Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@hanka1120
A na co? To je zbytečné, když u mě ovulka neproběhla.
No ja prave doufam, ze nektera z vas to uz umi, co jsem si tady procitala diskuzi, tak nektere BT meri uz dlouho.
Zdravím holky omlouvam že zde přispivam ale potřebuji poradit dneska bt 37 a ovu myslim pozitivní jsem teprv 7DC jsem stoho jelen neni to moc brzo??? MS byla sice slabá začala 17 a 19 už skoro nic a 22 jsem začala opět špinit achjoo to moje tělo se fakticky zblaznilo
![]()
@Lucie34 ovu testy, aby byla ovu tak musijou byt obe carky stejne a nebo ta druha jeste silnejsi. nebrala jsi nejake hormony ze bys to mela rozhozeny?
@hanka1120 ahojky žadne hormony neberu MS mam přesnou na den jen tenhle měsic je to divné
@Lucie34 pokud mas cyklus 30 dnu tak by mnelo byt na ovu brzo, nebo dojde driv a zkrati se ti culkus muzes vlozit bt?
@Lucie34 zkus..z podobné situace (akorát bez ovulačních testů, sedí jen krátká MS a bazální teplota) mám neteř
nezdálo se mi to, sestřenka na mě hleděla když jsem jí říkala že by to mohlo být těhu..a za týden mi poslala fotečku ![]()
@andelka83 no nic holky jedu k mamce a hned pojedu do lekarny a zkusim TT a uvidi se a potom holky pisnu drž te mi palečky