Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
6.3.14 10:56

@Dominicenka Jestli te to uklidni, muj posledni graf - taky uz jsem se tu chtela ptat, jestli je takova lajna normalni.

• Citovat
  • Upravit
481
6.3.14 11:20
@Anonymní píše:
@Dominicenka Jestli te to uklidni, muj posledni graf - taky uz jsem se tu chtela ptat, jestli je takova lajna normalni.

Haha, dalsi roboti zena :)))) Tak me to zacina tak trochu uklidnovat, ze je nas vic exotek s lainou.. :dance: :twisted: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
6.3.14 11:22

Ted jeste, aby roboti zeny krasne otehotnely..!!! :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
6.3.14 16:19

Tak ráno jsem si dělala test a jak jsme předpokládala negativní…teplota ráno však mých už tedka obvyklých 36,9 a už tedy jen špiním a menses mi konči 8o jsem asi divná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
6.3.14 16:32

@anonymu tak to je mi lito..beztak dopadnu za tyden stejne.. :evil: No he to fakt divne, ale evidentne mozne.. :zed:
Tak snad pristi mesic uz budou hodnoty normalni a ne roboti :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
6.3.14 16:42

Já už jsem to tak nějak čekala :roll: a já se pořád radovala že po 10 letech užívání antiko mi naskočila mensturace, a že i byla ovu…no tak snad příště.
Uvidíme co nám ty robotí hodnoty ukážou při ovu :-D já už jsem se na měření chtěla vyprdnout a přítel mě přemlouvá ať měřím dál, že se příště povede…tak nevím :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
6.3.14 16:51

@anonymu urcite mer dal!!!Tim spis at vidis, jak to telo pracuje ci nepracuje..;) vydrz a drz se!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
6.3.14 18:10

Asi mi nic jiného nezbývá. Tedka mě štve, že v těch správných dnech musim na služební cestu, takže žádné :hug: nebude :twisted: a zase měsíc čekat. Stejně by mě zajímalo proč mám ty teploty tak divný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
6.3.14 18:43

Holky, když mám lf 13dní tak to je po vyvolávačce agolutinu ta doba stejně dlouhá nebo se to liší? jako že by ms po ní měla dorazit taky ten 12 den, když vyvolávačka se bere jako ovulace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
6.3.14 18:58

@hankamisa To vůbec netuším. Já si píchla agolutin v neděli a taky stále čekám na MS a vůbec jsem netušila, že by to mohla být ovulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
6.3.14 19:07

@nosdos -já ho mám píchlej (agolutin+ agofolin) 24.2. kvuli cystě. prý by ms měla dorazit do 14dnů. prý chodí většinou mezi 10-13dpi. injekce nevyvolá ovulaci jako takovou ale něco na ten způsob. po ní by měla ta cysta prasknout a dorazit ms. když jsem se dr. ptala jestli mám tu injekci počítat jako 1dc tak říkala že ne, že je to jakoby ovulace.1dc bude až po ní ms dorazí. :nevim:

ty si pícháš agolutin sama? to se může?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
6.3.14 19:30

@hankamisa
aha, no už jsem se lekla, že jsem něco propásla :-)
no já budu 1. DC až když se dostaví MS.
Co se týká té injekce, tak asi mám takovou menší vyjímku, správně by ti to měla píchat sestra u doktora, jenže díky tomu, že žiju v Anglii a vše řeším na dálku, tak mi to doktor poslal a přítel píchl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
6.3.14 21:16

@nosdos - aha tak ted chápu když nejsi v čechách. mě to bylo divný, když to píchá jen sestra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1718
7.3.14 08:25

Prosím můžete mi poradit jaké programy kromě Fertility Friend používáte pro záznam BT?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
7.3.14 10:29

@argo1 Ještě tu má dost žen Womenzone - ten je sice v češtině, ale nepřijde mi tak dobrý. Ale asi jsem jen zaujatá, možná má někdo specificky opačné zkušenosti.
Kdybys hledala na mobil, tak je ještě pěkná OvuView, taky bere v úvahu více symptomů.
Ale já mám FF a jsem poměrně spokojená. Jen mě mrzí, že ve verzi zadarmo pak pod sebou nejsou vidět ostatní poznámky, jako bolesti, alkohol,… Ale platit si to kvůli tomu (zatím :mrgreen: ) nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí