Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@andelka83 hodne tady na diskuzich ctu ze mate pozitivni ovu testy a zaroven i TT a mne slabne ![]()
@hankamisa na tt je jeste brzo
myslim na tebe
jsem strasne zvedava!!! ![]()
@Liška2014 uz si zpet:
ja cekam na MS v nedeli a zkousela jsem tt a nic
vsechny priznaky odeznely, takze si myslim ze z toho nic nebude, uz jsem to trochu vzdala…
@Lucinka-maminka tak jasně že slábne, když 9.9. byl pozitivní, tak potom je negativní. Už to neřeš a prostě počkej. ![]()
@hankamisa jsem moc zvědavá. Nedočkavko
![]()
Já bych tak ráda, kdyby se nám to povedlo teď manža by dostal pak dítko jako dáreček k narozkám chjo…no…Děkuji moc Andelka83 za typy…holky já bych si tak přála ať se zadaří co nejdříve…Jinak měřím jak divá a pohybuje se to 1-10.den cyklu 36,4-36,6 ted 11 a 12 den 36,7 ale nevím jestli tomu můžu nějak přikládat váhu. Co myslíte?
Ahojte holky, měřím bt první cyklus, ale začala jsem pozdě, protože jsem si myslela, že ovu stejně dojde až 19-20DC. Chtěla jsem se zeptat na jednu věc, když měřím ve všední den ve stejnou dobu a o víkendu později, zhruba s 5hodinovým spožděním, upravuje se nějak teplota? Četla jsem, že by se mělo odečíst 0,1 za každou hodinu navíc. Dneska mi totiž stoupla bazálka, ale nevím jestli je to k ovulaci. Mátou mě ty teploty v sobotu a neděli (měřeno mezi 8-10hod, jinak v 3:30) Sleduji i čípek, ale jsem po biochemickém a je celý cyklus jinak. Můžete mi na to někdo mrknout?
@andrea.sb no, těch několik hodin tam udělá paseku. Nevadíé rozmezí 1hodiny, to se ani upravovat nemusí, ale potom se to různě mění. Nejstálejší je teplota mezi 5 a 7h, pak už rychle stoupá. Nešlo by o víkendu naměřit v 3:30 a zase usnout? Já obvykle měřila v 6h, to byla doba kdy jsem během týdne nejdířv vstávala. A o víkendu taky, naměřit v 6h a spát do 9. Teď už to teda nehrozí ani o víkendu, vstávám s dětma pořád stejně.
@danger007 záleží na zítřekjší teplotě, měla by být aspoň 36,8. Tak uvidíš. Držím palečky.
@andelka83 píše:
@andrea.sb no, těch několik hodin tam udělá paseku. Nevadíé rozmezí 1hodiny, to se ani upravovat nemusí, ale potom se to různě mění. Nejstálejší je teplota mezi 5 a 7h, pak už rychle stoupá. Nešlo by o víkendu naměřit v 3:30 a zase usnout? Já obvykle měřila v 6h, to byla doba kdy jsem během týdne nejdířv vstávala. A o víkendu taky, naměřit v 6h a spát do 9. Teď už to teda nehrozí ani o víkendu, vstávám s dětma pořád stejně.
presne tak, pet hodin uz je hodne velky rozdil casovy
ja se treba o vikendu budila v dobu, kdy jsem byla zvykla vstavat v tydnu a pak jsem zase usnula
@Lucake @andelka83 díky, to by problém nebyl, jenže jsem to netušila, že to udělá toto. Teprve měřím první měsíc a o tom posunu jsem četla teprve včera. A posunuje se to tedy o 0,1 stupňů za každou hodinu? To by mi totiž potom vycházely teploty o tom vikendu na 36,2 -36,3 Mně naštěstí dcera nechá spát a o víkendu si užívám, že nemusím v 8 večer už do postele ![]()