Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14475
15.9.14 07:38

@holka123 prosím Tě, kde děláš graf BT? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
15.9.14 08:03

Tak ja holky snehobilo :nevim: a po MS ani znamka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
15.9.14 08:21

@kopretin :( tak to už by tam něco bylo…hormonální profil ti dělali? Nebo nějaká vyšetření? Řekla bych si o clostík…pokud,,teoreticky,, neovuluješ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
15.9.14 08:27

@Liška2014 jj taky si myslim ze 30DC by tam neco melo byt :,( nn asi nedelali nebo aspon o tom nevim… delala jsem si jiny test nezv patek, takovy ten teplomerovy ale nic tam nevidim… a zacalo me od rana pichat v levo od pupiku jak jehlickou :roll: nevis nahodou kdyz bych sla na krev tak kdy budu mit vysledky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
15.9.14 08:30

@kopretin myslíš na HCG? Záleží jak kde, pokud jako samoplátce, většinou jsou odpoledne hotové..

a HP si řekni, dělá se 2-3DC, to je základ…klidně dr řekni, že měříš BT i ovu testy a vypadá to, že ovu nemáš (bohužel…neříkat pravdu je někdy nutnost, jinak se na tebe vykváknou)…jak dlouho se vlastně snažíte? Už si nepamatuju :lol: a SPG partner má hotové? Jak jsem já blb pochopila, je to základ…my rok promarnili..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
15.9.14 08:32

@kopretin a požádej o folikumetrii (ale musíš říct, že se snažíte už aspoň rok..jinak většinou nereagují :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.9.14 08:39

Ahojky jsem tady nová prosím o zhodnocení mého grafu, doktor mi řekl že mám náběh na PCO, tak nevím jestli proběhla ovulace. Děkuji O mimi se snažíme teprve druhý měsíc.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.9.14 08:40

Omylem jsem tady nevložila graf tak tady je:

• Citovat
  • Upravit
22288
15.9.14 08:43

aonymní

:mavam: vypadá velmi dobře…zatím není ožno dělat závěr…uvidíme, co po tomto poklesu, pokud se ti vyhupne zítra a bude držet..je to luxusní graf a viděla bych to na nidační pokles :potlesk: prostě další teplotky rozhodnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
15.9.14 08:44

Omlouvám se za anonym, omylem jsme ho zaškrtla. Jen jsem chtela poradit proč najednou teplota klesla. děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
15.9.14 08:46

Nemáš tam hvězdičky :mrgreen:, takže neposoudíme, jak jste se případně trefili.. PCO nemám zkušenost :nevim:…budu držet palec, aby se ti zvedla ;) pokud nezvedne..těžko zase něco vyčíst…nutno měřit dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
15.9.14 08:47

@Čekatelka mam staženou aplikaci z app store, :) fertilityfriends se jmenuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
15.9.14 08:48

@lnino :mavam: může to opravdu znamenat hnízdění…krása, jen se teď musí teplůtka zvednout ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
15.9.14 08:48
@Liška2014 píše: :mavam: vypadá velmi dobře…zatím není ožno dělat závěr…uvidíme, co po tomto poklesu, pokud se ti vyhupne zítra a bude držet..je to luxusní graf a viděla bych to na nidační pokles :potlesk: prostě další teplotky rozhodnou

Děkuji moc :) jinak co je to ten nidační pokles? neco jako zahnízdování?…kéž by to vyšlo tak rychle :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
15.9.14 08:50

@Liška2014 jj je fajn že člověk asi tu ovulku má, když vidí kolik holek s tím má problém, jinak příští cyklus asi zkusim ty ovu testy, sice chci dodržet sex ob den aby se neprošvihla, ale chci si ji ověřit jestli to sedí podle grafu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí