Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Uplně stačí jakékoliv funkční prádlo. Kdyby na to přišlo, poslouží i bavlněné legíny a triko.
Investovala bych hlavně do pořádných rukavic, ty dostávají zabrat nejvíc ![]()
Decathlon má v těch „nižších nárocích“ velmi solidní ceny. A kvalita přiměřeně dostatečná.
@Lama Lama píše:
dávám merino, icebreaker. Starší snese jakoukoli vlnu, mladší jen ten Icebreaker, pro jistotu to mamočím do roztoku lanolínu. JInak Reimy jedem taky, nedám na to dopustit
My mame taky merino od Icebreaker, a mala mela loni od Devold, a teda to mi prijde lepsi.. je jemnejsi, a prijemnejsi… Cena skoro jako Icebreaker. Pak ma merino z Dekáče a to je takovy slabsi, taky nehucela, ze by kousalo… Ted ma merino triko Progres a taky dobry.
Příspěvek upraven 23.09.22 v 22:01
@Konys píše:
My mame taky merino od Icebreaker, a mala mela loni od Devold, a teda to mi prijde lepsi.. je jemnejsi, a prijemnejsi… Cena skoro jako Icebreaker.
jo, tak mě devold nedmí už domu. Strašně to žmlkovalo a nelíbí se mi ta umělá vrstva. Prostě mi to smrdí. A to mi fakt nesmrdí skoro nic.
@Lama Lama píše:
jo, tak mě devold nedmí už domu. Strašně to žmlkovalo a nelíbí se mi ta umělá vrstva. Prostě mi to smrdí. A to mi fakt nesmrdí skoro nic.
Smrdi?? Tak vam dali asi nejakou divnou varku
Mala sadu body-a spodky krasne unosila dve zimy, a nic ji nesmrdelo… ![]()
@Konys píše:
Smrdi?? Tak vam dali asi nejakou divnou varkuMala sadu body-a spodky krasne unosila dve zimy, a nic ji nesmrdelo…
Tak dítěti možná ne já už to odepsala jako bezdětná.
Našim dětem teda vždy stačily bavlněný punčocháče nebo legíny a nátělník (košilka) a byly rady že je to hlavně nekouše..
Kdo chce fakt jemnounke prijemne, tak ten Little Angel. A na deti se to natahne pres x velikosti.
Tak zrovna Reima dělá termoprádlo s vnitřní bambusovou vrstvou a vnější merino. Máme to, děti nic nekouše.
Já merino miluju a nosím celoročně a oblékám do něj i děti. Nedám na něj dopustit. Ono ale není merino jako merina, rozdíly jsou velké. Dětské merino je za mě top Lambio.