Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
Zatím asi je to na stejno, minulý cyklus asi ani jeden graf nemůže přesně určitě ovulaci - jen to odhadují, protože jsem nezačala měřit hned od začátku cyklu a za druhé je to hrozně zkresleno 12.1., protože jsem byla po alkoholu. Proto se nedivím, že minulý cyklus to není až tak jednoduché to zjistit. No uvidíme, co bude tento cyklus, budu si ty teploty zapisovat do obou kalendářů.
@blumen
je to jednoduché, na tom grafu zmáčkeš pr.tl. myši, najede ti nabídka, dáš uložit obrázek a pak ho sem vložíš pomocí tlačítka přidat fotky.
Jinak dneska ráno teplota klesla z 36,39 na 36,28 a bolí mě více podbříšek. Hlen více krémovatější a čípek už měkkne, takže ovulka asi přijde každým dnem. Aspoň si myslím.
@nosdos dekuji. No dneska na pocitaci nebudu, jen v mobilu. Tak jestli ti to ted zacina klesat, tak se asi blizi, i podle cipku.
Holky myslite ze to je normalni? mam nejakou divnou ms, sice prisla normalne 28dc normalne mne to rano vzbudilo, zacala jsem hnedka krvacet i sliznice normalne sla jenze to krvaceny trvalo jen par hodin pak to bylo slaby bez sliznice dalsi den jen slaba ms a dalsi uz bylo cisto.
@hanka1120
já to tak měla poslední MS, jen 2 MS a to jen tak slaboučko. Takže možné to je.
@blumen @Lucake - ještě mě napadlo jestli nemůžou léky na snížení horečky,,coldrex, paralen grip, na chřipku a nachlazení apod., snížit i bt.
bt včera stoupla a dnes zas klesla. horečku jsem neměla ale jsem nastydlá, něco na mě,,leze,, už od uterý (ale chlap to není
), stejně jako minulý měsíc po prokázané ovu a bt taky nestoupala.jen první dva dny a pak zas hned spadla jen co jsem to nasadila.
protože pokud ano tak by to mohlo vysvětlovat to proč mi bt nestoupá. ![]()
Příspěvek upraven 07.02.14 v 19:53
@hankamisa ja myslim, ze to ty leky ovlivni
ale je to jen domnenka
http://www.fertilityfriend.com/home/45363d
tak teda nevím. dle mě to na poovulaci nevypadá. spíš jakoby měla teprve přijít. včera jsem měla nasadit utroš ale nevím jestli nemám počkat a nebo ho tento cyklus vynechat.
dle utz a bolestí měla být ovulace 12dc. ted mě spíš napadá jestli to nebyla třeba cysta z minulého cyklu. ale to je asi blbost, páč by byla malinka. 7dc folikul 10mm a 12 dc praskl a to by mohl mít těch 20mm. čípek je už několik dní stále nahoře, do včera byl měkký ted je tvrdší. hlen je vláčný a mléčný. normálně bez léků jsem měla příznaky ovu až okolo 20dc, ted je taky neberu. ![]()
@hankamisa pokud si pamatuju, tak tobe ta teplota moc nesedi, pokud byla ovulace potvrzena na UTZ, tak bych to nechala byt a brala utrogestan podle rozpisu. Bylas na kontrole po 12DC? Cysta praska pri MS, to podle me nebyla.
@Lucake - jj bylo to 12dc (a bylo i trochu krvácení ale to mohlo být způsobeno delší ms) a pak už jsem nešla. dr. to brala jako vyřízenou věc, prý tam nic jiného většího není a mám přijít zas další cyklus. ten 7dc když jsem tam byla tak říkala, že tam cystu nevidí- kvuli krvácení.
BT- mě jen zaráží, že jindy vyskočí bez ohlednu na to zda byla či nebyla ms. a tento a minulý kdy byla ovu prokázaná ale marodila jsem ne a ne vyskočit. no uvidím, příští týden to by měla nedorazit ms. no dnes mě bolí břicho jako při začínající ms tak doufám, že se neozve. mám trochu mokro a nepatrný špinění do žlutohněda. ![]()
a co malej, jak roste? už je z něj fotbalista? ![]()
Příspěvek upraven 09.02.14 v 10:17
Ahoj holky, tak já každou chvíli dostanu MS
Jen se chci podělit o svůj graf (až do snešního rána byl ukázkový) ![]()
Zbytek dočtu později…
@hankamisa tak potvrzena utz neni co řešit. Teplotou se netrap, asi jsi ta výjimka co potvrzuje každé pravidlo
hlavně ze doktorka té takto sleduje ![]()
@Lucake - utz potvrzené, že folikul tam není. na tekutinu bylo ještě brzy, utz dělán pár hodin po ovu.jj sleduje. vzhledem k tomu, že jsem brala clostil (hrozí vícečetné těhu),v genech mám dvojčata a já dvojčata mít nesmím je fakt pečlivá.