Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@kopretin
tak to už by tam něco bylo…hormonální profil ti dělali? Nebo nějaká vyšetření? Řekla bych si o clostík…pokud,,teoreticky,, neovuluješ
@Liška2014 jj taky si myslim ze 30DC by tam neco melo byt
nn asi nedelali nebo aspon o tom nevim… delala jsem si jiny test nezv patek, takovy ten teplomerovy ale nic tam nevidim… a zacalo me od rana pichat v levo od pupiku jak jehlickou
nevis nahodou kdyz bych sla na krev tak kdy budu mit vysledky?
@kopretin myslíš na HCG? Záleží jak kde, pokud jako samoplátce, většinou jsou odpoledne hotové..
a HP si řekni, dělá se 2-3DC, to je základ…klidně dr řekni, že měříš BT i ovu testy a vypadá to, že ovu nemáš (bohužel…neříkat pravdu je někdy nutnost, jinak se na tebe vykváknou)…jak dlouho se vlastně snažíte? Už si nepamatuju
a SPG partner má hotové? Jak jsem já blb pochopila, je to základ…my rok promarnili..
@kopretin a požádej o folikumetrii (ale musíš říct, že se snažíte už aspoň rok..jinak většinou nereagují
)
Ahojky jsem tady nová prosím o zhodnocení mého grafu, doktor mi řekl že mám náběh na PCO, tak nevím jestli proběhla ovulace. Děkuji O mimi se snažíme teprve druhý měsíc.
vypadá velmi dobře…zatím není ožno dělat závěr…uvidíme, co po tomto poklesu, pokud se ti vyhupne zítra a bude držet..je to luxusní graf a viděla bych to na nidační pokles
prostě další teplotky rozhodnou
Omlouvám se za anonym, omylem jsme ho zaškrtla. Jen jsem chtela poradit proč najednou teplota klesla. děkuji moc
Nemáš tam hvězdičky
, takže neposoudíme, jak jste se případně trefili.. PCO nemám zkušenost
…budu držet palec, aby se ti zvedla
pokud nezvedne..těžko zase něco vyčíst…nutno měřit dál
@Čekatelka mam staženou aplikaci z app store,
fertilityfriends se jmenuje
@lnino
může to opravdu znamenat hnízdění…krása, jen se teď musí teplůtka zvednout ![]()
@Liška2014 píše:vypadá velmi dobře…zatím není ožno dělat závěr…uvidíme, co po tomto poklesu, pokud se ti vyhupne zítra a bude držet..je to luxusní graf a viděla bych to na nidační pokles
prostě další teplotky rozhodnou
Děkuji moc
jinak co je to ten nidační pokles? neco jako zahnízdování?…kéž by to vyšlo tak rychle ![]()
@Liška2014 jj je fajn že člověk asi tu ovulku má, když vidí kolik holek s tím má problém, jinak příští cyklus asi zkusim ty ovu testy, sice chci dodržet sex ob den aby se neprošvihla, ale chci si ji ověřit jestli to sedí podle grafu