Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@nosdos ja jsem prave 4dc. od zitrka merim opet bt. a mer bt at ti to ppak potvrdi ještě i bt.
@Dorina4 -No byla by to super bomba ale nejspíš nebude.
bolesti ustaly a začalo klasické předmenstruační špinění.
takže se obávám, že až dnes vysadím utroš tak je to jasný, bt bude klesata místo nedělního testování je tu ms.
chtěla jsem si tt dnes udělat abych viděla jestli už pregnyl vyprchal (10dpo mívám už sněhobílo) ale dělat ho nebudu. můj optimismus vystřídala depka. ale chlap říká, že jsem už několik dní protivná a to před ms neznám a pozoruju to i sama na sobě tak nevím. no dokud neteče, můžu doufat. tak nějak bych si do grafu chtěla předepsat další vyšší hodnotu (zatím to vyšlo) ale nějak mi to nejde, nedokážu to
.
@mimi89 – jj dám ale myslím, že výsledek je jasný.
@nosdos - bohužel další to nevyjde. za dva týdny musím k dr. pro žádanku, pak se musím nechat objednat do car a než bude vše hotové- vyšetření tak nejsdříve na konci prázdnin. ![]()
@hankamisa
no však snažit se můžete i přesto, že budeš čekat na vyšetření a třeba to právě vyjde, protože tolik na to nebudeš myslet
@nosdos - to bude asi problém, nemyslet na to. spíš naopak, já totiž do car nechci takže se budu víc soustředit na to abych tam nemusela.
Ale jestli to bude jediný způsob, tak já bych se toho nebála, aspoň to bude rychlé a nebudeš muset čekat na MS a ovulaci a jestli bude meškat MS nebo ne a tyto stresy ti odpadnout.
@Litta - to já sobě zkouším ještě taky ale nejde to. pokud se bt ráno udrží tak snad začnu zas věřit. chci chci chci ale nejde to.
domlouvám tam dole horem dolem tak snad mě poslechne už konečně. ![]()
Co když ten utroš vezmu místo dvou tři?
![]()
http://www.womenzone.cz/…kamisa/grafy?… ![]()
@hankamisa
s tím nemám zkušenosti, takže ti neporadím, ale zavolej na gyndu a tam se zeptej
@hankamisa proc chces brat vic? ja jich mela devet denne na zacatku a byla jsem rada, kdyz mi to snizili ![]()