Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
786
28.2.14 19:59

@Funnynka
Asi tě zklamu, ale já tam ovulaci nevidím :(
Já to měla tento cyklus stejně jako ty. Vše nasvědčovalo, že ovulka je nebo brzy přijde, ale pak je z toho anovulák. Viz foto
Jinak MS stále nikde :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1157
28.2.14 20:08

@nosdos no já jsem si to myslela, ale víš jak naděje unmírá poslední, každopádně musím v Po zavolat na gyn :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
28.2.14 20:16

@Funnynka
no to zavolej a pak napiš, jak jsi dopadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
1.3.14 10:53

@nosdos tak ja hlasim ze uz se ms, brzy u mne, dnes jsem 26dc a uz spinim, sice jen trosku ale spinim.ty porad nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4894
1.3.14 12:04

Holky zdravím tak dneska konečně ovu test pozitivní :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
1.3.14 12:16

@nosdos - to vypadá na anovulák. já mám něco podobnýho a mám to způsobené 21mm cystou. už mám od pondělí agolutin a čekám až dorazí. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
1.3.14 17:13

@hanka1120 Kéž bych měla taky nějaké příznaky, že MS brzy dojde, ale ono stále nic. Asi vážně si budu muset píchnout agolutin :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
1.3.14 17:13

@Lucie34
Tak to je super, tak šup šup na to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
1.3.14 17:15

@hankamisa
No ne vypadá, ale je to anovulák jak poleno :(. A ty jinak kromě tohoto cyklu nemáš problémy MS dostat? Kolikátý den jsi dnes resp. jsi byla v pondělí, když ti dr. dala agolutin?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
1.3.14 18:25

@nosdos - nemám jinak problém dostat ms, chodí 28-30dc.je zajímavý, že folikul rostl a přitom jsem měla anovulák značený bt už od začátku cyklu. :think: dneska jsem 38dc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
1.3.14 19:26

@hankamisa
To je přesně jak já. Taky mám dnes 38. den a MS nikde. A přitom jsem ovulaci taky klidně mohla mít, ale nakonec k ní nedošlo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
1.3.14 19:34

@nosdos - já vím přesn, že tam folikul byl páč ted z něj je cysta. a vzhledem k velikosti rostl a nejspíš jsem růst zastavila nasazeným utrošem, páč jsem myslela že už je po ovu. tak ted si užívám svojí blbost. příště utroš nenasadím dřív než po utz 18dc abych věděl jestli tam je či není folikul. a pokud utz nebude tak nebudu nasazovat ani utroš. mě bolelo břicho od 28dc jako při ms ale krvácení ani špinění nikde tak mi to nedalo a k dr. jsem šla 33dc aby koukla co a jak. no cystu jsme nečekaly ani jedna, nikdy jsem ji ještě neměla. :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
1.3.14 20:06

@hankamisa
Aha, no já jsem někdy, myslím jednou nebo dvakrát cystu měla, ale byla neškodná, stačil agolutin a bylo po ní. Takže si myslím, že teď je to to samé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
1.3.14 20:47

@hankamisa
a dr. ti píchl jen jednu ampulu toho agolutinu nebo k tomu přidal i neofollin?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
1.3.14 20:59

Ahoj holky,

muzete mrknout na muj graf? ovulka asi teda nakonec byla, ale v podstate jsme ji asi prosvihli, sex byl 3 dny pred ovulkou :zed: asi mam pocitat s tim, ze k oplodneni nedoslo co? MS by mela prijit ve stredu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí