Merino prádlo pro děti na lyže, zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3050
23.9.22 21:38

Uplně stačí jakékoliv funkční prádlo. Kdyby na to přišlo, poslouží i bavlněné legíny a triko.
Investovala bych hlavně do pořádných rukavic, ty dostávají zabrat nejvíc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11560
23.9.22 21:46

Decathlon má v těch „nižších nárocích“ velmi solidní ceny. A kvalita přiměřeně dostatečná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5123
23.9.22 21:58
@Lama Lama píše:
dávám merino, icebreaker. Starší snese jakoukoli vlnu, mladší jen ten Icebreaker, pro jistotu to mamočím do roztoku lanolínu. JInak Reimy jedem taky, nedám na to dopustit

My mame taky merino od Icebreaker, a mala mela loni od Devold, a teda to mi prijde lepsi.. je jemnejsi, a prijemnejsi… Cena skoro jako Icebreaker. Pak ma merino z Dekáče a to je takovy slabsi, taky nehucela, ze by kousalo… Ted ma merino triko Progres a taky dobry.

Příspěvek upraven 23.09.22 v 22:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81495
23.9.22 22:01
@Konys píše:
My mame taky merino od Icebreaker, a mala mela loni od Devold, a teda to mi prijde lepsi.. je jemnejsi, a prijemnejsi… Cena skoro jako Icebreaker.

jo, tak mě devold nedmí už domu. Strašně to žmlkovalo a nelíbí se mi ta umělá vrstva. Prostě mi to smrdí. A to mi fakt nesmrdí skoro nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5123
23.9.22 22:03
@Lama Lama píše:
jo, tak mě devold nedmí už domu. Strašně to žmlkovalo a nelíbí se mi ta umělá vrstva. Prostě mi to smrdí. A to mi fakt nesmrdí skoro nic.

Smrdi?? Tak vam dali asi nejakou divnou varku :lol: Mala sadu body-a spodky krasne unosila dve zimy, a nic ji nesmrdelo… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81495
23.9.22 22:07
@Konys píše:
Smrdi?? Tak vam dali asi nejakou divnou varku :lol: Mala sadu body-a spodky krasne unosila dve zimy, a nic ji nesmrdelo… :lol:

Tak dítěti možná ne já už to odepsala jako bezdětná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
23.9.22 22:24

Za mě Craft.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
23.9.22 22:29

Našim dětem teda vždy stačily bavlněný punčocháče nebo legíny a nátělník (košilka) a byly rady že je to hlavně nekouše..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
23.9.22 22:32

Kdo chce fakt jemnounke prijemne, tak ten Little Angel. A na deti se to natahne pres x velikosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30991
24.9.22 06:17

Tak zrovna Reima dělá termoprádlo s vnitřní bambusovou vrstvou a vnější merino. Máme to, děti nic nekouše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.11.22 09:54

Já merino miluju a nosím celoročně a oblékám do něj i děti. Nedám na něj dopustit. Ono ale není merino jako merina, rozdíly jsou velké. Dětské merino je za mě top Lambio.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí