Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
Ráno jsem si sahala na čípek a trocha krve tam je, ale zajímavé, že nic nevyteče z pochvy ven ![]()
@hankamisa čaj piju asi 11 dni a to 2× denně, před tím jsem zkoušela femigard, ale ten asi nezabral
A ještě beru nějaké anglické tabletky s obsahem drnku, a spoustu vitamínů, prý na podporu ovulace. Tento měsíc jsem měla i clostík, ale bohužel i přesto zase anovulák, tak proto si myslím, že těěhu být ani nemůžu.
No není problém si udělat ještě jeden TT, ale myslím, že to bude zbytečné, když bt je tak nízko, ne?
@nosdos - bt- záleží jak nízkou ji máš před ovulací. po ní by měla být vyšší než před. tt je asi zbytečný dělat jestli ji máš nízkou jako před ovu. nejsopíš to bude tou sliznicí. jinak
jestli máš bt graf hod ho sem a kouknem. ![]()
@hankamisa
No ale jak jsem psala, moc poctivě jsem se neměřila, byla jsem totiž v Česku a tak byli jiné podmínky než když jsem normálně doma a vstávám každý den do práce a tudíž si můžu teplotu měřit pravidelně ve stejnou dobu. Tyto grafy jsou dle naměřených hodnot zaokrouhlené na jedno desetinné místo - womenzone.
Fertilityfriend - originál teplota, kterou naměřím.
Schválně zapisuji do dvou různých grafů, abych to měla jasně potvrzené a taky nevím, zda je lepší na jedno či dvě desetinná místa. protože jednou jsem zkoušela měřit hned 3× po sobě a naměřilo mi to 3 různé hodnoty, které bylo lepší zaokrouhlit a už jsem u toho zůstala, nějak těm digitálním teploměrům nevěřím.
@nosdos - to vypadá fakt na anovulák.
já měřím taky digitálem a ten mi ukáže jen jedno desetinné místo tak je to jednodušší. a když jsem zkoušela měřit digitálem i rtutovým tak mi oba ukázaly stejně. takže digitál je pro mě jednoduší.
@hankamisa ja nez se sem dostanu, tak to mas vyresene
ted jsem mrkla na graf, super
![]()
@Lucake -
no já můžu psát bud ráno před prací a nebo pak odpoledne až doma. v práci se sem nedostanu. takže ráno napíšu problém a pak letím z práce domů číst kdo co zatím poradil.to myslíš jako vážně? i když je nízká? ![]()
a jak je? koukám, že už to máš za pár
kdyže to čekáte?
holky napadlo mě. každý den chodím 3-4km procházky (abych měla pohyb, v práci ho moc není) a ted nevím jestli bych tím nějak nemohla ublížit mrnousovi při hnízdění. nemám to raději až do ms vypustit?
@hankamisa pohyb prokrvuje a je na uhnizdení dobrý. Já teda na grafu viděla ze je nad čarou ![]()
@Lucake - jj nad čarou ale jen 36,7.
no rozhodne zítřek jestli spadne nebo stoupne.
@Lucake - než se koukneš tak si tipni
http://www.womenzone.cz/…kamisa/grafy?…
mě tenhle cyklus bude napínat snad až do konce, tak snad zítra. pořád čekám, že se to pohne a ono nic
jako bych si to tím předepsáním přivolala(uplně stejná bt).
tak si tam předepíšu na další dny vyšší hodnoty
a to by bylo aby to nestouplo.tak snad to vydrží nebo bude stoupat. ![]()
@Lucake - jj
však už jsem ji tam tu vyšší od zítra předepsala. tak uvidím, běda jestli neposlechne ![]()