Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@AnickaO tak to se ti nedivím, že už tě to nebaví. Já měřím zatím druhý cyklus, takže ještě vydržím, ale jakmile budu vědět zhruba období, kdy mívám ovu, tak měřit taky přestanu.
@nosdos podle mne ovulku jsi jeste nemela, protoze bt by byla vysoko. a to ze ze to vypadalo ze to boli podbrisek a vajecniky a pichani, to muze byt i pred ovu, ale nekdy se treba vajicko neuvolni tak k ovu nedojde. a nebo je pozdeji.ja mivam ovu co cyklus to uplnee jiny dc.
@hanka1120 Ok, děkuji za info, no počkám pár dní, jakou BT naměřím.
@Lucake @blumen - tak mě ta naše valentýnka pěkně zkouší co vydržím.
pěkně mě svrbí ruka na test ale ještě musím počkat je brzo. bud to toho 20dc byla nidace nebo teprve ovulace.
píchal byl trochu cítit odpoledne levý vaječník. i když zítra zadám min. teplotu 36,7 tak mi to ukáže ovu na 20dc.no já doufám, že jt to to první, v tom druhém případě by to bylo nejspíš bez šance. sex byl až druhý den.
Příspěvek upraven 13.02.14 v 15:18
@nosdos mne se povedlo az na IVF
ale pokud neberes léky a nemáš pcos tak je bt nejvíc spolehlivá na potvrzeni ovulace.
Ahoj snažilky
. Jestli dovolíte, zapojím se do diskuze
. Snažíme se s přítelem o mimi
. Měřím BT a snažím se zjistit, jestli u mě vůbec probíhá OVU. Jsem už z toho celá zmatená
Minulý měsíc teploty dlouho zůstávaly nad 37,měla jsem zpoždění a už to vypadalo, že se zadařilo
,ale nakonec to byla cysta
. Dnes jsem 18DC a teplota 36,8. OVU vypadá, že proběhla 16DC. Píchalo mě na levé straně( tento měsíc dozrává vajíčko tam
) a měla jsem dle mého ten správný hlen
, ale nejsem si jistá těma teplotama
. Když sem dám graf, poradí mi některá z vás?? Děkuju ![]()
Omluv to amatérské zpracování
. To A znamená alkohol a TH je táhlý hlen
. Snad z toho něco poznáš
.
@Tery05 jestli můžu taky..vypadá to, pokud teplota zítra a pozítří bude taky nahoře nebo ještě poroste na ovulku 17DC.
Jasně, že jo
. Čím víc reakcí, tím líp
Taky doufám, že se v dalších dnech budou teploty držet nahoře
. Zatím měřím druhý měsíc tak se v tom ještě pořádně nevyznám ![]()
@Tery05 souhlasim stejne s andelkou.taky jsem se bt ze zacatku nevyznala, al casem jsem to vse pochopila, hodne mi vysvetlila andelka, ta je na to odbornik. @andelka83 ahoj jak se mas? tedka jsme meli doma malou od sestry byla u nas cely tyden, strestidlo maly, vubec jsem se nenudilo, to bylo otazek proc nac, byli ji 2 roky.ja brala tento mesic clostik tak jsem zvedava zda bude ovu.
Děkuju
. Tak uvidím zítra, jaká bude teplota
. Já doufám, že stejná nebo vyšší
A pak už jen čekat
. Den OVU je, když je teplota nejnižší nebo když začne stoupat? ![]()
@Tery05 obvykle den před vzestupem.
@hanka1120 děkuji za optání, je to napalicu. Rozvod se táhne, neb se nemůžeme domluvit na péči o děti a už vůbec ne na tom, kdo se kam odstěhuje. Moje nervy.
Malej bude mít příští měsíc 2ročky, ještě se takhle neptá, jen povídá takové ty jednoduché slovíčka, ale je sladkej. A i když mám staršího ve školce, tak jen s tím malým se rozhodně nenudím ![]()