Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@andelka83 děkuju, no jsem si myslela, že ovulka bude až 19-20DC, tak mě to teď překvapilo. Mám to blbé s tím spaním, ve všední den chodím mezi 20-21hod, protože brzo vstávám a o víkendu zas musím vydržet aspoň do 23, abych byla s chlapem, protože v týdnu se skoro nevidíme. Tak já teda budu zkoušet a uvidíme co z toho bude. Kdyžtak pak hodím info a moc děkuji za rady. ![]()
Mužů poprosit o nazor? min mesic byla ovulka 13 dc cyklu, dnes 14 dc a zatim nic a uz 5 dni mam po3ad stejnou teplotu
muze mi ovulku oddalit právě probíhající mykóza?
@holka123 může. Každá nemoc může ovlivnit cyklus. Tělo ví že při mykoze je blbost otěhotnět.
@andelka83 tak to by bylo fajn už jsem chtěla tento cyklus odpiskat ![]()
@holka123 nene, on se nemocí může protáhnout, že ovulace přijde později, až je tělo fit. Stává se to při stresu, při chřipce apod.
Tak dnešní žaludek dal zabrat. měla jsem co dělat udržet oběd. a břicho taky občas zabolelo. tak nevím jestli nějaká viroza či blížící se ms nebo mimi.ale doufám, že pokud se mimi ohlásilo, že to nebude takto dělat celých 9m. musela jsem odejít y práce dřív.
@hankamisa jejda, kéž by to viróza nebyla. Ikdyž bohužel teď taková viróza líta. Držím palec, dej potom vědět, zda se ti udělalo lépe
Hezké dopoledne, ráda bych se s Vámi podělila o svůj graf - jsem z něho taková rozpačitá
přijde mi to jak náhrdelník z korálek ale jak se dívám jak chci ta OVU nikde nebo že by v období, kdy byla teplota 36,8? Tak nějak mi to přijde po cyklu brzy ![]()
@andelka83 včera jsme se tulili
a dnes tak nejak citim pravou stranu, ale nemyslim si, ze by se neco povedlo…vzhledem k teplotám, obávám se, abych neměla anovulační cyklus jako bonus k PCO
![]()