Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
762
8.5.14 15:20

Pokud to tento měsíc nevyjde tak si koupím teploměr a zkusím se měřit co to udělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
9.5.14 06:57

@andelka83 kdyz ja právě, ze krom bolestí u ms jine bolesti nemám. Max. možná tak bolesti hlavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
9.5.14 08:06

Ahoj holky ja se k vam pridavam…koupila jsem si ovu test podle slin, zadne kapradi se mi neobjevovalo. Merila jsem teplotu, jenze staci malo a hned se mi teplota zvysi a nemusim mit ani ovu.tak jsem si koupila gynex a ovulacni testy a snad pristi cyklus uvidim //. ted ma ms prijit, myslim, ze prijde. sice jsem si kazdy den ovu test delala, carka uz silila (nebyla stejne barvy jako kontrolni),ale dalsi den zase klesla, nechapu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33013
9.5.14 08:35

@Janecka02 no, to nemusí mít každý. Já měla ovulační bolesti asi 3× v životě (naměřeno mám myslím 27 cyklů), hlen byl jak kdy, a čípek taky. Takže já ovu většinou zjistila jen díky BT (testy jsem nezkoušela, bych se nedoplatila s mými cykly)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
9.5.14 08:55

@nosdos ahoj zkus si koupit bylinkove kapky, jerab ptaci, podporuje ovulaci a upravuje cyklus.ja ho mam obednany jen ho musim vyzvednout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
9.5.14 10:25

@andelka83 ja právě bolesti mimo ms žádný nemam, občas mam migrénu a to je vše a ta je taky jak podle počasí. :D je fakt, ze občas se mi stalo, ze jsem na papíře na záchodě něco co se podobalo hlenu. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1084
9.5.14 11:01

Holky tak přikládám svůj grafík…takže pokud tato teplota vydrží, znamená to těhu a když klesne, mám očekávat MS? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
9.5.14 11:15

@Dorina4
graf dobrej, pokud nejsi těhotná, tak teplota klesne až v den ms nebo těsně před. do té doby se z teploty nedá poznat, jestli to vyšlo bohužel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1084
9.5.14 11:22

@jajda32 no já ani nedoufám, že by se to povedlo. Nedaří se nám už děsně dlouho bohužel navzdory všem dobrým výsledkum…takže spíš jsem si chtěla zkusit teplotu měřit, abych věděla…chystáme se na IUI…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
9.5.14 12:22

@Dorina4
tak to jsme na to stejně, taky se nám nedaří navzdory tomu že vše je prý v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1084
9.5.14 14:08

@jajda32 :( a budete situaci nějak řešit? já jsem otěhotněla v srpnu, ale ve 12tt přestalo tlouct srdíčko a v listopadu jsem podstoupila revizi. Ale snažíme se o 2/2012…což je celkem dlouhá doba na to, že je vše v pořádku… Tak právě jsme se rozhodli pro IUI..i když už ani nedoufám, že by se povedlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
9.5.14 18:39

@hanka1120 @jajda32 @andelka83

ok, díky za radu. Dneska teplota ještě více klesla a už se graf předělal, že ovulka nebyla, ale pak nechápu ten pozitivní ovu test???A vůbec nechápu ty své teploty. Natož jsem se brala clostík, tak nic, žádná ovulka. To už je 3. měsíc po sobě, co mám anovuláky. Neporadí některá, co by s tím se dalo dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
9.5.14 22:20

@Dorina4
my se snažíme od roku 2007. IUI a pak jedno ivf a ket už jsem měla a nic. teď nechávám prostor přírodě nějaký čas :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
9.5.14 22:21

@nosdos
a měříš dobře? Hned po probuzení ještě v posteli, každý den ve stejný čas?
jinak s tím ti asi pomůže jen doktor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
9.5.14 23:19

@jajda32
jasně, vše měřím, tak jak se měřit dá, jinak bych to ani neřešila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek