Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
No tak jestli jsi měla pozitivní ovu test tak je to asi jasné
mě doktor říkal že ovulace většinou probíhá v polovině cyklu ale klidně se i mlže někdy posunout dopředu či dozadu
@Anomisss se mi to stalo…poznala jsem to tak, že BT se pořád držela víceméně nízko…a ms nedošla..šla jsem na UTZ a bylo jasno…cysta téměř 5 cm..tak vyvolávačka..odešla sama…ale já to tušila, folík jsem měla 30mm…a po clostíku.
U tebe si myslím, že na to myslet nemusíš a dr měla asi pravdu, že byla 14 DC ![]()
Juchůůů už to asi mám
no ale tak nejak z toho grafu chytrá nejsem ![]()
co znamena to DPO? ![]()
@holka123 děkuji za vysvětlení, začínám se v tom učit chodit
tzn. že ovulace proběhla v místech 10-11 dne? a skončila jak je to DPO?
@danger007 nevím jak ostatním, ale mi ten graf přijde anovulační. Ovulka určitě nebyla tak jak ji FF vyznačil, nejsou splněné požadavky na ovulku. On je FF dost dajný, tomu stačí jeden pokles a už aktivně vypisuje ovulaci. A ovulace je okamžik, ne nějaká doba. DPO jsou dny po ovulaci, od ovulace (od prvního dne zvýšených teplot) do další menstruace.
@holka123 drobný dotaz, kdyz dojde k mazlení, tak to upravuji v kolonce Intercourse/isnemintion?
@andelka83 a náhodou jiný graf, který dajný nebude asi neexistuje vid ![]()
@danger007 trochu lepší je www.wunschkinder.net , ten je německy a vychází z pravidel STM.
Podle mě neproběhla, protože ty teploty jsou pořád jakoby a té lajně, a to nemá být. Není to dvoufázový graf kde by byly jasně vidět předovulační a poovulační teploty. Má být mezi nimi rozdíl aspoň 0,2stupně.
No tak jsem to nevydržela a psala domu at mi pošle mé BT, abych si to mohla zkontrolovat
jelikož jsem měla podezření že jsem se asi spletla tak ano opravdu jsem se jeden den v zápisu BT spletla. a ejhle už je z toho jiný a graf, jedna jediná teplota špatně a celý graf je uplně jinej
. takže ted asi ovu neproběhla a cyklus byl anovulační podle tohoto grafu…poradí te mi? děkuji moc a za předchozí graf se omlouvám jsem pako
![]()
@andelka83
chjo…děkuji Andělko, jdu zkusit se zalogovat i na ten druhy web. site.