Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
568
3.3.14 21:22

@dehors Taky myslím že 13.2. A nedá mi to a musím poznamenat, že utrogestan by se měl nasadit až když je ovulace potvrzená, takže 3.den vyšších teplot. Proto se i celkem divím, že ovu byla, u. ji zastavuje. Ale chápu, že ti to tak bylo předepsáno :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
3.3.14 22:02

@Luci1986 děkuju! a přesně - prostě jsem dostala rozpis, tak podle něj jedu. folikulometrii jsem žádala, protože už ten první měsíc (v lednu) jsem měla pochybnosti, protože jsem nic nenaměřila ovul. testy. bylo mi však řečeno, že to nemám řešit, nečíst diskuse, mám si měřit teplotu a že mudr. ví, co dělá a má s tím řadu zkušeností. :think:
teď už je to stejně jedno. po rozchodu jsem všechno vysadila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
4.3.14 16:30

Ahoj holky,

tak od rana mam pocit vlhka a ted kdyz jsem byla na zachode, tak mam jen trochu ten hnedy vytok a je teda porad tmavsi a jakoby hrudkovity, fakt nevim co si o tom myslet :nevim: to jsem fakt nikdy pred MS nemela :nevim:

jak se mate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
4.3.14 19:27

@Bella Mona
To nevím, co to může být. Já to nikdy neměla. A kdy máš termín MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
4.3.14 19:48

Tak byla jsem dneska u doktora nařídil mi měřit si teplotu do menstruace pak po pěti dnech od menstruace mám přijít na krev a udělá mi testy už se tak těším je to zvláštní ale fakt na ty moje výsledky no a popřípadě mi řekl že něco nasadí jsem fakt zvědavá :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
4.3.14 20:55

@nikinka 123
Aspoň víš, na čem budeš, z teploty se dá hodně poznat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
4.3.14 21:41

@nosdos termin MS mam zitra, ale uz 2 dny spinim, to jsem nikdy nemela, vzdycky je MS ukazkove presna na den bez predchoziho spineni. myslim si ze to asi bude tim nosifolem. uvidim jak to bude vypadat zitra. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
5.3.14 18:44

Ahoj zkušené snažilky, které měříte bazální teplotu. Mohly by jste mi prosím poradit?
Od 27.1. si měřím teplotu, což bylo már dní před menses, teplota mi hezky klesla v první den menstruace na 36,3. Moje teplota je v období po menses před ovu mezi 36,0-36,4. Ovu jsem měla - jak podle teploty tak i podle ovu testu 14.2 (teplota skokově stoupla z 36,3 na 36,6) Nyní mám už 18 dní telotu zvýšenou a už tak 9 dní se drží po druhém teplotním skoku kolem 36,8-36,9. Muj problém je, že mi normálně dorazila menstruace a dnes už končí a teplota nahoře zůstala. Test jsem dělala v sobodu a byl uplně sněhobílý. Můžete mi poradit se se děje? :? Chtěla bych vypozorovat další OVU a z teploty jsem tedka dost zmatená. Moc děkuji za rady zkušenějších :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
6.3.14 07:56

Ahoj holky, prosim taky o radu..muzete prosim kouknout na muj graf- jak je mozne ze mam stale stejnou teplotu??no tehu chspu ze to nebude..(zadny nidacni pokles, zadne zvyseni nad 37'..) 17.dc pregnyl(folikul byt 21mm), od 20.dc beru utrogestan.. Myslite ze to muze byt tim utrosem???nebo nejsem normalni? :zed: teplomer mam thermoval rapid.. Dekuji za kazdy nazor :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32941
6.3.14 09:20

@Dominicenka někdo to tak má, že má pořád stabilní teplotu. A nidační pokles nemusí být, a to že musí být teplota nad 37 je mýtus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
6.3.14 09:36

@andelka83 dekuji!!! :hug: no tomu tehu moc nedavam;), to by bylo prilis velke stesti.. :dance: Ale spis me vylekalo, zda nemam nejakou poruchu..pritom kdyby byla dysfunkce zluteho teliska, tak ten utros by to mel nahradit.. :nevim:
Proste na ty teploty valim bulvy :mrgreen: a alespon dnes rano jsem cekala zmenu a ono zas 36.9!! :zed:
Ani na fertility a jinych strankach jsem takovou"uchylnou"krivku nenasla:))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32941
6.3.14 09:38

@Dominicenka já jo, i před ovulací to má někdo jak lajnu. Klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
6.3.14 09:47

@Dominicenka tak teplota nad 37 fakt být nemusí, já ji neměla a byla jsem v tom :-) a utrogestan mi to teda takhle neovlivnil, normalne mi to skakalo. A ted se snazime o druhy, zatim bez podpory leku a naopak pred ovu mi to skace jak na houpacce, tak jsem zvedava, minuly mesic to bylo celkem v pohode.
@anonymu - tohle se mi stalo taky, akorat po ms mi teplota zase klesla, ale než mi přišla, mela jsem ji taky porad vysokou a test taky nic.Ale byt tebou, tak bych zkusila dalsi test, nekdy se stane, ze ms dorazi a presto je to tehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
6.3.14 09:48

@andelka83 tak to jsem rada :mrgreen: :mrgreen: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
6.3.14 09:50

@Ivka 1981 fakt???Hmmm, tak ze by? :dance: No nebudu predbihat..dulezite je pro me hlavne info, ze nejsem alespon se tyka bt vadna.. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí