Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@Liška2014 ahojky!!! Tak ja hlásím testování v pátek!!! Nevydržela jsem
jinak dnes jsem 28DC a mela by dorazit MS ale zatím nic ani to nevypada… Mam hodne výtok ale úplne čirý… Občas nekde nejaky pichnuti a jakoby namozeny svaly v podbrisku kdyz vstanu nebo neco zvedam… V krizi uz me neboli
diky bohu! A jinak porad unavena… Takze netuším co z toho vzejde… Odpocata a plna energie?
![]()
@kopretin
dušík tam je
jojo, nádhera, jen teď lítám jak hadra na holi od pračky k sušáku
vypadá to dobře ![]()
Myslíte že už ovulka opravdu byla ten 9. den? Mám 28 denní cyklu ![]()
@Liška2014 Ježíš to znám
!!! A vubec ti to nezávidím!!!
ale tak venku je stejne hnusne tak ti to aspon nemusí stvat
jinak jsem sice 28DC ale mam MS nepravidelnou tak nevím ale zitra jsem asi 14DPO tak chci testnou to uz by tam neco mohlo byt vid?
@holka123 máš takový zvláštní graf
ale záleží na další teplotě, teoreticky ano…dokonce e mi ten graf i líbí, pokud b ti zítra vyskočila a držela nahoře ![]()
@Liška2014 díky za názor no uvidíme ráno, bylo by to fajn kdyby opravdu ovulka byla ten 9 den to jsme se ještě tulili, od 12.dc mám utrum dostala jsem mykozu, tak snad ještě naděje je ![]()
Ach jo holky mam zase depkarskou, prijde mi ze jestli se vubec mrcha dostavi
mam asi anovulavcni cyklus, tedy pokud ctu podle meho grafu.Az pujdu k dr bude na me hledet jak na chytrou horakyni.Snad to zacne resit
ikdyz ja uz to tak nejak vzdavam
.Ono vlastne otehotnet zacina byt pro me tak nejak asi zazrak
@Liška2014 tak zázrak se nekoná po zadání dnesni teploty se ovulka přesunula na 14 dc
takže tento cyklus je v háji
@holka123 vypadá to tak…ale je i tak super, že zřejmě byla
já mám stejně dlouhé cykly a ovulku 14, 15DC..
teoreticky spermijky vydrží až 5 dní, absolutně bez šance to není…ale nadějné taky moc ne..nezbývá, než čekat na výsledek.
A příští cyklus už se určit líp trefíte ![]()
@danger007
všude jde udělat graf zpětně, jen i ho musíš nastavit se zpětným datem ![]()
@danger007 nevzdávat, bojovat!!! My bojujeme 14-tý měsíc a až teď máme výsledek SPG a dobrý není..zítra jdu k dr řešit, co dál..já chci laparku, ať vím, jestli je vše ok, případně mě dají dohromady
no a dle toho, co navrhne dr…asi IVF
nikdy jsem na to jít nechtěla, ale pro mimi vše… ![]()
@Liška2014 mas pravdu ze pro mimi vse.Ja jsem zvedava co mi hodi zpetne program za krivku, zda-li to bude vypadat lepe
.Tak nejak mi je dnes soufl - zaludek na vode, ale nic si neoripoustim asi na me neco leze. Kdypak frci k te dr? A tobe dr. Delala hormonalni profil? Treba se muzi po tabletkach spermio zlepsi, hm?