Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2207
9.9.14 18:30

@andelka83 na ten progesteron jsem se nedívala, ale dáš mi prosím typ jak ho doplnit. Já už jsem fakt zoufalá piji čaje, jím listovku, jím ifnolic i insolitol zvláštť, zinek a už nevím co :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
9.9.14 18:41

@kopretin - já když otěhulila s kluky tak jsem přibírala snad už od prvního dne oplodnění. :zed: kila šli šupem hore.
když jsem otěhulila s dcerou tak jsem hned od začátku rychle hubla. stihla jsem skoro 7kilo za měsíc. no a za celé popslední dva roky snažení jsem byla s váhou pořád stejně at s léky či hormony či bez nich. a ted jde váha dolů sama. a to když jsem se snažila během těch dvou let zhubnout tak ani tuk.8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
9.9.14 18:50

@andelka83 - co myslíš odborníku. od 20dc mě bolí břicho jak na ms. měl by to podle neprasklýho folikulu být anovulák ale ten u mě v grafu vypadá jinak. jo a ovu byla pokud byla o den dřív než v grafu. podle ovu bolestí, ovut a čípku. ještě 3 dny po ovu jsem folikul cítila, tudíž myslím že nepraskl. ted už pár dní cítit není. kdy myslíš, že udělat případný tt kvuli utroši. tento cyklus neberu totiž žádné léky, čeká mě v době ms nový HP v car před iui na konci září.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
9.9.14 19:07

Ahoj holky, prosím vás na vás dotaz. Podle BT ovu nebyla, ale podle čípku a bolestí byla. BT graf mi nejde vložit, jsem na telefonu. Čím se mam řídit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.9.14 19:17

je nektery z ovulacnich testu pozitivni?

Dobry den zdravim jsem zde nova potrebovala bych poradit zacinam s testovanim ovulalace a nejak se mi nezda minuli tyden v pondeli jsem byla na ultrazvuku kte mi lekarka zdelila ze se neco zacina dit na levem vajecniku tak abych prisla ve ctvrtek ze uz pujde vydet zda ovuluji, tak jsem dosla a pry uz ovu byla, mezitim jsem testovala a zrejme nebyla, tento tyden mam navic obcas bolesti v podbrisku a na pravem vajecniku, a jsem jako vzducholod, tak jsem testovala a vypada to ze je ale nevim nevim, jinak mam v lednu po zamlklem potratu a az ted mi prijde ze mam opet ovulku dekuji moc za vase odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
9.9.14 20:21

@Lucinka-maminka rekla bych, že ty poslední :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.9.14 20:40

@Janecka02 dekuji takze ovu? a vypada ze je? nebo bude? a co ten minuli tyden co mi rikala doktorka? a ty priznaky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
9.9.14 21:27

@Lucinka-maminka to nevím, ale podle testů ovu bude do 24-36 hodin a bolest v podbřišku patří k ovu :) Tak zkusit zavolat k dr a říct ji co a jak a třeba ultrazvuk udělá znova :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
10.9.14 08:08

@hankamisa ahaaa no tak to vypada nadejne!!! :kytka: kdy zkusis testnout? takze se snazite o 4. ditko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33037
10.9.14 08:31

@danger007 mně pomohla tinktura z drmku. Dobrý je prý i Jeřáb ptačí. A jinak se dá progesteron doplnit léky, ale to bych dělala až po zjištění hladin hormonů během cyklu. V Brně je výborná doktorka, která tyhle věci řeší jen přírodně nebo cíleným doplněním toho co chybí. Mají i poradnu na netu (Cenap - Centrum naděje a pomoci)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33037
10.9.14 08:33

@hankamisa podle grafu vypadá že ovu byla. A klidně i jak píšeš, ona ta BT může reagovat se zpožděním. A test bych dělala 15.9.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33037
10.9.14 08:35

@Janecka02 čím více symptomů se sleduje tí líp. Ale ovulku obvykel potvrdí až BT. Hlen a bolesti jsou jen ukazatel, ale k ovulaci přesto nemusí dojít. Plodný hlen může být několikrát během cyklu, ale teprve až se BT zvedne tak to znamená ovulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.9.14 08:39

je to ovulka?

Dobre ranko potrebovava bych porad bazalni teplota 39,5 a takove ovu testy poradite. Oc chceme miminko dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33037
10.9.14 08:45

@Lucinka-maminka ten z 9.9. mi připadá pozitivní, takže do 24-36h by měla být ovulka. Jedna teplota nic neřekne, musí být celý graf.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
10.9.14 10:27

AHoj holky, chtěla bych se zeptat, kdo máte zkušenosti s grafem na Fertility Friend, měřím teď první měsíc, a chtěla bych si zaznamenat teploty naměřené za minulý měsíc - srpen (mám je zapsané) do grafu na FF jde to zpětně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí