na valentýna. ![]()
@hankamisa
Tak 9 DPO si myslím, že by to test už měl rozpoznat, ale jak píšeš na Valentýna je to lepší, aspoň budeš mít hezký dárek ![]()
Příspěvek upraven 12.02.14 v 17:49